Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Active T5 & Detox Tone Yhdistelmäpakkaus

Painonhallinta & Detox Yhdistelmäpakkaus

Yhteenveto

Ainutlaatuinen kahden täysin luonnollisen ravintolisän yhdistelmä, Active T5 Plus ja Detox Tone, ovat erinomaisia painonhallintaa ja kehon puhdistusta tukemaan. Molemmat tuotteet pohjautuvat parhaisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin. Tämä parivaljakko on suunniteltu olemaan osana aktiivista elämäntyyliä antaen sinulle lisäpotkua oikean suunnan löytämiseen sekä kehosta huolehtimiseen.

  • Täydentää painonhallinnan ohjelmaa
  • Puhdistaa kehoa
  • Valmistettu luonnollisista raaka-aineista
  • Ensiluokkainen ja vahva koostumus
  • Helposti nieltävät kapselit
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Molemmat näistä ravintolisistä ovat jo yksittäin vahvoja, mutta yhdessä ne luovat todellisen tehopakkauksen mitä tulee kehon terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Jokainen raaka-aine on huolella valittu niiden hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi. Käyttämällä ravintolisiä yhdessä nopeasti, yksinkertaisesti ja turvallisesti voit varmistua siitä, että tarjoat keholle vain parasta laatua.

Active T5 Plus

Active T5 Plus on korkealuokkainen termogeeninen ravintolisä, joka on valmistettu erinomaisesta 11 aineen yhdistelmästä ja joka sisältää ainesosia, kuten Paprikaa ja Aminohappoja. Näiden raaka-aineiden synergian on suunniteltu auttavan stimuloimaan kehoa, erityisesti osana liikuntaa ja harjoitusohjelmia, jotka ovat tarkoitettu painonhallintaan. Lisäksi tämä luonnollinen ravintolisä sisältää harmoniassa toimivia Kofeiinia, Vihreää teetä, Katekiineja ja B6-vitamiinia, jotka energisoimalla antavat lisäenergiaa kuntosalille ja auttavat kehoa jaksamaan läpi päivän.

Detox Tone

Detox Tone on luonnollinen ravintolisä, joka on suunniteltu puhdistamaan ja energisoimaan kehoa. Se sisältää runsaasti lukuisia kasvipohjaisia raaka-aineita, kuten Inkivääriä, Chlorellaa ja Aloe Veraa. Ravintolisässä yhdistyvät kaikki mitä keho tarvitsee ollakseen ravittu sisältä päin. Tämä vaikuttava ravintolisä sopii heille, jotka etsivät puhdistuskuuria keholle, jonka avulla tuntea olo kevyemmäksi, puhtaammaksi ja terveellisemmäksi. Kaikki tämä on mahdollista vain kahdesti päivässä otettavien ja helposti nieltävien kapselien avulla.

Käyttöohjeet

Molemmat ravintolisät ovat suunniteltuja olemaan yksinkertainen ja helppo lisä päivittäisiin rutiineihin. Molemmat ravintolisät sisältävät 60 kapselia, jotka riittävät 30 päiväksi. Saadaksesi parhaat hyödyt tästä ravintolisäyhdistelmästä, suosittelemme käyttämään sitä vähintään 3 kuukautta.

Täydellinen Ainesosaluettelo

Active T5 Plus

Aktiiviset Ainesosat - Kofeiini, L-Carnitine Tartrate, L-Tyrosine, L-tryptophan, Paprika, Citrus Aurantium, Vihreä tee (from 4:1 extract), Naringin Extract, Bioperine Black Pepper Extract, B6-vitamiini, kromi.

Muut Ainesosat - Kapselin kuori (Hydroxypropyl Methylcellulose), Anti-Caking Agent (Magnesiustearaatti), Juoksutusaine (Silicon Dioxide).

Detox Tone

Aktiiviset Ainesosat - Psyllium jauhe, Bentoniittisavi, Lakritsinjuuri uute 4:1, Valkosipulijauhe, Citrus Pectin, Kynsilaukka, Fenkolinsiemen uute, Voikukan juuriuute 4:1, Chlorella, Cayennepippuri, Aloe Vera 200:1 Extract, Ginger Root Powder 20:1.

Muut Ainesosat - Bulking Agent (Riisijauho), Kapselin kuori (Hydroxypropyl Methylcellulose), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Juoksetusaine (Silicon Dioxide).

Neuvoja

Active T5 & Detox Tone on molemmat valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja ne ovat turvallisia käyttää ilman haittavaikutuksia. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt näitä ravintolisiä, luethan huolellisesti täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Älä käytä Active T5 Plus ravintolisää, jos olet yliherkkä kofeiinille. Nämä ravintolisät on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

68.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Paljon tavaraa kk ajaksi, eikä paha hinta.

V Ville
Vahvistettu Osto

Jommassa kummassa on jotain piristävää, sillä olen kuin uusi ihminen. Entinyt väsynyt olemus on vaihtunut duracell-pupuun!!

H Henriikka
Vahvistettu Osto

Oli vaikea valita näistä eri paketeista (liian monta vaihtoehtoa), mutta päädyin tähän koska haluan puhdistaa kehoani ja toisaalta myös kiihdyttää hidasta aineenvaihduntaa. Odotukset olivat aika korkealla palvelun ja tuotteiden kohdalla ja kahden viikon jälkeen olo on kyllä selkeästi parempi. Toivottavasti loppukuurin ajan sama jatkuu!

K Kiira
Vahvistettu Osto

Perushyvät tuotteet

L Lode

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä