Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Rahat takaisin-takuu

Active T5 Plus

60 kpl | Vahva termogeeninen ravintolisä

Yhteenveto

Tämä tehokas ravintolisä on ainutlaatuinen 11 aktiivisen ainesosan yhdistelmä, jotka toimivat keskenään täydellisessä synergiassa. Tämän luonnonmukaisen ravintolisän avain on sen termogeeniset ominaisuudet, joka lisää kehon energiankulutusta, polttaen kaloreita ja samalla antaen sinulle energiaa jaksamiseen. Jokainen helposti nieltävä kapseli yhdistää tarkkaan punnitun määrän avainainesosia, kuten kofeiinia, aminohappoja ja capsicumia eli paprikaa. Optimaalisesti yhdistellyt ainesosat tekevät ravintolisästä mahdollisimman voimakkaan. Tämä auttaa aktivoimaan kehoa, jotta se toimii parhaalla mahdollisella tavalla tukien tervettä painonhallintaa.

 • Termogeeninen, aktiivinen T5-ravintolisä
 • Voimakas, luonnollinen resepti
 • Lisää energiaa, elinvoimaa ja kestävyyttä
 • Parantaa aineenvaihduntaa
 • Polttaa tehokkaasti kaloreita
 • Vegaaninen
 • GMP
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 20.99€
 • Osta 2 37.78€ 41.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 50.37€ 62.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Miksi valita termogeeninen tuote painonhallinnan tueksi?

Termogeeniset tuotteet ovat nimensä mukaisesti ravintolisiä, jotka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan kehon lämmöntuotantoa. Niiden teho perustuu ainesosille, jotka on valittu antamaan keholle energiaa, kestävyyttä ja tarmoa. Nämä tehokkaat rasvanpoltto-kapselit on usein rikastettu aminohapoilla ja vitamiineilla, joiden tiedetään antavan lisäpotkua keholle ja edesauttavan väsymyksen ja uupumuksen vähentämisessä. Ne on myös suunniteltu antamaan lisäapua kunto- ja hyvinvointitavoitteiden saavuttamisen vaatiman motivaation ja henkisen keskittymiskyvyn ylläpitoon.

Käyttöohjeet

Ota 2 kapselia päivittäin veden kanssa: yksi aamulla herättyäsi (mieluiten vähintään 30 minuuttia ennen aamiaista) ja toinen noin 30 minuuttia ennen lounasta. Yritä välttää Active T5 Plus -lisäravinteesi ottamista illalla, sillä sen sisältämä kofeiini voi vaikuttaa unensaantiin. Jokainen 60 kapselin pakkaus riittää yhdeksi kuukaudeksi (30 päiväksi). Voidaksesi kunnolla arvioida ravintolisän vaikutusta kehoosi, suosittelemme käyttämään sitä ainakin 3 kuukauden ajan.

Viisi Active T5 Plus-ravintolisän aktiivista ainesosaa

Kofeiini & vihreän teen katekiini
Kofeiini & vihreän teen katekiini
Kofeiini on teestä ja kahvista löytyvä luonnollinen stimulantti. Viimeisin kofeiinitutkimus on keskittynyt sen rooliin fyysisessä ja psyykkisessä suorituskyvyssä. Vihreän teen sisältämän katekiinin sekä energiankäytön ja rasvan hapettumisen välisestä suhteesta on niin ikään saatavilla tutkimusta.
Aminohapot
Aminohapot
L-karnitiini on aminohappo, jota käytetään fyysisenä stimulanttina sekä edesauttamaan soluenergia- aineenvaihduntaa. Toista tärkeää aminohappoa, L-tyrosiinia, on tutkittu suhteessa fyysiseen toimintakykyyn. Myös karnitiinin ja rasvamassan välistä yhteyttä on tutkittu.
Bioperiini
Bioperiini
Bioperiini valmistetaan vähintään 95-prosenttisesta piperiinistä. Piperiini on mustapippuri- hedelmästä saatava aktiivinen uute, joka antaa mustapippurille polttavuutta ja makua. Bioperiiniä käytetään luonnonmukaisissa lisäravinteissa tukemaan eri ravintoaineiden hyötyosuutta ja imeytymistä .
Capsicum (paprika)
Capsicum (paprika)
Myös paprikana tunnettu capsicum sisältää tulista alkaloidia nimeltä kapsaisiini, jonka potentiaalisia biologisia ominaisuuksia on tutkittu laajasti. Myös capsicumin termogeenisiä ja painon hallintaa tukevia ominaisuuksia on tutkittu.
Vitamiineja &
mineraaleja
Vitamiineja & mineraaleja
B6-vitamiini tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa, kuten myös hermoston normaalia toimintaa sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä. Kromi taas tukee normaalia makroravintoaine-aineenvaihduntaa (macronutrient metabolism) sekä normaalien veren glukoosi-tasojen ylläpitoa.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Kofeiini, L-Karnitiinitartraatti, L-Tyrosiini, L-Tryptofaani, Capsicum, Citrus Aurantium, Vihreä tee (4:1 uutteesta), Narigiini-uute, Bioperiini-mustapippuriuute, B6-Vitamiini, Kromi.

Muut aineosat: Kapselin kuori - Hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Paakkuuntumisenestoaineet - Piidioksidi, Magnesiumstearaatti.

Turvallinen ja luonnollinen ravintolisä

Active T5 Plus -ravintolisä on kehitetty parhaista luonnon ainesosista, eikä sillä siksi ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kuten minkä tahansa ravintolisän kohdalla, suosittelemme lukemaan koko ainesosaluettelon henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tämä ravintolisä ei sovellu raskaana oleville, imettäville tai kofeiiniherkille. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.

Active T5 Plus 60 kpl | Vahva termogeeninen ravintolisä

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Eivät polta kurkussa samalla lailla kuin muut kokeilemani rasvanpolttajat. Otan ruuan yhteydessä ennen salille/lenkille lähtöä.

S Samuli
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote

H Henri
Vahvistettu Osto

Oon saanut näistä uskomattoman paljon energiaa treenaamiseen! Yleensä olen aamusta iltaan väsynyt, nyt kuin uusi ihminen! En ole juurikaan muuttanut syömisii/reeniä, joten en osaa sanoa rasvanpoltosta, voimaa kyllä piisaa!

O Olivia
Vahvistettu Osto

Näillä saa mahtavan olon, harmi että vaikutus tulee varmaan häviämään kun lopettaa näiden ottamisen :(

U Ullamaija
Vahvistettu Osto

Alkuun mua närästi näiden kanssa, mutta kun aloin ajoittamaan ottamisen ruoan yhteyteen meni sekin ohi. Energiaa on uskomattoman paljon ja koen olevani aktiivisempi, kuin ennen näiden aloittamista. Megalike!

L Lotta
Vahvistettu Osto

T5-rasvanpolttajien tehoa ei kai kukaan kiistä ja tämä on omaan makuun sopiva. Nämä aamulla ja sheikit mukaan salille ja avot!

T Timppa
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote

M Mike
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt paljon urheilijoille tarkoitettuja ravintolisiä ja tämä kuuluu suosikkeihini. Minulla on jo viides purkki käytössä.

D David
Vahvistettu Osto

Käytän tätä päivittäin treenatessa ja olen huomannut eron.

H Hari
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää, toivon että toimii

M Mark
Vahvistettu Osto

Saan tästä enemmän energiaa aamutreeniin

A Ankina
Vahvistettu Osto

Saan tästä tosi paljon energiaa treeneihin. Purkki on melkein tyhjä mutta tilaan satavarmasti lisää

N Neelam
Vahvistettu Osto

Voisin käyttää uudestaan

S Steph

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä