Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Active T5 Plus

180 kpl | Vahva termogeeninen ravintolisä

Yhteenveto

Tämä tehokas ravintolisä on ainutlaatuinen yhdistelmä 11 aktiivisesta ainesosasta. Niiden täydellisen synergian tulos on tämä voimakas Active T5 Plus -resepti. Luonnonmukaisen ravintolisän avain ovat sen termogeeniset ominaisuudet, jotka auttavat paitsi vauhtiin pääsemässä liikunnan aikana, myös tarjoamaan henkistä keskittymiskykyä ja motivaatiota, joiden avulla jaksaa.

  • Termogeeninen, aktiivinen T5-ravintolisä
  • Voimakas luonnonmukainen resepti
  • Lisää energiaa, elinvoimaa ja kestävyyttä
  • Sisältää B6-vitamiinia tukemaan normaalia energiaa antavaa aineenvaihduntaa
  • Tiiviisti pakattu tuoreuden varmistamiseksi

Jokainen helposti nieltävä kapseli yhdistää tarkkaan punnitun määrän avainainesosia kuten kofeiinia, aminohappoja ja capsicumia eli paprikaa. Optimaalisesti yhdistellyt ainesosat tekevät ravintolisästä mahdollisimman tehokkaan. Tämä auttaa aktivoimaan kehoa toimimaan parhaimmillaan terveen painonhallinnan tukemiseksi.

  • Vegaaninen
  • Asiantunteva resepti
  • Miehet & Naiset
  • Laktoositon

Miksi valita termogeeninen tuote painonhallinnan tueksi?

Termogeeniset tuotteet ovat nimensä mukaisesti ravintolisiä, jotka on erityisesti suunniteltu auttamaan stimuloimaan kehon lämmöntuotantoa. Ne perustuvat enimmäkseen ainesosille, jotka on valittu antamaan keholle energiaa, kestävyyttä ja tarmoa. Ne on usein rikastettu aminohapoilla ja vitamiineilla, joiden tiedetään antavan lisäpotkua keholle ja edesauttavan väsymyksen ja uupumuksen vähentämisessä. Ne on myös suunniteltu antamaan lisäapua kunto- ja hyvinvointitavoitteiden saavuttamisen vaatiman motivaation ja henkisen keskittymiskyvyn ylläpitoon.

Käyttöohjeet

Ota 2 kapselia päivittäin veden kanssa: yksi aamulla herättyäsi (mieluiten vähintään 30 minuuttia ennen aamiaista) ja toinen noin 30 minuuttia ennen lounasta. Yritä välttää Active T5 Plus -lisäravinteesi ottamista illalla, sillä sen sisältämä kofeiini voi vaikuttaa unensaantiin. Jokainen 180 kapselin pakkaus riittää kolmeksi kuukaudeksi (90 päiväksi). Voidaksesi kunnolla arvioida ravintolisän täyden vaikutuksen kehoosi suosittelemme käyttämään sitä ainakin 3 kuukauden ajan.

Viisi Active T5 Plus ravintolisän aktiivista ainesosaa

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Vihreä kahvi (coffea)-uute, L-Karnitiinitartraatti, L-Tyrosiini, L-tryptofaani, Cayenne (Capsicum Frutescens) , Vihreä tee (4:1 uute, Camellia Sinensis), Guarana-uute (Paullinia Cupana), Kolapähkinä-uute (Cola Nitida), Kofeiini, B6-vitamiini (Pyridoksiini HCL), Kromipikolinaatti.

Muut aineosat: Kapselin kuori - Dikalsiumfosfaatti, vege-kapselin kuori: hypromelloosi (HPMC)

Turvallinen ja luonnollinen ravintolisä

Active T5 Plus -ravintolisä on kehitetty parhaista luonnon ainesosista eikä sillä tunneta olevan sivuvaikutuksia. Kuten minkä tahansa ravintolisän kohdalla, suosittelemme lukemaan koko ainesosaluettelon nähdäksesi oletko allerginen jollekin reseptin ainesosalle. Älä ota tätä ravintolisää jos olet raskaana, imetät tai olet herkkä kofeiinille. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Active T5 Plus
Active T5 Plus

180 kpl | Vahva termogeeninen ravintolisä

22.99€

+
CLA Geelikapselit
CLA Geelikapselit

3000 mg 180 kpl | Tehokas rasvahappolisä

14.99€

+
Water Away
Water Away

180 kpl | Luonnollinen Nesteenpoistaja

16.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Eivät polta kurkussa samalla lailla kuin muut kokeilemani rasvanpolttajat. Otan ruuan yhteydessä ennen salille/lenkille lähtöä.

S Samuli
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote

H Henri
Vahvistettu Osto

Oon saanut näistä uskomattoman paljon energiaa treenaamiseen! Yleensä olen aamusta iltaan väsynyt, nyt kuin uusi ihminen! En ole juurikaan muuttanut syömisii/reeniä, joten en osaa sanoa rasvanpoltosta, voimaa kyllä piisaa!

O Olivia
Vahvistettu Osto

Näillä saa mahtavan olon, harmi että vaikutus tulee varmaan häviämään kun lopettaa näiden ottamisen :(

U Ullamaija
Vahvistettu Osto

Alkuun mua närästi näiden kanssa, mutta kun aloin ajoittamaan ottamisen ruoan yhteyteen meni sekin ohi. Energiaa on uskomattoman paljon ja koen olevani aktiivisempi, kuin ennen näiden aloittamista. Megalike!

L Lotta
Vahvistettu Osto

T5-rasvanpolttajien tehoa ei kai kukaan kiistä ja tämä on omaan makuun sopiva. Nämä aamulla ja sheikit mukaan salille ja avot!

T Timppa
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote

M Mike
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt paljon urheilijoille tarkoitettuja ravintolisiä ja tämä kuuluu suosikkeihini. Minulla on jo viides purkki käytössä.

D David
Vahvistettu Osto

Käytän tätä päivittäin treenatessa ja olen huomannut eron.

H Hari
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää, toivon että toimii

M Mark

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä