Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 syksyistä raaka-ainetta detoxiin

Syksyn alkaessa ja joulustressin lähestyessä kovaa tahtia, on detox meille kaikille tarpeen, jotta voimme tuntea itsemme virkeiksi, pirteiksi ja valmiiksi loppuvuoden koitoksia varten. Me WeightWorld:lla olemme tutkineet parhaita keinoja kehon puhdistamiseen tänä syksynä ja kutsummekin lokakuuta viralliseksi vuoden 2018 detox-kuukaudeksi.

Syksy ei tarkoita pelkästään bikinien vaihtamista huppareihin ja auringon hyvästelemistä, vaan kyseessä on ainutlaatuinen vuodenaika, jonka sesongin raaka-aineet tuovat päivittäisiin rutiineihisi puhdistavia, terveydellisiä vaikutuksia. Tässä ovat 5 syksyistä raaka-ainetta, jotka auttavat sinua läpäisemään tämän detox-kuukauden. Mikä parasta, vaihtamalla kauden raaka-aineet kesän kauppalistan raaka-aineisiin, saatat säästää rahaa!

1. Omenat

Omenat

O niinkuin omena. Kiistämättä suosituin ja kulttuurisesti merkittävä hedelmä...niiden mukaan on jopa annettu lempinimi kaupungille! Voisi kuvitella, että omenat ovat sesongissa ympäri vuoden, mutta ne ovat itse asiassa syksyinen hedelmä. Sen lisäksi, että ne ovat maukas hedelmä, voit käyttää niitä ruoanlaitossa, leivonnassa, salaateissa ja välipalana sellaisenaan. Lisäksi ne ovat loistavia puhdistamaan kehoa. Omenat ovat kuidun lähde, joka auttaa ruoansulatusprosessia, jossa hankkiudumme eroon ei-toivotuista aineksista. Ne ovat myös C-vitamiinin lähde, joka tukee immuunijärjestelmän toimintaa, suojellen meitä myrkyiltä.

2. Kurpitsat

Kurpitsat

Kurpitsat ovat ikonisin asia, jonka saamme nostaa maasta syyssesongissa! Kun ajattelemme kurpitsoja, yhdistämme ne usein aaveisiin ja kummitusmaiseen Halloweeniin, mutta kurpitsoja voidaan hyödyntää niin monella muullakin tavalla, kuin kaivertamalla niistä lyhtyjä kerran vuodessa. Kuten omenat, myös kurpitsat ovat mahtava C-vitamiinin lähde. Lisäksi ne tarjoavat 170% A-vitamiinin päivittäisannoksesta per 100g. A-vitamiini yhdistetään tietysti kirkkaaseen ja puhtaaseen ihoon näkökyvyn tukemisen lisäksi. Kurpitsat sisältävät myös runsaasti kaliumia, joka on yksi tärkeimmistä endokriinisen järjestelmän säätelyyn vaikuttavista elektrolyyteistä. Endokriininen järjestelmä vastaa toksiinien poistamisesta kehostasi virtsan kautta. Lisäksi saat yhdestä kurpitsasta kurpitsakeittoa viikon tarpeiksi!

3. Porkkanat

Porkkanat

Porkkanat ovat toinen esimerkki helposti kulutettavista raaka-aineista. Nauti ne raakana, hummuksen kanssa, pataruoissa, laatikoissa ja lihan kanssa - vaihtoehtoja on rajattomasti! Porkkanoissa on melkein tuplasti A-vitamiinia kurpitsaan verrattuna, minkä vuoksi niitä käytetään yleisesti ihon puhdistamiseen sekä kirkkaan ja puhtaan ihonvärin saavuttamiseen.

4. Kaali

Kaali

Aivan kuten kurpitsoistakin, myös kaalista saat paljon irti. Useimmat lajikkeet ovat täynnä paksuja lehtiä, jotka voidaan leikata irti ja hyödyntää erityyppisissä ruoanlaitoissa. Tämän vuoksi kaalia pidetään perunoiden jälkeen toiseksi ekonomisempana vihanneksena - saat paljon pienellä summalla. Detoxia ajatellen kaali on täynnä luonnollista kuitua, joka auttaa pilkkomaan ruokaa ja työntämään toksiineja ulos kehosta sekä flavonoideja, jotka suojelevat oksidatiiviselta stressiltä.

5. Kiivi

Kiivi

Kyllä, luin oikein, kiivi! Vaikka saatat yhdistää kiivin kesäisiin hedelmäsalaatteihin, ovat ne itse asiassa kypsiä ja valmiita poimittavaksi syksyllä. Tämä erikoinen, värikäs ja pörröinen hedelmä pitää sisällään runsaasti puhdistavia ominaisuuksia. Löydät kiivistä melkein tuplasti enemmän soluja oksidatiiviselta stressiltä suojaavia C- ja E-vitamiineja, kuin mitä omenoista ja appelsiineista. Lisäksi se sisältää terveellisen määrän ruoansulatusta tukevia luonnollisia kuituja.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa