Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 Acai-marjojen hyötyä jotka kannattaa tietää

Acai-marjat ovat todellisia ihmemarjoja, ja niiden ravinteikkaan koostumuksen sekä lukuisien terveyshyötyjen ansiosta niistä on tullut suosittua superruokaa. Mitkä ovat acai-marjojen hyödyt top 5, ja kuinka näiden marjojen päivittäinen käyttö voi tukea terveyttäsi, joko tuoreena marjoina, Acai-ravintolisän tai Acai-jauheen muodossa otettuna? Lue viisi tärkeää hyötyä!

5 acai-marjojen hyötyä jotka kannattaa tietää

Nutrient Dense
Ravinteikas

Acai on ansainnut superfood-nimikkeen, sillä acai-marjan ravintosisältö on todella vaikuttava. Acai-marjat sisältävät A-vitamiinia, kalsiumia, kuparia, kromia, manganeesia, magnesiumia, kaliumia, fosforia ja sinkkiä. Lisäksi ne ovat luontainen kuidun lähde, ja niistä löytyy runsaasti kasviyhdiste antosyaaneja. Antosyaanit käyttäytyvät antioksidanttien tavoin, ja acai-marjoista niitä löytyy jopa enemmän kuin mustikoista tai karpaloista!

Supports the heart and cholesterol levels
Tukee sydäntä ja kolesterolitasoja

Rikkaan antioksidanttisisältönsä vuoksi acai-marjojen hyödyt ulottuvat myös sydämen terveyteen. Antioksidanttien uskotaan madaltavan huonoa LDL-kolesterolia, ja näin parantavan sydämen terveyteen vaikuttavia kolesterolitasoja. Acai-marjojen sisältämien kasvisteroleiden on sanottu ehkäisevän kolesterolin muodostumista elimistössä.

Boosts brain function
Tehostaa aivojen toimintaa

Tiesitkö, että acai-marjat voivat parantaa myös aivojen terveyttä? Tämä on jälleen kerran antioksidanttien ansiota, sillä ne auttavat suojelemaan aivosoluja ikääntymisen myötä. Antioksidantit suojaavat elimistöä oksidatiiviselta stressiltä solutasolla, ja tämänkaltainen vahinko saattaa vaikuttaa muistiin ja oppimiseen. Lisäksi antioksidantit saattavat auttaa puhdistamaan vaurioituneita haittasoluja, ja pitämään aivot puhtaina ja terveinä.

Keeps your skin healthy and youthful
Pitää ihosi terveenä ja nuorekkaana

Acai-marjat ovat anti age -ainesosa, ja moni suosiikin niitä juuri tästä syystä. Nämä tehomarjat ovat ihosi ystäviä, sillä niiden sisältämät vitamiinit ja mineraalit tukevat ihon terveyttä, samalla kun niiden antioksidantit auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia. Antioksidantit suojelevat ihosoluja syvältä auringonvalon, ilmansaasteiden ja tupakoinnin aiheuttamilta haitoilta, minkä vuoksi acai-marjat auttavat sinua välttämään uurteita ja ryppyjä. Sen lisäksi että ne kosteuttavat ihoa luonnollisesti, ne saattavat jopa auttaa hoitamaan pigmenttiläiskiä ja arpia.

Promotes good digestive wellbeing
Tukee hyvää ruoansulatusta

Viimeinen, muttei suinkaan vähäisin acai-terveyshyöty on ruoansulatuselimistön tukeminen. Acai-marjat sisältävät paljon kuitua, joka edistää ruoansulatusta pitämällä suolistossa olevan massan liikkeellä, jolloin ummetuksen riski vähenee ja ruoan sisältämät ravinteet pääsevät imeytymään elimistöön paremmin. Lisäksi acai-marjat auttavat puhdistamaan kehosta kuona-aineita, ja pitämään sen terveydestä huolta.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa