Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Advanced Marine Kollageenijuoma

10 ml 21 Liquid | Punaisen viinirypäleen makuinen

Yhteenveto

Advanced marine kllageenijuoma on laadukas nestemäinen ravintolisä, joka tukee ihoa, luustoa sekä niveliä, ja auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja. Kätevä ja helppokäyttöinen kollageenijuoma suojaa niveliä ja pyrkii auttamaana solujen uudistumisprosessissa. Nauttimalla yhden päivittäisen shotin voit tuntea kaikki merikollageenin hyödylliset vaikutukset!

  • Laadukas merikollageenijuoma
  • Auttaa ylläpitämään tervettä ihoa, luustoa ja niveliä
  • Tehokas 5000mg annos
  • B6- & C -vitamiinit
  • Suojaa soluja ulkoisilta haittatekijöiltä
  • Maidoton
  • Kofeiiniton
  • Gluteeniton
  • BPA-vapaa
Ilmoita minulle, kun tuotetta on varastossa

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Mitä on Advanced Marine Kollageenijuoma?

Advanced Marine Kollageenijuoma on korkealaatuinen nestemäinen merikollageenilisä, joka tukee ihon, luuston ja nivelten terveyttä. Keho tuottaa luonnollisesti kollageeniproteiinia, jota löytyy luista, lihaksista, jänteistä sekä ihosta. Iän myötä kollageenitasot kuitenkin laskevat kulumisen sekä vapaiden radikaalien vuoksi. Tämä ravintolisä nostaa kollageenitasoa, ja nestemäisessä muodossa oleva herkullinen lisä on tabletteja helppokäyttöisempi eikä vie kuin hetken päivästäsi. Tuote sisältää ensiluokkaista merikollageenia ja tarjoaa kehollesi vain parasta - erittäin kätevässä muodossa.

Avainainesosat:

Hydrolysaatti Merikollageeni NATICOL Seah®

Hydrolysoitu merikollageeni on luonnollinen proteiini, jota löytyy suolaisen veden kalojen suomuista. Tämä kollageeni on pienten molekyyliensä eli peptidien ansiosta helposti elimistön käytettävissä, ja merikollageenin tiedetäänkin imeytyvän 1.5 kertaa nauta- tai sikakollageenia tehokkaammin! Yhden tutkimuksen mukaan merikollageenilla on iholle hyödyllisiä vaikutuksia, ja sen käyttö voi vähentää uurteiden ja ryppyjen ilmestymistä!

Koentsyymi Q10 -

Tämä ainesosa parantaa treenin tehokkuutta erinomaisesti, ja koska se on vitamiininkaltainen, tarjoaa se soluille lisäenergiaa. Lisäksi se auttaa painonhallinnassa, tukee sydämen terveyttä ja estää ihon, lihasten sekä aivojen vahingoittumista.

Hyaluronihappo -

Tätä sokerimolekyyliä löytyy luonnollisesti ihosta ja nivelistä, ja olemme lisänneet sen tuotteeseemme kipujen sekä jäykkyyden vähentämiseksi. Lisäksi se estää ikääntymisen näkyviä vaikutuksia.

Muut ainesosat: C-vitamiini, B6-vitamiini, Natriumseleniitti, Humectant (Glyseriini), Makuaine (Punainen viinirypäle -mehutiiviste), Makeutusaine (Sukraloosi (E955)), Vesi.

Käyttöohje

Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota annosshotti käteesi, pidä kansi paikoillaan peukalon avulla ja naksauta se painamalla. Suositeltu päiväannos on 10ml. Älä ylitä päivittäistä annossuositusta. Ota yksi shotti joka päivä, joko illalla tukeaksesi solujen uusiutumista, tai aamulla suojataksesi soluja ulkoisia haittatekijöitä vastaan, sekä saadaksesi kauniin, pehmeän ja kimmoisan ihon. Tuotetta ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville naisille tai niille, jotka ovat allergisia salisyylijohdannaisille.

Meidän Lähettiläät

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

72.73% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tykkään!

D Devon
Vahvistettu Osto

Maistuu hyvältä ja on helpompi ja mukavampi käyttää kuin kollageenikapselit mutta toimii kuitenkin yhtä hyvin

D Danni
Vahvistettu Osto

Mukava vaihtelu kapseleille mutta en henkilökohtaisesti pidä mausta

D Daniella
Vahvistettu Osto

Pidän mausta, mutta olisi vielä parempaa jos löytyisi eri makuja

E Ellie
Vahvistettu Osto

EN VOI USKOA MITEN HYVÄ TÄMÄ TUOTE ON!!!

L Lily
Vahvistettu Osto

Erittäin hyvä tuote. Jo muutaman päivän jälkeen iho alkoi tuntua terveemmältä ja muutaman viikon jälkeen sain jo kehuja että näytän nuoremmalta ja eloisammalta. Ostan uudestaan kun pakkaus loppuu. Hyvän hintainen verrattuna muihin samanlaisiin tuotteisiin.

J Jani
Vahvistettu Osto

Makuun kestää hieman tottua, mutta rakastan tätä tuotetta!

J Jaana
Vahvistettu Osto

Hyvänhintainen tuote, kunnon terveyshotteja.

L Lauri
Vahvistettu Osto

Kokeillut nyt muutaman päivän, ei tunnu vielä eroja mutta odotellaan vielä.

K Keijo
Vahvistettu Osto

Olo tuntuu paremmalta, tiedä sitten johtuuko pääkopasta mutta jatkan käyttämistä

P Petteri

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä