Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

24k kultanaamio kaulalle

Kaksoisleukanaamio

Yhteenveto

Väsynyt löysään kaksoisleukaan? Tutustu Neutriherbs:in 24k kaulan iholle suunnattuun laadukkaaseen kultanaamioon, jonka tarkoituksena on auttaa ikääntyvää ja rasvaista kaulan ihoa kiinteytymään. Valjastamalla 24k nanoaktiivisen kullan ja luonnollisten ainesosien, kuten kollageenin ja A-vitamiinin voima, tämä kaksoisleukanaamio yhdistelee tieteen kauneuteen, jotta voit saavuttaa nuorekkaamman ja virkistyneemmän ilmeen.

  • Suunnattu kaksoisleualle
  • Auttaa ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen kanssa
  • Pyrkii kiinteyttämään, kohottamaan & ravitsemaan
  • 24k:n nanoaktiivinen kulta
  • A-vitamiini elvyttää ihoa
  • 5 naamiota per pakkaus

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Mikä on 24k kultanaamio?

Tämä ensiluokkainen kultanaamio on kehitetty kiinteyttämään ja ravitsemaan kaulan ihoa sekä häivyttämään roikkuvaa kaksoisleukaa. Sen 24k nanoaktiivinen kulta sekä edistykselliset, käsinpoimitut ainesosat virkistävät kaulaa ja luovat teräväpiirteisemmän ja nuorekkaammaan ilmeen.

Kullan hyödyt

Kullan kaunistavat vaikutukset ovat olleet tiedossa jo vuosisatojen ajan, mutta tiede ja innovaatio ovat nyt ottaneet yhden askeleen eteenpäin kohti nanoaktiivista kultaa. Nanoaktiivinen kulta, toiselta nimeltään kolloidinen kulta, on nestemäinen seos, joka sisältää pieniä kultahiukkasia ja jolla on runsaasti ihoa hyödyttäviä ominaisuuksia. Kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti edistämään muiden ainesosien imeytymistä tuotteissa. Se myös tunnetaan kaksoisleukaa kiinteyttävistä sekä ikääntymistä häivyttävistä ominaisuuksistaan, joiden ansiosta se sopii täydellisestä kaula- ja leukanaamioon.

Ainesosat

24k nanoaktiivisen kullan lisäksi tämä laadukas kultanaamio sisältää useita erinomaisia ja luonnollisia ainesosia, joilla pyritään kiinteyttämään ja ravitsemaan ihoa. Nämä ainesosat sisältävät:

Kollageeni
Kollageeni

Pääasiallisena ihon rakennusmateriaalina kollageeni on oleellinen osa kaulan ulkonäköä, pitäen sen kiinteän, nuorekkaan ja terveen näköisenä.

Retinoli (A-vitamiini)
Retinoli (A-vitamiini)

Tämä hämmästyttävä vitamiini on ihanteellinen kaulan kohottamiseen, sillä se tunnetaan ihoa tukevista ja ylläpitävistä vaikutuksista.

Hyaluronihappo
Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on tärkeä osa ihon elastisena ja kiinteänä pysymistä. Lisäksi se pitää huolta ihon kosteuttamisesta.

Ainesosaluettelo: Vesi, Glyseriini, Propyleeniglykoli, Kulta, Glyseryyli-stearaatt, Kollageeni, Vitis Vinifera (viinirypäle) siemenuute, Prunus Domestica-kasviuute, Avena Sativa (kaura) peptidi, Trehaloosi, Retinoli (A-vitamiini), Hyaluronihappo, Kaliumsorbaatti, Hajuste.

Ohjeita

Käyttääksesi 24k kultanaamiota, aseta naamio puhtaalle kaulan iholle. Jätä paikalleen 30 minuutin ajaksi, jonka jälkeen poista naamio varovasti ja hiero mahdollinen ylimääräinen neste ihoon. Ihanteellinen käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa, jolloin saat täyden hyödyn naamion aktiivisista ainesosista. Vältä käyttöä, mikäli olet aktiivinen jollekin ainesosalle.

24k kultanaamio kaulalle Kaksoisleukanaamio

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 6 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Ihanan tuntuinen, silottava naamio. Tosi kosteutettu olo tämän jälkeen. Vinkki: hiero ylimääräiset nesteet ihoon!

S Siru
Vahvistettu Osto

Luksushemmottelua kotioloissa!

P Pia
Vahvistettu Osto

Tämä kaulaan ja sohvalle vaakatasoon sohvalle! Näitä vain saisi olla paketissa enemmän, ettei tarvii koko ajan olla tilaamassa (Y)

R Roosa
Vahvistettu Osto

Kaikenmaailman naamioiden rakastajana uusin villitys on ehdottomasti nämä kollageeninaamiot! Ihana tuoksu ja neste, jonka voi hieroa ihoon session päätteeksi.

H Henry
Vahvistettu Osto

Thumbs up!

A Ana
Vahvistettu Osto

Tykkäsin - toivottavasti tulee myös myyntiin ne koko naaman naamiot, sillä haluaisin kokeilla niitä seuraavaksi

H Heidi

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä