Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 tapaa päästä eroon selluliitista miehellä

Jos olet yksi niistä monista, jotka pohtivat ‘tuleeko miehille selluliittia’, on vastaus KYLLÄ! Vaikka naisen selluliitti on tunnetumpi ja yleisempi vaiva, myös miehet voivat kärsiä myös appelsiini-ihon nimellä tunnetusta selluliitista. Vaivan taustalta löytyvät pitkälti samanlaiset syyt, kuten lihominen, ruokavalio ja liikunnan puute, ja vaikka selluliitin tarkkoja aiheuttajia ei tunneta voit silti tehdä parhaasi ongelman ratkaisemiseksi. Olemme koonneet tähän 5 parasta vinkkiä, joiden avulla voidaan ehkäistä selluliitti miehellä. Kokeile niitä jo tänään!

 1. Liiku

  Exercise

  Monien mielestä suurin selluliitin aiheuttaja on lihominen, joten liikunnan lisääminen päivä- tai viikkorutiiniin voi olla suureksi avuksi. Vaikka kunnon kohottaminen ja painonpudotus ei poista selluliittia täysin, laihduttaminen auttaa vähentämään appelsiini-ihoa aiheuttavaa, ihon ihon sidekudoksen läpi puskevaa rasvaa. Kropan kiinteyttäminen voi sileyttää myös ihoa.

 2. Selluliittiruoka

  Toisen selluliittia aiheuttavan avaintekijän sanotaan olevan elimistön epäpuhtaudet. Moni asia, kuten ruokavalio, alkoholi, tupakointi ja ilmansaasteet, voivat aiheuttaa epäpuhtauksien kertymistä, jolloin ne voivat hidastaa verenkiertoa ja vähentää ihon kimmoisuutta jolloin tuloksena on muhkurainen appelsiini-iho. Tästä syystä antioksidantteja runsaasti sisältäviä ruokia kannattaa lisätä ruokavalioon mahdollisimman paljon: antioksidantit auttavat elimistöä suojautumaan toksiinien aiheuttamilta vahingoilta, joten ne voivat myös auttaa selluliitti-ihon ehkäisemisessä. Seuraavat ruoat sisältävät runsaasti antioksidantteja ja muita suojaavia yhdisteitä:

 3. Selluliittituotteet

  Cellulite Products

  Kun ongelmana on selluliitti miehellä, löytyy markkinoilta huikea määrä erilaisia täsmätuotteita, jotka pyrkivät ratkaisemaan ongelmaa eri tavoin. Voiteet ja geelit auttavat kiinteyttämään ihoa, luonnolliset kuorinnat silottavat ihoa ja poistavat kuolleita ihosoluja, ja laasterit sekä pillerit voivat edistää painonpudotusta. Voit myös ottaa testiin selluliittilaitteet, joiden edistyksellinen teknologia pyrkii poistamaan kehoon kerääntynyttä rasvaa sekä kiinteyttämään ja vahvistamaan aluetta.

 4. Kokeile kuivaharjausta

  Dry Body Brushing

  Tätä helpommaksi ei homma tule! Kuivaharjaus on miesten suosima keino selluliitin selättämisessä, ja sitä voi tehdä kätevästi kotona. Kuivaharjaus on nopeaa ja helppoa - et tarvitse kuin sopivan vartaloharjan! Kuivaharjaus selluliitin poistamiseksi toimii seuraavasti: harjaa koko vartalo hellävaraisin liikkein, aloittaen jaloista ja edeten ylös sekä aina sydäntä kohti. Tee harjaus kuivalle iholle, vaikkapa ennen suihkussa käyntiä. Näin tehostat kehon verenkiertoa ja poistat epäpuhtauksia, josta voi olla hyötyä selluliitin ehkäisemisessä.

 5. Vähennä kofeiinia, tupakointia ja alkoholia

  Reduce Caffeine, Smoking and Alcohol

  Monien mielestä kofeiini voi pahentaa selluliittia, sillä se vaikuttaa verenkiertoon negatiivisella tavalla jolloin elimistön ravinteiden ja hapen saanti heikkenee. Myös tupakointi ja alkoholin juominen voivat johtaa epäpuhtauksien kerääntymiseen, ihon heikkenemiseen ja sen kimmoisuuden menetykseen. Simppeli tapa estää selluliitti miehellä onkin siis näiden tapojen vähentäminen. Ei syytä paniikkiin - sinun ei ole pakko lopettaa täysin! Pyri juomaan enintään kaksi kahvikupillista päivässä, ja rajoittamaan tupakan sekä alkoholin viikkokulutusta.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa