Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 HTP Tabletit

490 mg 365 kpl | 5 HTP tabletit 490 mg
WeightWorld

Yhteenveto

  • 100% luonnollinen ja laadukas ravintolisä
  • Painonhallinta ja mieliala
  • Tukee normaalia unta & serotoniinin tuotantoa
  • 365 tablettia riittävät koko vuoden annoksiin
  • Markkinoiden tehokkaimmat 490 mg annokset

Tahdotko pitää painosi kurissa joutumatta tinkimään lempiruoistasi tai noudattamaan tiukkoja dieettejä? Siinä tapauksessa nämä 5 HTP Tabletit voivat olla sinulle täydellinen ratkaisu.

Nämä luonnolliset tabletit sisältävät markkinoiden tehokkaimmat 490mg annokset 5 HTP -aminohappoa, ja auttavat tukemaan elimistön serotoniinin tuotantoa. Pidä huolta painostasi ja mielialastasi luonnollisella tavalla!

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMP
  • GMO Free

Mitä ovat 5 HTP Tabletit?

5 HTP, tai 5-hydroksitryptofaani, on aminohappo ja kehon tärkeimpien proteiinien joukosta löytyvän L-tryptofaanin luonnollinen sivutuote. Yksinkertaistettuna 5 HTP on vastuussa elimistön serotoniinin tuotannosta. Matala serotoniinitaso voi vaikuttaa mielialaan ja aiheuttaa unen häiriöitä, painonnousua sekä muita oireita.

Weightworldin 5 HTP Tabletit sisältävät Griffonia Simplicifolia -kasvin luonnollisesti sisältämää aminohappoa. Jokaisesta tabletista löytyy 490mg annos 5 HTP-aminohappoa, joka tukee hyvinvointia ja painonhallintaa. Ja koska pakkaus sisältää 365 tablettia, voi hyvä olo jatkua koko vuoden ajan.

5 HTP Tablettien hyödyt

Serotoniini

Serotoniini on yksi tärkeimmistä kehon tuottamista hormoneista. Se auttaa ylläpitämään mielialaa ja sekä kehon että mielen hyvää oloa. Koska 5 HTP tukee kehoa tämän ihmehormonin tuotannossa, voivat markkinoiden tehokkaimmat annokset sisältävät Weightworld 5 HTP Tabletit olla täydellinen oikotie parempaan oloon.

Painonhallinta

Elämä voi toisinaan muuttua kiireiseksi hirviöksi, jolta ei tunnu löytyvän armoa. Herkulliset ja epäterveelliset lohturuoat houkuttelevat, mutta ruokahalu kannattaa pitää siitä huolimatta aisoissa - ja tässä asiassa serotoniini voi todella auttaa. Serotoniini on elimistön oma ruokahalun hillitsijä, joka voi helpottaa ruokaan kohdistuvia himoja ja kertoa vatsan olevan jo täysi. Tämän vuoksi tasainen serotoniinin tuotanto, vaikkapa 5 HTP Tablettien avulla, voi auttaa pitämään painon kurissa.

Mieliala

Kuten jo todettua, serotoniini on tärkeä hormoni myös mielialan ja hyvän olon kannalta. Ja koska 5 HTP Tabletit voivat tukea serotoniinitasoja, voi niistä löytyä apua sekä henkiselle että fyysiselle hyvinvoinnille.

Uni

Mielialan kohentamisella on lukuisia hyötyjä, ja yksi niistä on hyvä uni. Arkielämän eteemme heittämät haasteet painavat mieltä, ja palautuminen on tärkeää. Parempi mieliala auttaa nukkumaan paremmin, ja lisäksi matalan serotoniinitason on todettu voivan aiheuttaa unihäiriöitä. Tehokas 5 HTP-ravintolisä voi edesauttaa normaalia unta.

Kenelle tabletit on tarkoitettu?

5 HTP Tabletit ovat ihanteellinen ravintolisä kaikille yli 18-vuotiaille aikuisille, jotka tahtovat tukea hyvinvointiaan ja ylläpitää serotoniinitasoja paremman unen, hyvän mielen ja tehokkaamman painonhallinnan saavuttamiseksi.

Tabletit ovat vegaaniystävälliset, GMO-vapaat ja gluteenittomat!

Käyttöohje

Ota 1 tabletti päivittäin täyden vesilasin kera, ja mieluiten aterian ohella. Saat parhaat tulokset kun otat tabletit samaan kellonaikaan joka päivä.

Ainesosat

5-HTP (Griffonia Simplicifolia -siemen 98%), Paakkuuntumisenestoaine: Magnesiumstearaatti, Täyteaineet: Mikrokiteinen selluloosa ja dikalsiumfosfaattidihydraatti.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

5 HTP Tabletit
5 HTP Tabletit

490 mg 365 kpl | 5 HTP tabletit 490 mg

26.99€

+
Hamppu-öljy
Hamppu-öljy

10 ml öljy | Hyvinvointia tukeva hamppu-uute

36.99€

+
Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit
Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit

1290 mg 180 kpl | Ravintolisä nivelten terveydelle

21.99€

1 Tuote(tta)

26.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä