Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Acai Marja yhdistelmäpakkaus

Acai marja kapselit 60kpl & Acai jauhe 100g

Yhteenveto

Tuomme syvältä Amatsonian sademetsästä saataville Acai-marjan, jonka hyödyt ovat yhdistetty Acai yhdistelmäpakkaukseen. Pakkaus sisältää tästä terveyden lähteestä valmistetut kapselit sekä jauheen. Etelä-Amerikan alkuperäiskansojen kuluttaman Acai-marjan on ymmärretty olevan täynnä Antosyaania, vitamiineja ja mineraaleja. Käytä molempia muotoja, jotta saisit parhaat hyödyt tästä sademetsän terveyspommista.

 • Pakastekuivatut Acai-marjat
 • Sis. suojaavaa ja korjaavaa antosyaania
 • Täynnä elintärkeitä ja vahvistavia vitamiineja
 • Kapselit tarjoavat voimakkaan 1500 mg päivittäisen annoksen
 • Jauhe soveltuu smootieihin ja mehuihin
 • Soveltuu vegaaneille ja kasvissyöjille

Jotta saisit kaikki nämä erinomaiset hyödyt käyttöösi, Acai-marjat ovat tuotettu kahteen erilaiseen muotoon, jotka yhdessä Acai yhdistelmäpakkauksessa auttavat sinua saavuttamaan terveen kehon. Acai-jauhe soveltuu päivittäisiin rutiineihin sekoittamalla sitä erilaisiin mehuihin tai smootieihin. Acai-marjoista puristetut kapselit puolestaan tuovat sinulle helpon lisän tuplata Acai-marjasta saatavat hyödyt. Ostamalla nämä yhdessä, tarkoittaa se sitä, ettei sinun tarvitse arvailla kumpi on kätevämpi käytössä - voit kokeilla sitä itse ja päättää jälkikäteen!

Hyödylliset Acai-marjat

Acai marjat kasvoivat alunperin syvällä monimuotoisessa ja läpipääsemättömässä Amatsonian sademetsässä. Acai-palmu kasvaa yleisesti noin 25 metrin korkeuteen tulva- ja suoalueilla yhdessä lukuisten erilaisten eläin- ja kasvilajien kanssa. Acaista on nopeasti tullut yksi osa ruokavaliota. Aikojen saatossa nämä herkulliset marjat raivasivat tiensä brasilialaisten ruokakulttuuriin, josta muodostui niin sanottu ‘acai kulhossa’, Açaí na tigela. Nämä uskomattoman herkulliset ja ravintorikkaat marjat ovat maukkaita ja ovat tulleet osaksi yhtä Brasilian suosituimmista ja trendikkäimmistä terveystuotteista.

Mahtava Acai-marja

Marjan nimi ‘itkevä hedelmä’ juontuu Acai-marjan kosteuttavasta luonteesta. Nämä pienet marjat ovat täynnä ällistyttävän paljon terveyttä edistäviä ominaisuuksia ja yhdisteitä. Korkea antosyaani taso ei ole vastuussa pelkästään marjan mustan violetista väristä vaan suojaavasta ja korjaavasta ominaisuudesta. Oksidatiivinen stressi, joka voi johtaa ennenaikaiseen ikääntymisen merkkien ilmaantumiseen vaurioittaen kehomme soluja, millä on tuhoisia seurauksia kiireisen elämäntyylin ja rankan harjoittelun tuloksena. Antosyaanin tiedetään taistelevan oksidatiivista stressiä vastaan, suojaamalla soluja hapetusstressiltä. Verrattuna suosittuihin vadelmiin sekä mustikoihin, Acai sisältää erityisen runsaasti antosyaania. Taulukosta Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) näet täsmälleen kuinka suojaavia nämä ruoka-aineet ovat oksidatiivista stressiä vastaan; löydät taulukon alapuolelta ja voit verrata Acai-marjaa muihin.

Käyttämällä kapseleita ja jauhetta, saat ennennäkemättömät hyödyt tästä mielettömästä ravintoainepommista. Acai-marja sisältää luonnollisesti vitamiineja kuten B-, C-, ja E-vitamiineja. Näiden kaikkien tiedetään vähentävän väsymystä, uupumusta sekä tukevan energian muodostumista ja terveellistä aineenvaihduntaa. Lisäksi vitamiinit boostaavat immuunijärjestelmää ja suojaavat soluja antosyaanin tapaan oksidatiiviselta stressiltä. Acai-marja muodostuu 70% terveellisistä rasvoista kuten Omega 3, 6 sekä 9, joilla kaikilla on rauhoittava ja uudistava vaikutus. Lisäksi acai on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat ruuansulatusta toimimaan tehokkaammin. Kalsiumin, potassiumin ja muiden mineraalien tiedetään parantavan lihaksia, verenpainetta, luita ja edistävän aivojen toimintaa. Viimeiseksi, mutta ei suinkaan vähäisimmäksi, yli 7% Acai-marjasta koostuu proteiinisynteesille oleellisista aminohapoista. Tämän uskomattoman monipuolisen ja terveellisen koostumuksensa vuoksi, onko ihme, että acai-marjasta on tullut niin suosittu Amatsonian alkuperäiskansojen keskuudessa?

 • Runsaasti antosyaania
 • Rautaa, kalsiumia & potassiumia
 • A-,B-, C- ja E-vitamiineja
 • 70% Omega 3, 6 & 9 rasvoja
 • 7.59% aminohappoja
 • Sisältää runsaasti kuituja

Yhdistelmäpakkaus Acain ystäville

Acai-marjan uskomattomia ominaisuuksi ei ole kieltäminen - monet meistä eivät kuitenkaan voi noin vain matkustaa Brasiliaan nauttimaan tuoreista marjoista ja kuljettaa niitä samalla meren yli. Yhdistelmäpakkausksesta löytyvät tuotteet sisältävät kaikki tämän pakastekuivatun terveyspommin edut. Pakastekuivaamisen ansiosta, heti keräämisen jälkeen, acai marjat pakataan vakuumiin ja tuotetaan jauheeksi, joka puolestaan puristetaan tiiviisti vegaaneille sopivaan kapseliin tai sinetöityyn pussiin jauheeksi. Kumman tahansa tavan valitset, pääset nauttimaan tämän sademetsien mustan kullan uskomattomista hyödyistä.

Täydellinen ainesosaluettelo Acai-marja yhdistelmäpakkaus:

Kapselit - Acai Berry Extract (Acai-uute), Capsule Shell (Hydroxypropyl Methylcellulose), Bulking Agent (Riisijauho), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearaatti), Flow Agent (Piidioksidi).

Jauhe - Acai Berry Extract (Acai-marja uute).

Nauti Acai-jauheesta & kapseleista

Tämän Acai Super Pakkauksen avulla voit nauttia Acai-marjojen hyödyistä kahdessa erilaisessa muodossa. Suosittelemme tasapainottamaan nämä kaksi ravintolisää; kapselit ja jauheen lisäksi päivittäisiin rutiineihin. Vaikka molemmat tuotteet sisältävät toki suositellun päiväannokset, emme suosittele ottamaan maksimaalista annosta kummastakin, sillä keho pystyy hyödyntämään ja sulattamaan vain tietyn määrän.

Nauttiessa acai-jauhetta, sinun tulisi käyttää noin teelusikallinen per annos maksimissaan kolme kertaa päivässä. Acai-marja kapseleita käytettäessä, suosittelemme ottamaan kaksi kapselia päivässä vesilasin kanssa ennen ruokailua. Suosittelemme käyttämään ravintolisää vähintään kolmen kuukauden ajan parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Myös satsaaminen pitkäaikaiseen käyttöön on suositeltavaa.

Acai yhdistelmäpakkaus - Vinkkejä käyttöön

Myymme vain ensiluokkaisia tuotteita, joihin itse uskomme; luonnollisia ravintolisiä, jotka eivät sisällä haitallisia lisäaineita. Kuten Acai-marjojen myös jauheen sisältö on täysin luonnonmukainen, eikä niillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Jokatapauksessa, kuten mitä tahansa ravintolisää käytettäessä, suosittelemme aina lukemaan täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten allergioiden varalta. Konsultoi lääketieteen ammattilaista, jos käytät muuta lääkitystä. Ravintolisät eivät ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

70.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Hyvä setti, rahoille vastinetta. Jauhe on ihan ehdoton smoothieiden sekaan, mutta kiireisinä päivinä/matkoilla on helpompi nappaa kapselit.

J Jenny A.
Vahvistettu Osto

Vahva annos + kaikki muut terveelliset lisukkeet ja vitamiinit. Acai tekee niin hyvää sinulle, suosittelen lämpimästi.

M Marion
Vahvistettu Osto

Riittoisat, hyvät tuotteet, hivenen tyyriit ilman alea.

S Simo

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä