ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN

Lihasten näkyvyys

EMS-lihasstimulaattori: Täydellinen kuntolaite six-packia varten- ja vatsalihasten harjoitteluun

Monet ihmiset haaveilevat sixpackin hankkimisesta, mikä kuitenkin vaatii useiden kuukausien säännöllistä harjoittelua salilla sekä terveellisen ja monipuolisen ruokavalion. Mutta useimmissa tapauksissa pelkkä harjoittelu ja sinnikkyys eivät riitä saavuttamaan haluttuja tuloksia, ja tässä EMS-lihasstimulaattori voi auttaa sinua vahvistamaan vatsalihaksia sähköisen impulssi-tekniikan avulla.

Tässä artikkelissa annamme sinulle täydellisen yleiskatsauksen tuloksista, joita voit odottaa WeightWorldin EMS-lihasstimulaattorilta, ja siitä, kuinka harjoituskone voi auttaa kiinteyttämään, rakentamaan ja vahvistamaan vatsalihaksia.

Kuinka EMS-lihasstimulaattori voi auttaa sinua

EMS-lihasstimulaattori on täydellinen harjoituskone viemään kotitreenaamisen aivan uudelle tasolle. Kone on erityisesti kehitetty stimuloimaan vatsalihaksia sähköimpulssi-tekniikalla, joka auttaa vahvistamaan, kiinteyttämään ja rakentamaan vatsalihaksia. Lihasstimulaattori voi olla loistava lisä tavanomaisiin harjoitteisiin, kuten vatsarutistukset, ja voi siten antaa sinulle täydellisemmän lähestymistavan vatsalihasten syvälliseen harjoitteluun.

EMS-lihasstimulaattorilla ei ole vaikutusta kalorienpolttoon, vaan se käyttää sähköisiä ärsykkeitä vaikuttamalla lihaksiin suoraan saamalla ne supistamaan. Näin kuntolaite voi hyvin määrätietoisesti stimuloida ja kiinteyttää vatsalihaksia, jolloin voit antaa itsellesi etulyöntiaseman halutun sixpackin ja pyykkilaudan metsästämisessä.

Käytä EMS-lihastimulaattoria etsiessäsi kuusipakkausta, jossa on merkintä vatsalihakset.

Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin ostat EMS-lihasstimulaattorin

EMS-lihasstimulaattori käyttää sähköistä impulssi -tekniikkaa, jota on täysin turvallista käyttää. Kuntolaitetta ei kuitenkaan suositella tietyille ihmisille - varsinkin raskaana oleville naisille, keisarinleikkauksen saaneille naisille tai ihmisille, joille on tehty rasvaimu tai vatsaleikkaus. Näissä tapauksissa emme välttämättä suositella EMS-lihasstimulaattoria, varsinkin ottamatta yhteyttä omaan lääkäriisi ennen käyttöä.

5 vinkkiä parhaiden tulosten saavuttamiseen

Vaikka konetta on helppo käyttää, sen mukana on silti opaskirja, jota saattaa tarvita kun laitetta käytetään ensimmäistä kertaa. Siksi ajattelimme näyttää sinulle kuinka helppoa EMS Muscle Stimulator on käyttää ja mitä sinun on pidettävä silmällä saadaksesi parhaat tulokset sikspäkin metsästämisessä.

  1. Käytä konetta oikein: On sanomattakin selvää, että saat eniten irti mistä tahansa tuotteesta, jos käytät sitä oikein. Tämä koskee tietysti myös EMS-lihasstimulaattoria. Muista siis lukea käyttöohjeet ennen kuin laitat kuntolaitteen vatsallesi – niin pystyt stimuloimaan, kiinteyttämään ja vahvistamaan vatsalihaksia parhaalla mahdollisella tavalla.
  2. Vaihda mukana tulevat geelityynyt: Koneen mukana tulee geelityynyt, joita käytetään sähköimpulssien lähettämiseen suoraan lihaksiin. WeightWorldin EMS Muscle Stimulatorin geelityynyt ovat suunniteltu pitämään kiinnittymiskykynsä noin 30 päivän ajan, jopa päivittäisessä käytössä. Muista vaihtaa geelityynyt heti, kun ne menettävät kykynsä tarttua vartaloon, koska silloin kuntolaite menettää tehonsa. Voit tietysti aina ostaa uusia WeightWorldistä.
  3. Säädä intensiteetti tarpeidesi mukaan: Hyvän EMS-lihasstimulaattorin pitäisi antaa sinulle mahdollisuus asettaa haluamasi harjoittelun intensiteetti, jotta voisit valita kuinka paljon (tai kuinka vähän) lihaksiasi stimuloidaan. Voit esimerkiksi aloittaa alhaisella intensiteetillä ja nostaa vaikeustasoa ajan myötä maksimaalisen hyödyn ja parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
  4. Käytä sitä 30 minuuttia päivässä: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi EMS-konetta on suositeltua käyttää 30 minuuttia päivässä. Se voi kuulostaa paljolta, mutta etuna on että voit käyttää sitä ruoanlaitossa, istuessasi ja katsoessasi televisiota sohvalla, työskennellessäsi kotitietokoneella tai jolloin teet jotain aivan muuta. Tällä tavalla saat treenattua vatsalihaksia samalla kun suoritat kotiaskareita.
  5. Käytä sitä hauiksessa ja ojentajassa: Itse asiassa vain muutamissa EMS-lihasstimulaattoreissa on mahdollisuus käyttää sitä hauiksen ja ojentajan stimuloimiseen. Onneksi WeightWorldin EMS-stimulaattori pystyy tähän, ja siksi voit laittaa geelityynyjä suoraan käsivarteen ja siten kiinteyttää, rakentaa ja vahvistaa käsivarren lihaksia, mikä tekee koneesta erittäin monipuolisen.

Osta monipuolinen harjoituskone

Kuten näet, WeightWorldin EMS-lihasstimulaattorilla on useita etuja. Saat paitsi monipuolisen kuntolaitteen sekä käsivarsille että vatsalihaksille, mutta myös mahdollisuuden tehdä paljon muuta harjoittelun aikana. Kätesi ovat vapaat lukemaan tai näppäilemään tietokonetta samalla kun kone treenaa vatsaasi. Joten ei ole mitään tekosyytä olla ostamatta EMS-lihasstimulaattori jo tänään viedäksesi treenaamisen aivan uudelle tasolle.

Lue myös nämä