WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Aloe Vera -kapselit

10000 mg 60 kpl | Kasvipohjainen ruoansulatusta tukeva ravintolisä

Aloe Vera tunnetaan nykypäivänä sen kokonaisvaltaista terveyttä tukevista ominaisuuksista, ja tämä kasvi todella edistää hyvää oloa sekä sisäisesti että ulkoisesti . WeightWorldin valmistamat ensiluokkaiset Aloe Vera -kapselit sisältävät puhdasta Aloe Vera -uutetta ja tehokkaalla 10,000mg annoksella takaavat sisäistä tasapainoa ja tukea ruoansulatukseen . Nämä helppokäyttöiset kapselit ovat vaivaton lisä jokapäiväiseen rutiiniin.

  • Ihanteellinen ruoansulatuksen tasapainoittamiseen
  • Rauhoittavat ominaisuudet
  • Korkealaatuinen Aloe Vera
  • Tehokkaat 10,000mg annokset
  • Helppokäyttöiset kapselit
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Vegetaarinen
  • ISO
17.75
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miksi kannattaa nauttia Aloe Vera -kapseleita?

Jo vuosien ajan Aloe Vera on kasvattanut suosiotaan yhtenä yleisimmistä ravintolisistä. Tämän ravinnerikkaan kasvin luonnolliset käyttötavat on kuitenkin tunnettu ympäri maailmaa jo tuhansia vuosia. Miksi siis käyttää Aloe Vera-kapseleita? Tässä niistä saatavat hyödyt kehollesi:

Luonnollinen kosteuttaja

Aloe Vera -geeli tunnetaan sen tulehdusta rauhoittavista ominaisuuksista , ja lisäksi se kosteuttaa tarjoten helpotusta epämukavaan oloon. Kasvi löytyykin usein ihovoiteiden tai after sun -tuotteiden ainesosalistalta. Näitä kosteuttavia ominaisuuksia voidaan kuitenkin hyödyntää myös sisäisesti, ja Aloe Vera -juomien ja -ravintolisien suosio kasvaa kasvamistaan terveydestään kiinnostuneiden parissa.

Epämukava olo vatsassa

Tämän ravintolisän sisältämä Aloe Vera on kuuluisa tyynnyttävien ominaisuuksiensa ansiosta, ja nämä ominaisuudet vaikuttavat myös ruoansulatukseen. Aloe Vera -kapseleita voidaan käyttää helpottamaan vatsan epämukavaa oloa .

Luonnollista suojaa

Aloe Vera -kapseleiden ominaisuudet saattavat olla hyödyllisiä myös kehon immuunijärjestelmälle. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat Aloe Vera -ravintolisien olevan yhteydessa oksidatiiviseen stressiin, mikä on jälleen yksi hyvä syy nauttia Aloe Veraa sisäisesti.

Hyvinvoinnin tuki

Näiden kapseleiden Aloe Vera sisältää runsaasti C- ja A-vitamiinia . C-vitamiini tukee immuunijärjestelmän toimintaa, ja A-vitamiini puolestaan auttaa ihon kunnon ylläpitämisessä. Tämän hyvinvointilisän hyödyt eivät siis lopu ainoastaan vatsavaivojen helpottamiseen.

Rauhoittava

Pyrkii rauhoittamaan ruoansulatusta

Tyynnyttävä

Valmistettu luonnollisesta ja tyynnyttävästä Aloe geelistä.

Voimakas

10,000mg Aloe Veraa per annos.

Kasviperäinen

Soveltuu sekä vegaaneille että kasvissyöjille

Ainesosaluettelo

Täyteaine (Riisijauho), Kapselin kuori (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Aloe Vera-uute 200:1, Paakkuuntumisenestoaineet (Magnesiumstearaatti, Piioksidi), Väri (Titaanioksidi)

Käyttöohje

Ota kaksi Aloe Vera -kapselia päivässä, mieluiten tasapainoisen aterian yhteydessä. Ethän ylitä käyttösuositusta.

Ohjeita

Tämä ravintolisä on valmistettu tasapainoisen ruokavalion sekä liikunnan tueksi parhaiden tulosten takaamiseksi. Tuote ei missään tapauksessa sovi aterian korvikkeeksi. Lue ainesosaluettelo huolellisesti mahdollisten allergeenien varalta. Ravintolisä sopii vegaaneille ja kasvissyöjille, mutta sitä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.

Lue Lisää
Aloe Vera -kapselit 10000 mg 60 kpl | Kasvipohjainen ruoansulatusta tukeva ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.67% pohjautuen 12 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

runsaan veden kanssa otettava

A Anna K
Vahvistettu Osto

Olen huomannut tuotteen vaikutuksen

J Jussi L
Vahvistettu Osto

Käytin teininä usein Aloe Vera -juomia mutta en tajunnut kuinka terveellisiä ne oikeasti ovatkaan. Vasta ravintolisän myötä olen huomannut hyviä tuloksia.

J Jassu
Vahvistettu Osto

Olen kärsinyt ärtyvän suolen oireyhtymästä jo pitkään, ja minulla on vaivaan lääkitys. Nämä kapselit ovat hyvä lisä helpotusta tuomaan.

L Lilja
Vahvistettu Osto

Parin viikon käytön jälkeen tunnen jo selvän eron aikaisempaan olooni!

P Paukku
Vahvistettu Osto

Tosi helppo käyttää! Minulla on kiireinen työ ja hektinen arki, joten en ehdi panostaa lisäravinteiden käyttöön tämän enempää.

M Mattias
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote ruuansulatusvaivoihin, suosittelen

K Kirsten
Vahvistettu Osto

Tehokkain löytämäni Aloe Vera

P Peter
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote ja nopea toimitus. Tilaan jatkossakin.

A Arina
Vahvistettu Osto

Tehokkain löytämäni lisä, suosittelen 100%

R Raina
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös