Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Afrikan mango

Afrikan mango (latinaksi Irvingia gabonensis) on Afrikan trooppisista metsistä peräisin oleva hedelmä, jota afrikkalaisten heimojen uskotaan käyttäneen jo satoja vuosia. Tämä superhedelmä voi auttaa sinua puhdistamaan ja virkistämään kehoasi, ja lisäksi se auttaa ehkäisemään haitallisten vapaiden radikaalien vaikutuksia. African Mango voidaan nauttia kätevästi luonnollisen ravintolisän muodossa, jolloin se voi auttaa tukemaan tasapainoista ruokavaliota sekä säännöllistä treeniohjelmaa.

Ravintolisän tarjoama kuitu voi tukea ruoansulatusta, ja auttaa painonhallinnasta huolehtimisessa. Lisäksi Afrikan Mango tarjoaa huikeat määrät C-vitamiinia - tämä hyödyllinen vitamiini ylläpitää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Superhedelmän sisältämä rauta voi puolestaan auttaa ehkäisemään anemiaa. Yhdistelmä on täydellinen, sillä C-vitamiinin on todettu tukevan raudan imeytymistä elimistöön.

Lisää superhedelmä African Mango ruokavalioosi jo tänään!

Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ei hakutuloksia
Emme valitettavasti löytäneet yhtään tuotetta käyttämilläsi suodattimilla. Ole hyvä nollaa suodattimet ja yritä rajata hakua uudelleen

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.