Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

WeightWorldin parhaat lahjaideat - 6 täydellistä joululahjaa

Käytännölliset ja tarpeelliset joululahjat ovat parhaita joululahjoja. Hankkimalla käytännöllisen ja halutun lahjan varmistat, että lahja ei jää komeron pohjalle pölyttymään.

Lahjojen ostaminen voi joskus tosin olla varsin vaikea tehtävä. Me olemmekin koonneet tähän iloksesi muutamia lahjaideoita tai tuotteita, jotka ovat varmasti monen lahjan saajan toivelistalla ja jotka tuovat iloa ja piristystä arkeen. Lahjan saaja varmasti ilahtuu ja vaikuttuu huomaavaisuudestasi ja vaivannäöstäsi.

Maailma on pullollaan tavaroita, jotka tekevät elämästä ja arjesta hauskempaa ja helpompaa. Aloita tekemällä luettelo kaikista asioista, joista lahjan saaja on kiinnostunut ja asioista, joita hän mahdollisesti tarvitsee. Elääkö lahjan saaja kiireistä elämää? Pitääkö hän itsensä hemmottelusta? Mitä esimerkiksi kiireinen ja paljon työskentelevä kumppanisi tai ystäväsi tarvitsee? Kuntoileeko hän paljon? Tekeekö hän paljon töitä päätteen äärellä?

Circulator

Pitääkö lahjan saaja jalkahieronnoista? Siinä tapauksessa Circulator on varsin hyvä lahjaidea. Me kaikki olemme tietoisia hyvän verenkierron tärkeydestä ja sen positiivisistä vaikutuksista, mutta hyvän verenkierron saavuttaminen voi olla vaikeaa.

Circulator on jalkahierontalaite, jota voit käyttää kotona. Edistyksellinen Circulator hyödyntää innovatiivista EXOpulse teknologiaa, joka supistelee ja rentouttaa lihaksia. Tämä taas edistää verenkiertoa ja tukee sääriä ja jalkoja. Virtaviivainen muotoilu tekee siitä ihanteelliseen lahjaidean ja parhaan joululahjan rentoutumista hakevalle lahjan saajalle. Laitteen mukana tulee kaukosäädin, joten sitä on helppo säädellä vaikka sohvalla istuessa. Jalkahierontalaite on myös kevyt ja helppo ottaa mukaan vaikkapa matkoille.

U-neck

Valitteleeko lahjan saaja usein niskan olevan kipeä tai jumissa? Tekeekö hän istumatyötä? U-Neck-niskahierojamme on siinä tapauksessa mainio joululahja. Tämä moderni, kannettava laite tarjoaa nopeavaikutteista, pitkäkestoista kivunlievitystä.

U-Neck-Laite hieroo lihaksia matalataajuusvärähtelyn, lämmön ja värinän avulla. Niskahieroja sisältää 6 ainutlaatuista ohjelmaa, jotka auttavat ehkäisemään ja lievittämään niskakipua. Laitetta on helppo säädellä sen mukana tulevan kaukosäätimen avulla.

8 Pad Abs Stimulator

Haikaileeko lahjan saaja timmien vatsalihasten perään? Siinä tapauksessa ABS Stimulator on hyvä vaihtoehto. Vatsalihaksemme muodostavat osan keskivartalon lihaksistoamme, joka on ihmiskehon yksi tärkeimmistä lihasryhmistä, sillä se yhdistää ylä- ja alakroppamme.

ABS Stimulator aktivoi, rakentaa, kiinteyttää ja vahvistaa vatsalihaksia ja auttaa lievittämään jännitystä. Laite on USB-ladattava, ja sen ergonominen suunnittelu takaa, että sitä on miellyttävä ja helppo käyttää. Lahjan saaja voi käyttää sitä myös muihin lihasryhmiin. ABS Stimulator sisältää 6 eri ohjelmaa ja vahvuustasoa, joiden avulla lahjan saaja voi säätää ohjelman itselleen ja omiin tarpeisiinsa soveltuvaksi.

Sweat Belt

Jos lahjan saaja on aktiivinen kuntoilija tai jos hän haluaa aloittaa kuntoilun, Sweat Belt voisi olla hänelle soveltuva lahja. Olipa hän sitten aktiivinen hiihtäjä, bodaaja, spinnaaja tai hölkkääjä, Sweat Belt tehostaa hikoilua ja aktivoi kehon luonnollisen termogeneettisen tasapinon. Sweat Belt on tehty kevyistä, mutta kestävistä materiaaleista ja se tukee erilaisia vartalotyyppejä. Sweat Belt mahdollistaa tehokkuuden ja myötäilee jokaista liikettäsi ja on siksi helppokäyttöinen mihin tahansa liikuntaharrastukseen.

Sweat Belt nostaa kuntoilun tehokkuuden aivan uudenlaiselle tasolle. Se pysyy tukevasti paikoillaan aktiivisenkin liikunnan aikana ja se on valmistettu kestävistä ja kevyistä materiaaleista. Sweat Belt myös parantaa ryhtiä liikuntasuorituksen aikana.

Tea Infuser Bottle

Jos lahjan saaja elää kiireistä elämää ja jos hän tykkää juoda jääteetä, WeightWorldin Tea Infuser Bottle voi olla hänelle oikea ratkaisu. WeightWorld Tea Infuser Bottlen avulla lahjan saaja voi ottaa mukaansa vaikkapa yrttiteetä tai vihreää teetä ja siemailla sitä pitkin päivää. Kylmä yrttitee on jopa vettäkin terveellisempää, sillä yrttiteet sisältävät antioksidantteja ja kosteuttavat kehoa, toisin kuin kofeiinia sisältävät tuotteet. Teen maku ja laatu säilyvät ennallaan, eli se ei laimene mauttomaksi tai kitkeräksi nesteeksi.

WeightWorld Tea Infuser Bottle sopii otettavaksi mukaan niin matkoille kuntosalille, töihin kuin kotiinkin. Kyseessä on korkealaatuinen termospullo, joka soveltuu sekä kuumille että kylmille juomille. Se sisältää irroitettavan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun suodattimen, joka on helppo puhdistaa vaikkapa astianpesukoneessa. Ja, mikä parasta – se on ympäristöystävällinen ja kestävä valinta. Tyylikkäästi muotoiltu pullo sopii kaikille kiireistä elämäntyyliä viettäville henkilöille, jotka rakastavat sekä kuumaa että kylmää teetä. Teen ystävä tai ystävätär tulee varmasti ilahtumaan tästä lahjaideasta.

Go Blend Pro

Onko lahjan saaja kenties aloittelemassa terveellisempiä elämäntapoja, tai onko hän kenties smoothiefanaatikko? WeightWorldin Go Blend Pro valmistaa mehut, smoothiet sekä pirtelöt helposti ja käden käänteessä. Tämä korkealaatuinen ja kestävä tehosekoitin kulkee mukana niin matkoilla kuin töissäkin, ja sopii aktiivisesta elämäntyylistä nauttiville.

Kevyen rakenteen ja pienen koon ansiosta blenderi on helppo kuljettaa mukana vaikkapa repussa tai käsilaukussa. Sen avulla voit valmistaa kerralla vain yhden annoksen, mikä tarkoittaa, että lahjan saajan ei tarvitse huolehtia ruokahävikistä. Lahjan saaja voi nauttia tuoreista ja terveellisistä smoothieista joka päivä Go Blend Pro-tehosekoittimen avulla! Tämä kätevä, kestävä ja USB-ladattava blenderi on helppo ottaa mukaan vaikkapa matkoille, töihin & salille.

Jaa