Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 keinoa kehon puhdistamiseen ja stressin lievittämiseen

Syksy on saapunut! Lämpötilat laskevat, grilli laitetaan talviteloille ja päivät pimenevät entistä aikaisemmin. Syksy voi olla erittäin hektistä aikaa ja samalla myös vuoden stressaavinta aikaa. Siksi me WeightWorld:lla olemmekin ottaneet härkää sarvista ja päättäneet tehdä lokakuusta virallisen detox-kuukauden. Puhdistava lokakuu voi olla juuri se mitä tarvitset - samalla kun lehdet putoavat puista, sinä laitat kehosi hyvinvoinnin parhaaseen mahdolliseen kuntoon talvea varten.

Tässä ovat 5 keinoa, joiden avulla voit puhdistaa kehoasi ja lievittää stressiä tänä syksynä:

1. Löydä syksyiset raaka-aineet

ingrédients automne

Käsittelemme aihetta syvällisemmin artikkelissamme “Viisi raaka-ainetta syksyiseen detoxiin”. Vaikka syksy on tyypillisesti yhdistetty sesongista poistuviin raaka-aineisiin, on joukossa kuitenkin hedelmiä ja vihanneksia, jotka kypsyvät syksyn kynnyksellä. Sesongin vihannekset helpottavat myös lompakkosi stressiä, sillä ne ovat edullisempia ostaa.

2. Aloita urheilu

sport automne

Syksy on täydellinen aika aloittaa urheilun harrastaminen! Liikunta on yksi parhaista luonnollisista tavoista, jonka avulla poistaa kehon myrkkyjä samalla, kun työstät lihaksiasi ja pudotat painoa. Monet urheilujoukkueet aloittavat kautensa syksyllä, mikä tarkoittaa, että voit liittyä joukkoon tuoreeltaan ja antaa itsellesi ajanviettotavan, joka pitää sinut aktiivisena ja terveenä, lievittää stressiä ja luo ystävyyssuhteita.

3. Tutustu kuumiin juomiin

boisson automne

Kauden vaihtuessa myös sääolosuhteet muuttuvat. Syksyn viileys saattaa aluksi tuntua ei-toivotulta, mutta siihen totuttuasi alat odottamaan koti-iltoja, jotka vietät sohvan nurkkaan käpertyneenä lämpimän juoman, kuten yrttiteen tai skinny coffeen kanssa. Nuo juomat saavat sinut tuntemaan olosi pirteämmäksi ja lämpimäksi niin sisältä kuin ulkoa.

4. Ota viikonloppuloma

week-end automne

Kun kesä on ohi ja joululomaan on vielä karkeasti kymmenen viikkoa aikaa, ei syksyn alku tunnu otolliselta ajalta lähteä pitkälle lomalle. Vaikka aurinkoista rantalomaa ei olekaan tarjolla, on syksy loistava aika lähteä viikonloppulomalle. Tutustu uuteen kaupunkiin, uppoudu sen kulttuuriin sekä historiaan ja palaa kotiin uutena ihmisenä.

5. Aloita ravintolisien käyttö

compléments alimentaires automne

Kun ajattelemme lupauksia, tulee väistämättä mieleen uusi vuosi. Mikä estää sinua antamasta lupausta juuri nyt? Meidän lupauksemme WeightWorld:lla on tehdä tästä lokakuusta detox-kuukausi - päätös, joka myös sinun on helppo tehdä! Lisäksi se on järkeenkäypää, sillä syksyllä lapset palaavat koulunpenkille, kellot käännetään ja työpaikat täyttyvät uusista työntekijöistä. Syksy on ihanteellinen aika löytää juuri sinulle sopiva ravintolisäsuunnitelma, jonka avulla voit lievittää stressiä ja puhdistaa kehoasi.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa