• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

  • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

    Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

  • Rahat Takaisin-takuu

    Koskee valittuja tuotteita

Yritystiedot

Yritystiedot

WeightWorld.fi on menestyvä kansainvälinen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt verkkokauppa. Toimintamme alkoi vuonna 2005 ja siitä lähtien olemme auttaneet tuhansia miehiä ja naisia Suomessa ja muualla maailmassa pudottamaan painoa ja saavuttamaan terveellisemmän elämän. Suomenkielinen verkkokauppamme aloitti toiminnan kesällä 2017, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Arvomme

Aitous

on meillä tärkeää


Hienovaraisuus

palvelun laatu on meille tärkeää


Tiimityö

ilman tiimityötä emme voi menestyä


Kunnioitus

arvostamme asiakkaitamme


Erinomaisuus

on eteenpäin vievä voimavaramme


Sitoutuminen

koska tulokset ovat tärkeitä


Tietoa meistä

Yrityksemme on osa kansainvälistä yhtiötä, Comfort Click Ltd:tä, jolla on liiketoimintaa Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Henkilökuntamme on omistautunut tuotevalikoiman ja logistiikan jatkuvaan kehittämiseen parhaan mahdollisen ostokokemuksen takaamiseksi. Yrityksemme on rekisteröity Englannissa ja Walesissa yritysnumerolla 05614133.

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on saatavilla live-chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä arkipäivisin klo 11.00 – 16.00.

Liiketoimintamme kattaa tällä hetkellä 10 eri kansainvälistä sivustoa, jotka palvelevat asiakkaita Euroopassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Aasiassa. Viimeisten 10 vuoden aikana olemme auttaneet yli 100 000 asiakasta parantamaan elämänlaatuaan ja saamaan lisää itseluottamusta. Palvelumme ja tuotteidemme laatu on auttanut yritystämme kasvamaan ja laajentamaan toimintaansa kansainvälisesti.

Luottamuksellisuus ja turvallisuus

WeightWorld tarjoaa luottamuksellista palvelua tuhansille asiakkailleen. Verkkosivustomme ja maksutapamme ovat SSL-suojattuja ja toimimme yhteistyössä ainoastaan tunnettujen maksupalveluvälittäjien kanssa.

Tietosuoja

Ostaminen WeightWorld -verkkokaupasta on turvallista ja yrityksemme on sitoutunut huolehtimaan asiakkaiden tietosuojasta.

Kaikki asiakastiedot kulkevat salatun ja suojatun verisign-yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. Verisign-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan tietojasi. Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin ja tilauksesi saapuu perille ilman, että kukaan tietää, mitä pakkaus sisältää. Emme myöskään luovuta tietojasi yrityksemme ulkopuolisille tahoille.

Tuotevalikoima

Siitä lähtien, kun WeightWorld aloitti toimintansa, olemme varmistaneet, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset neuvot ja tiedot, joita he tarvitsevat tuotteiden valintaan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme ovat turvallisia, testattuja ja tehokkaita. Se, että 50% tilauksistamme on uusintatilauksia, osoittaa asiakkaidemme olevan tyytyväisiä tuotevalikoimaamme.

Jokainen tuotteemme on valikoitu huolella eri valmistajilta ympäri maailmaa. Meille on erityisen tärkeää, että tuotteemme ovat turvallisia ja käyttötarkoitukseen sopivia. Useat valikoimistamme löytyvät luonnon raaka-aineet ovat olleet käytössä jo tuhansien vuosien ajan. Meiltä kysytäänkin usein, "toimivatko tuotteet todella?". Yksi menestyksemme salaisuuksista on olla lupaamatta liikoja. Vastaus on "kyllä". Tuotteet todellakin toimivat, mutta niiden vaikutusaika, ja sen kautta parhaimpiin tuloksiin pääseminen saattaa vaihdella. Monet asiakkaistamme palaavat tekemään ostoksia sivustollamme myös uudestaan, joten tuotteidemme on todellakin täytynyt toimia. 100% asiakaspalautteen saaminen on yrityksemme luonteen vuoksi mahdotonta, mutta uskomme, että parasta on unohtaa liiat lupaukset ja kokeilla, miten tuotteemme sopivat juuri Sinulle.

Palvelumme

Ymmärrämme miten tärkeää nopea ja tehokas toimitus on asiakkaillemme. Toimimme yhteistyössä Postin ja UPS:n kanssa, mikä takaa tuotteiden nopean ja luotettavan perille saapumisen.

Asiakaspalvelu on meille erittäin tärkeää, emmehän olisi täällä ilman asiakkaitamme! Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on saatavilla arkipäivisin klo 11-17. Jos sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa, kysyttävää palvelusta tai jos haluat tehdä tilauksen voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, postitse tai live-chatin kautta.

Käyttäjäystävällisyys

Sivustomme on luotu käyttäen viimeisintä teknologiaa ja käyttäjäystävällistä suunnittelua, joten voit löytää etsimäsi tuotteen nopeasti sekä tehdä tilauksesi vaivatta.

Olet saattanut nähdä meidät näissä julkaisuissa

Valikoimamme kattaa suositut laatubrändit

Lisäkysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Yrityksen kasvu

WeightWorld.fi on menestyvä kansainvälinen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt verkkokauppa. Toimintamme alkoi vuonna 2005 ja siitä lähtien olemme auttaneet tuhansia miehiä ja naisia Suomessa ja muualla maailmassa pudottamaan painoa ja saavuttamaan terveellisemmän elämän. Suomenkielinen verkkokauppamme aloitti toiminnan kesällä 2017, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.