Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 vihreän kahvin hyötyä

Tavalliset kahvipaput ovat tuttuja monille meistä, mutta entäs kun kyseessä on vihreä kahvi? Vihreät kahvipavut ovat papujen paahtamaton versio, ja raaoilla kahvipavuilla on runsaasti tutustumisen arvoisia terveyttä tukevia ominaisuuksia. Paahdettaessa kahvipavut menettävät osan ravinteistaan ja erityisesti klorogeenihaposta. Mutta mitä ovat vihreän kahvin terveyshyödyt? Lue lisää saadaksesi vastauksen, ja saat tietää onko vihreä kahvi huijausta vai kannattaako tämä superfood lisätä päivärutiiniin. Esittelemme sinulle vihreän kahvin 5 tärkeintä hyötyä.

 1. Se tukee painonpudotusta

  Keep Hydrated

  Moni vihreä kahvi -keskustelu kertoo sen hyödyistä laihdutuksessa - ja tehokkaat tulokset puhuvat puolestaan! Paahtamattoman vihreän kahvin sisältämä klorogeenihappo on yhdiste, joka tukee laihdutusta ja antaa aineenvaihdunnalle kunnolla vauhtia. Näin keho polttaa energianlähteenään sokeria (tai glukoosia) tehokkaammin, eikä varastoi sitä kudoksiin rasvaksi. Klorogeenihapon sanotaan myös auttavan jo olemassa olevan rasvan polttamisessa, joten mikäpäs olisi laihduttajan korville tätä parempaa!

 2. Se tasoittaa verensokeria

  Keep Hydrated

  Toinen vihreään kahviin ja ruokaan liittyvä hyödyllinen ominaisuus on veren sokeritasojen tasoittaminen. Vihreän kahvin sisältämän klorogeenihapon sanotaan ehkäisevän hiilihydraattien imeytymistä, jolloin verensokeri pysyy matalampana ja keho välttää insuliinipiikit. Vihreän kahvin tiedetään myös ehkäisevän rasvan varastoitumista sekä insuliiniresistenssiä ja glukoosin imeytymistä. Tämä voi olla avuksi erityisesti korkeasta verensokerista ja 2-tyypin diabeteksesta kärsiville.

 3. Se tarjoaa luonnollista energiaa

  Keep Hydrated

  Useimmat meistä juovat kahvia sen tarjoaman kofeiinin ja lisäenergian vuoksi, eikä vihreä kahvi muuta asiaa! Vaikka vihreän kahvin sisältämä kofeiinin määrä on paahdettua kahvia vähäisempi, tarjoaa se silti luonnollisen energianlähteen keholle. Kofeiinista peräisin olevan energian sanotaan olevan hyödyksi koko keholle, sillä se voi parantaa kognitiivisia toimintoja, keskittymiskykyä, urheilusuorituksia ja jopa verenpainetta.

 4. Sillä on Anti Age -ominaisuuksia

  Arm Exercises

  Kokemuksia vihreästä kahvista rikastavat myös kertomukset kahvin anti age -ominaisuuksista. Tiesitkö, että klorogeenihappo on antioksidantti? Tämän vuoksi vihreä kahvi voi hyödyttää myös ihoa ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kuten ryppyjä ja uurteita. Se voi myös ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä vähentää auringonvalon aiheuttamaa punoitusta. Paahtamattomien kahvipapujen sisältämälla kofeiinilla sanotaan olevan myös anti age -vaikutuksia.

 5. Se suojelee kehoa

  Keep Hydrated

  Vihreän kahvin sisältämien antioksidanttien ansiosta se voi myös suojella kehoa sisäisesti solutasolla. Antioksidanttien tehtävä on suojella soluja ilmansaasteiden, tupakoinnin ja UV-säteiden mukanaan tuomien vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. Vihreä kahvi ja sen sisältämät antioksidantit voivat olla hyödyksi vapaiden radikaalien neutraloimisessa, jotteivät ne aiheuttaisi vahinkoa kehollesi.

Tiivistetysti

Onko sinulla omia vihreä kahvi -kokemuksia? Tämä ainutlaatuinen superfood voi olla erinomainen laihdutuslisä, ja auttaa lisäksi suojelemaan koko kehoa sisäisesti. Paras keino ottaa vihreä kahvi ruokavalion osaksi on luonnollinen vihreä kahvi -ravintolisä. Saadaksesi parhaat tulokset valitse tehokas koostumus, joka sisältää puhdasta vihreää kahvia eikä lainkaan piiloaineksia.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa