Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Rahat takaisin-takuu

African Mango

Eksoottinen ravintolisä painonhallintaan

Yhteenveto

Medmedixin valmistama African Mango on eksoottinen yhdiste, joka ammentaa tehonsa maailman eksoottisten alueiden salaisista painonhallinta- ja hyvinvointilähteistä. Tämä luonnollinen ravintolisä on tehty auttamaan painonhallinnassa ja tukemaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia sen lähtökohdista tai tavoitteista huolimatta. African Mango on kasvispohjainen ja vegaaniystävällinen lisä, jonka saa voimansa satoja vuosia vanhoista perinteistä, ja josta löytyy 5000mg mangonsiemenuutetta.

  • Lähteenä 100% afrikkalainen mangonsiemen
  • Täynnä terveellisiä rasvoja
  • Runsaasti kuituja
  • Vähähiilihydraattinen ravintolisä
  • Helposti nautittavat kapselit
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Maxmedix on tietoinen siitä, kuinka aikaavievää ja vaivalloista ravintolisien lisääminen päivittäiseen rutiiniin voi olla, ja siksi he ovat luoneet erittäin tehokkaat kapselit, jotka valjastavat käyttöönsä ravintorikkaan afrikkalaisen mangon tehon. Jokainen kapseli kätkee sisäänsä niin paljon terveellisiä ainesosia, että voit kokea tuotteen tehon jopa kuukauden ajan!

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • GMP

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Hulluna mangoon!

Jotta tätä hedelmää ei sekoitettaisi sen supermarketista löytyviin serkkuihin, on hyvä tietää että afrikkalainen mango (Irvingia Gabonensis) on suurempi, kovempi sekä mangojen perheestä tehokkain. Afrikkalainen mango tunnetaan ravinnerikkaista, kuituisista siemenistään, joista valmistetaan ruokia, kosmetiikkaa sekä sakeutusaineita. Tämä hedelmä on ollut yksi Länsi-Afrikan sekä Länsi-Intian perusraaka-aineista jo vuosisatojen ajan, ja sen eksoottiset ominaisuudet mahdollistavat sen käytön koko kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Yksi sen suosituimmista käyttötarkoituksista on painonhallinta, sekä kehon ravintoaineiden hallinta.

Kuidun merkitys

Kuitu on tärkeä ainesosa, jonka kuulee useasti mainittavan kun kyse on painonhallinnasta tai terveydestä ylipäätään. Kuidulla on vahva yhteys ruoansulatukseen ja tämtän kautta siihen, kuinka keho varastoi saamansa energian. Parempi ruoansulatus auttaa kehoa pilkkomaan tärkeitä ravintoaineita, ja käyttämään niiden tuomia hyötyjä tehokkaammin. Eikä tämäkään tieto ole sieltä uusimmasta päästä, vaan jo miljoonia vuosia sitten dinosaurukset nielivät kiviä auttaakseen mahalaukkua hienontamaan ravintoa.

Rasva

Rasva
Elimistön rasvan määrän hallinta on yksi avaintekijä, joiden vuoksi monet pitävät painoaan silmällä. Afrikkalaista mangoa on tutkittu, ja se on todettu hyväksi apuvälineeksi juuri tämän suhteen. Tutkimusten mukaan afrikkalainen mango voidaan yhdistää veren rasvapitoisuuksiin, joiden sanotaanvaikuttavan kehon rasvasolujen määrään.

Sokeri

Sokeri
Toinen painonhallintaan vahvasti vaikuttava ravintoaine on sokeri. Sokeri muuttuu kehossa glukoosiksi. Afrikkalainen mangouute on testitulosten mukaan yhteydessä kehosta löytyvään glukoosin määrään.

Kuitu

Kuitu
Kuitu on lukuisien ruokien avainainesosa, ja sillä on tärkeä rooli ruoansulatuksessa. Ravintokuidun liukenevuus vaikuttaa kylläisyyden tunteeseen kehossa. Lisäksi kuitu auttaa pilkkomaan ravintoaineita suolistossa. Runsaan kuitumääränsä ansiosta afrikkalainen mango tehostaa ruoansulatusta.

Ainesosaluettelo

Afrikkalainen mangouute, Kapselin kuori (HPMC), Paakkuuntumisenestoaine (Magnesiumstearaatti, Piidioksidi)

Käyttöohje

African Mango on helppo lisä päivittäiseen rutiiniisi, ja sen tulisi olla osa monipuolista ruokavaliota. Ota yksi kapseli kaksi kertaa päivässä, mieluiten aterian yhteydessä ja veden kera. Älä ylitä annossuositusta, paitsi lääkärin kehotuksesta. African Mango on puhtaasta 100% afrikan mangouutteesta valmistettu. Jokainen purkki sisältää 60 kapselia ja siitä riittää kuukauden ajaksi.

Ohjeita

Tämän korkealaatuisen tuotteen käyttö on täysin turvallista. African Mangoa ei tule käyttää kuin aterian yhteydessä, eikä milloinkaan aterian korvikkeena. Jos olet raskaana, imetät, tai sinulla on vakava sairaus, tarkista tuotteen sopivuus sinulle yhdessä lääkärin kanssa. Lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta. African Mango sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille.

African Mango Eksoottinen ravintolisä painonhallintaan

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen todellinen mangofani ja luin paljon näiden vaikutuksista painonhallintaan. Sanomattakin selvää että vaikutuin ja päätin aloittaa kuurin. Olen pitkään etsinyt motivaatiota saada terveys kuosiin ja nyt olen sen löytänyt. Peukut pystyyn että onnistun tällä kertaa

M Mallu
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote, olen ennenkin käyttänyt. Purkissa saisi vaan olla enemmän, sillä kk annos ei vielä riitä mihinkään.

A Anssi
Vahvistettu Osto

En ollut varma ravintolisien hyödyistä mutta päätin kokeilla terveydellisistä syistä. Olen huomannut eroja kahden kuukauden käytön jälkeen joten käytän vielä kolmannen purkin ja tilaan luultavasti lisää.

S Susana
Vahvistettu Osto

Helppo ja nopea - juuri sitä mitä tarvitsen

J Jasmine
Vahvistettu Osto

olen pudottanut pari kiloa, joten tilaan lisää!

M Mollie
Vahvistettu Osto

En ole varma tuotteesta mutta jos ei kokeile, niin ei tiedä!

H Heidi
Vahvistettu Osto

Olen kokeillut paljon erilaisia superfoodeja mutta pidän erityisesti tästä. Tämä on vahvin löytämäni African Mango-lisä

R Riikka
Vahvistettu Osto

Olen tyytyväinen tilaukseeni, kun tottuu ottamaan kapseleita päivittäin siitä tulee nopeasti osa rutiinia.

A Asa
Vahvistettu Osto

Tämä on mun lemppari superfoodeista

A Anette
Vahvistettu Osto

Helppo ja kätevä, toivottavasti toimii

J Julius

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä