Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Activated Charcoal-aktiivihiilikapselit

2000 mg 180 kpl | Turvotus, detox ja hyvä olo

Yhteenveto

Activated Charcoal aktiivihiili on yksi maailman tunnetuimmista luonnollisista puhdistusmenetelmistä ja kiitos WeightWorldin, on aktiivihiili saatavana nyt myös helposti kapseleissa. Activated Charcoal aktiivihiili on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista ja se on ensiluokkainen ravintolisä, joka on auttaa sinua puhdistamaan kehoa kaasuista ja turvotuksesta. Lisäksi voit huomata, että aktiivihiilestä on apua painonhallinnassa.

 • 100% puhdas aktiivihiili
 • Soveltuu turvotuksen hoitoon ja detox-kuurille
 • Voimakas 2000 mg päiväannos
 • Auttaa vähentämään ilmavaivoja syönnin jälkeen
 • Saatu luonnollisesti kookospähkinästä
 • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, makuja tai lisäaineita

Olemme ylpeitä, että voimme tarjota sinulle tämän korkealuokkaisen ravintolisän. Se sisältää vain puhdasta, kookospähkinästä saatua Activated Charcoal aktiivihiili-jauhetta, johon ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi olemme lisänneet kapseleihin voimakkaan annoksen aktiivihiiltä, joka tekee siitä markkinoiden vahvimman saatavilla olevan aktiivihiilituotteen!

 • GMP
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMO Free

Mikä on Activated Charcoal aktiivihiili?

Olet varmasti kuullut aktiivihiilestä ja mietit mikä siinä on niin erityistä? Tavallinen hiili on tylsä juttu, mutta kun siitä tehdään aktiivista, tapahtuu ihmeitä. Activated Charcoal aktiivihiili tuotetaan polttamalla hiilen lähdettä, kuten puuta tai kookospähkinän kuorta. Kun tämä on tehty, korkea lämpötila poistaa hapen ja aktivoi hiilen kaasumaisella höyryllä. Tämä taas tuottaa aktiivihiiltä, joka on erittäin imukykyinen hiilen muoto, jolla on miljoonia pieniä huokosia. Huokoset imevät ja sitovat itseensä raskasmetalleja sekä ei-toivottuja kehon kaasuja, joilla voi olla tuhansia kertoja enemmän painoa kuin itse hiilellä.

Aktiivihiilen puhdistavan ja myrkkyjä sitovan ominaisuuden vuoksi sitä on laajasti käytetty poistamaan ei-toivottuja kehon myrkkyjä sekä epäpuhtauksia. Tämä tapahtuu imeytymisprosessin aikana, jolloin myrkyt jäävät kiinni aktiivihiileen ja huuhtoutuvat pois kehosta. Aktiivisena hiilenä sillä on laaja pinta-ala ja siitä syystä se kykenee sitomaan suuria määriä myrkkyjä sekä muita epäpuhtauksia. Lisäksi tämä uskomaton ainesosa auttaa vähentämään turvotusta ja helpottaa ruoansulatusta. Myös aktiivihiilen ja suolistokaasujen välistä yhteyttä on tutkittu.

Activated Charcoal aktiivihiilen muu käyttö

Ominaisuudet, jotka tekevät aktiivihiilestä niin hyödyllisen keholle ovat niitä, jotka tekevät siitä hyödyllisen myös ulkoisesti käytettynä sekä kosmetiikassa jauheen muodossa. Jauheen saat esiin avaamalla kapselit. Muutamia tunnetuimpia käyttötarkoituksia aktiivihiilelle ovat muun muassa hiusnaamiot, hampaiden valkaisu ja jopa hyönteisten puremat. Koska todellinen aktiivihiili on hajuton, mauton ja myrkytön, on sen käyttö oikein annosteltuna turvallista.

Käyttö

Turvotukseen: Ota 3 kapselia puoli tuntia ennen ruokailua ja 3 kapselia heti ruokailun jälkeen. Riippuen tarpeesta, voit ottaa 3 kapselia ennen ja jälkeen ruokailun tai vain 3 kapselia ennen ruokailua. Varmista, että juot käytön aikana riittävästi vettä. Jokainen päiväannos ravintolisää sisältää vahvan 2000 mg annoksen Activated Charcoal aktiivihiiltä.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Aktiivihiili-jauhe (kookoksesta)

Kapselin kuori: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Luonnollinen ravintolisä

Tämä ravintolisä on valmistettu käyttämällä ensiluokkaista aktiivihiilestä tehtyä jauhetta, joka on turvallinen käyttää. Kapselin kuori on valmistettu kasviselluloosasta, joten se soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Activated Charcoal-aktiivihiilikapselit
Activated Charcoal-aktiivihiilikapselit

2000 mg 180 kpl | Turvotus, detox ja hyvä olo

22.99€

+
Intensive Colon Cleanse
Intensive Colon Cleanse

60 kpl | 10 päivän puhdistuskuuri

22.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.33% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Vasta vähän aikaa käyttäneenä ei suuria muutoksia turvotuksen poistamiseen ole havaittavissa. Odotukseni olivat korkealla, olen vähän pettynyt kun luulin tuotteen auttavan ja laittaneen nesteet liikkeelle.

M Miia
Vahvistettu Osto

Tilaus sujui kaikin puolin mallikkaasti ja tuote tuli perille ajoissa. En osaa sanoa vielä miten kapselit vaikuttaa, pakkaus oli sitä mitä piti.

I Irma
Vahvistettu Osto

Kaverini suositteli näitä minulle, katsotaan saako näillä vatsan kuriin..

N Niilo
Vahvistettu Osto

Tämä oli vakkarituote jo silloin kun asuin Saksassa. Siellä tämä on erittäin suosittu ja kämppikseni sai minutkin koukkuun.. En käytä jatkuvasti, mutta kun olo alkaa tuntua tukalalta.

M Maria
Vahvistettu Osto

Tämä ei varmaan ole alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaista, mutta välillä avaan kapselit ja käytän niitä mm. hampaiden pesuun, kasvonaamioihin ja olenpas kerran tehnyt aktiivihiilipizzapohjankin! Super-monikäyttöinen tuote.

e emma
Vahvistettu Osto

Lopetin tupakanpolton ja halusin muutenkin aloittaa ns. puhtaalta pöydältä, joten vedin pari purkkia näitä. Vakuutuin ja joka toinen kuukausi vedän edelleen satsin ylläpitotarkoituksissa.

J Jaakko
Vahvistettu Osto

Minulla on usein ongelmia turvotuksen ja ilmavaivojen kanssa mutta tästä on ollut todella paljon apua.

D Diana
Vahvistettu Osto

Kärsin usein ilmavaivoista ja krampeista mutta tämä auttaa melkein aina

S Sarah
Vahvistettu Osto

Tilasin aktiivihiilikapseli vatsavaihvoihin, mutta aktiivihiilestä voi myös tehdä kasvonaamion avaamalla kapseleita.

U Uma
Vahvistettu Osto

Tämä auttaa tehokkaasti turvotukseen. Suosittelen lämpimästi

A Anita

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä