• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

24k kultanaamio kaulalle

Kaksoisleukanaamio
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Väsynyt löysään kaksoisleukaan? Tutustu Neutriherbs:in 24k kaulan iholle suunnattuun laadukkaaseen kultanaamioon, jonka tarkoituksena on auttaa ikääntyvää ja rasvaista kaulan ihoa kiinteytymään. Valjastamalla 24k nanoaktiivisen kullan ja luonnollisten ainesosien, kuten kollageenin ja A-vitamiinin voima, tämä kaksoisleukanaamio yhdistelee tieteen kauneuteen, jotta voit saavuttaa nuorekkaamman ja virkistyneemmän ilmeen.

 • Suunnattu kaksoisleualle
 • Auttaa ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen kanssa
 • Pyrkii kiinteyttämään, kohottamaan & ravitsemaan
 • 24k:n nanoaktiivinen kulta
 • A-vitamiini elvyttää ihoa
 • 5 naamiota per pakkaus

Mikä on 24k kultanaamio?

Tämä ensiluokkainen kultanaamio on kehitetty kiinteyttämään ja ravitsemaan kaulan ihoa sekä häivyttämään roikkuvaa kaksoisleukaa. Sen 24k nanoaktiivinen kulta sekä edistykselliset, käsinpoimitut ainesosat virkistävät kaulaa ja luovat teräväpiirteisemmän ja nuorekkaammaan ilmeen.

Kullan hyödyt

Kullan kaunistavat vaikutukset ovat olleet tiedossa jo vuosisatojen ajan, mutta tiede ja innovaatio ovat nyt ottaneet yhden askeleen eteenpäin kohti nanoaktiivista kultaa. Nanoaktiivinen kulta, toiselta nimeltään kolloidinen kulta, on nestemäinen seos, joka sisältää pieniä kultahiukkasia ja jolla on runsaasti ihoa hyödyttäviä ominaisuuksia. Kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti edistämään muiden ainesosien imeytymistä tuotteissa. Se myös tunnetaan kaksoisleukaa kiinteyttävistä sekä ikääntymistä häivyttävistä ominaisuuksistaan, joiden ansiosta se sopii täydellisestä kaula- ja leukanaamioon.

Ainesosat

24k nanoaktiivisen kullan lisäksi tämä laadukas kultanaamio sisältää useita erinomaisia ja luonnollisia ainesosia, joilla pyritään kiinteyttämään ja ravitsemaan ihoa. Nämä ainesosat sisältävät:

Kollageeni

Kollageeni
Pääasiallisena ihon rakennusmateriaalina kollageeni on oleellinen osa kaulan ulkonäköä, pitäen sen kiinteän, nuorekkaan ja terveen näköisenä.

Retinoli (A-vitamiini)

Retinoli (A-vitamiini)
Tämä hämmästyttävä vitamiini on ihanteellinen kaulan kohottamiseen, sillä se tunnetaan ihoa tukevista ja ylläpitävistä vaikutuksista.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo
Hyaluronihappo on tärkeä osa ihon elastisena ja kiinteänä pysymistä. Lisäksi se pitää huolta ihon kosteuttamisesta.

Ainesosaluettelo: Vesi, Glyseriini, Propyleeniglykoli, Kulta, Glyseryyli-stearaatt, Kollageeni, Vitis Vinifera (viinirypäle) siemenuute, Prunus Domestica-kasviuute, Avena Sativa (kaura) peptidi, Trehaloosi, Retinoli (A-vitamiini), Hyaluronihappo, Kaliumsorbaatti, Hajuste.

Ohjeita

Käyttääksesi 24k kultanaamiota, aseta naamio puhtaalle kaulan iholle. Jätä paikalleen 30 minuutin ajaksi, jonka jälkeen poista naamio varovasti ja hiero mahdollinen ylimääräinen neste ihoon. Ihanteellinen käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa, jolloin saat täyden hyödyn naamion aktiivisista ainesosista. Vältä käyttöä, mikäli olet aktiivinen jollekin ainesosalle.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

93.33% pohjautuen 6 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Kaikenmaailman naamioiden rakastajana uusin villitys on ehdottomasti nämä kollageeninaamiot! Ihana tuoksu ja neste, jonka voi hieroa ihoon session päätteeksi.

  H Henry weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Thumbs up!

  A Ana weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Tykkäsin - toivottavasti tulee myös myyntiin ne koko naaman naamiot, sillä haluaisin kokeilla niitä seuraavaksi

  H Heidi weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Ihanan tuntuinen, silottava naamio. Tosi kosteutettu olo tämän jälkeen. Vinkki: hiero ylimääräiset nesteet ihoon!

  S Siru weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Luksushemmottelua kotioloissa!

  P Pia weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Tämä kaulaan ja sohvalle vaakatasoon sohvalle! Näitä vain saisi olla paketissa enemmän, ettei tarvii koko ajan olla tilaamassa (Y)

  R Roosa weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.