Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 viisi puhdistavaa syysjuomaa

Lokakuun ollessa vuoden 2018 virallinen detox-kuukausi, haluamme varmistaa, että tarjoamme sinulle kaikki mahdolliset keinot ikävistä toksiineista eroon pääsyyn. Terveellinen ruokavalio, aktiivisena pysyminen ja oikeat raaka-aineet kaikki näyttelevät tärkeää roolia, jotta saavutat puhdistetun olon. Entä juomat? Runsas veden juonti on varma keino puhdistaa keho kemikaaleista, mutta on myös olemassa muitakin juomia, jotka voivat parantaa kykyäsi detoxata.

Tässä ovat WeightWorld:n kokoamat viisi puhdistavaa syysjuomaa:

1. Glögi

Mulled Wine

Ympäri maailman juotava glögi on mahtava kylmien ilmojen juoma, jota voidaan helposti tuunata vielä paremmaksi. Kuten arvata saattaa, glögi valmistetaan punaviinistä, joka sisältää luonnolliset resveratrolin hyödyt. Resveratroli on punaviinin aktiivinen ainesosa, joka yhdistetään kehon luonnollisten suojausten ylläpitämiseen. Glögissä on yleensä kanelia, joka on tunnettu sen termogeenisistä ominaisuuksista, jotka boostaavat aineenvaihduntaa ei-toivotuista kemikaaleista eroon pääsemiseksi. Lisäbonuksena glögi tarjoillaan lämpimänä - mitä muuta voisit kylmänä syysiltana toivoa!

2. Vihreä Tee

Green Tea

Vaikka vihreää teetä juodaankin ympäri vuoden, on se mukava lämmike syksyn ja talven dramaattisesti putoaviin lämpötiloihin. Vihreä tee poikkeaa sen klassisesta serkusta ollen puhtaampi ja luonnollisempi - voit maistaa tämän joka siemauksella. Vihreää tee on sekä puhdistavaa että virkistävää. Jokainen haudute on täynnä tee katekiineja, jotka ovat loistava apu painonhallintaan ja poistamaan ei-toivottuja kehon kemikaaleja.

3. Kurpitsalatte

Pumpkin Spiced Latte

Asia, joka saa kaikki Starbucks-fanit sekoamaan tähän aikaan vuodesta, on kuuluisan kurpitsalatten paluu liikkeen valikoimaan. Mitä tulee detoxiin, lyö tämä aromaattinen syysjuoma kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kahvi yksistään tarjoaa sinulle nopean tehosteen kofeiinin muodossa, joka boostaa aineenvaihduntaasi ja kemikaalien poistumista kehosta. Tällä välin kurpitsa antaa sinulle terveellisen annoksen ihoa puhdistavaa A-vitamiinia.

4. Kaakao

Hot Chocolate

Mitä suklaa tekee tässä listassa! Eikö sen ole tarkoitus olla täynnä lihottavaa sokeria? Tämä riippuu tietysti valitsemastasi suklaasta. Tummasta suklaasta valmistettu kaakao tarjoaa sinulle vähän tai ei yhtään sokeria ja terveellisen annoksen kaakaopavun luonnollisia hyötyjä. Tummassa suklaassa on runsaasti rautaa, kaliumia, magnesiumia ja muita mikroravintoaineita, jotka voivat auttaa muodostamaan sisäisiä toksiineja poistavia järjestelmiä. Voit myös valmistaa kaakaosi raakakaakaojauheesta ja varmistaa sen terveellisyyden lisäämällä superfood-jauheita juoman joukkoon.

5. Kuuma vesi

Varmt Vann

Kuuma vesi on vain kylpemistä varten? Ei oikeastaan, sillä tähänkin on järkeenkäypä selitys. Kuuman (mutta ei tulikuuman!) veden juomiselle voi olla useita terveyshyötyjä. Ensinnäkin lämpö voi auttaa sinua avaamaan tukkoisen nenän ja toiseksi se voi ruoansulatuskanavaan päästessään toimia ruoansulatusjärjestelmän liukasteena, auttaen pilkkomaan vaikeimpia elintarvikkeita.

Lue myös nämä