Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 tapaa joiden avulla pidät parempaa huolta itsestäsi (matchan avulla!)

Matcha on vahvaa jauhemaista vihreää teetä, joka tarjoaa puhdasta energiaa ilman kemikaaleja, lisäaineita tai sokeria! Ei siis ihme, että matcha-tee on noussut valtavaan suosioon. Sitä käytetään matcha-shoteista ja energiapalloista aina kylpytuotteisiin ja shampoisiin saakka, ja matcha-teen hyödyt ovat rantautuneet jokaiseen terveyskauppaan sekä kahvilaan.

Paras matcha-jauhe sisältää 137-kertaisen määrän katekiineja tavalliseen vihreään teehen verrattuna. (1) Se sisältää lisäksi runsaasti antioksidantteja, kuitua, sinkkiä, seleeniä, magnesiumia ja klorofylliä. Matcha-jauheen terveysvaikutukset tunnetaan jo laajalti, ja niihin sanotaan kuuluvan aineenvaihdunnan kiihdyttämisen, mielen rauhoittamisen, kehon virkistämisen ja mielialan parantamisen - eikä tässä vielä kaikki, sillä tätä tehoteetä voidaan käyttää monella tapaa kehonhoidossa. Esittelemme 5 vinkkiä, joiden avulla valjastat käyttöösi matcha-teen hyödyt!

1. Matchasmoothie aamiaisella tarjoaa energiapommin

Olitpa valmistautumassa kuntosalille tai joogaan, täyteläinen smoothie antaa polttoainetta koitokseen aiheuttamatta ongelmia ruoansulatukselle! Lisää joukkoon ½ teelusikallista matchajauhetta - voit laittaa jauhetta joko suoraan smoothien sekaan, tai valmistaa vihreää teetä ja käyttää sitä sen ensin jäähdyttyä.

2. Matcha mausteena tuo tukea laihduttamiseen

Jos mietit toimiiko matcha-jauhe painonpudotuksessa, voit käyttää sitä mausteena keitoissa, salaateissa ja lisukkeissa. Olipa kyseessä pastasalaatti, misokeitto, kookosliemi, riisiruoka tai nuudelikulho - matchajauheen umami maku sekoittuu annokseen helposti, ja tukee laihdutuspyrkimyksiäsi.

3. Matcha-kasvojenpuhdistus tuo hehkua

Matcha tee sisältää huikean määrän antioksidantteja, jotka neutralisoivat ikääntymisen merkkejä aiheuttavia vapaita radikaaleja. Voit sekoittaa matcha-jauheen hunajan ja avokadon sekaan nauttiaksesi terveestä ihosta, tai saven ja sitruunan sekaan parantaaksesi ihon sävyä. Eteeristen öljyjen ja matcha-jauheen avulla saat nuorekasta hehkua!

4. Matcha-hiusmaski tukee hiusten kasvua

Vihreä tee matcha tarjoaa painonhallinnan ja anti age -ominaisuuksien lisäksi myös muita hyötyjä. Voit nimittäin käyttää matcha-jauhetta valmistaaksesi ravitsevan hiusnaamion kotona! Sekoita teelusikallinen matcha-jauhetta kookosöljyyn, ja lisää joukkoon yksi kananmunan valkuainen. Laita seos hiuksiin, ja anna sen vaikuttaa vähintään puolen tunnin ajan ennen shampoopesua. Matchajauhe hiusnaamiossa stimuloi hiustuppia ja tukee hiusten kasvua, tehden samalla hiuksista kiiltävämmät ja terveemmät.

5. Matcha-vartalovoi nuorekkaalle iholle

Vihreä tee matcha on tehokas ainesosa, joten miksi sen käyttö pitäisi rajoittaa vain kasvojen ja hiusten alueelle? Sekoita kaksi ruokalusikallista matchaa kahteen ruokalusikalliseen sheavoita sekä kupilliseen kookosöljyä. Saat ravitsevan vartalovoiteen näin vaivattomasti! Voit käyttää matcha-jauhetta valmistaaksesi myös muita vartalonhoitoaineita.

Valitse aina ensiluokkainen japanilainen matcha-tee jotta voisit olla varma sen puhtaudesta ja tehokkuudesta ihon, vartalon ja hiusten hoidossa!

Lue myös nämä