• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Anti-Cellulite Formula Plus

Eroon selluliitista kapselit

maxmedix

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Anti Cellulite Formula Plus on täysin luonnollinen lisäravinne, joka sisältää selluliittia vastaan taistelevia ainesosia. Tämä valmiste ravitsee ihoasi, jolloin voit huomata sen muuttuvan sileämmäksi ja kimmoisammaksi. Anti Cellulite Formula Plus sisältää boviinia, kollageenia ja muita aineksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan terveen ja kiinteän ihon ilman ärsyttävää selluliittia!

 • Tukee painonpudotusta
 • Lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä
 • Pehmentää ihoa ja saa sen näyttämään sileämmältä
 • Sisältää runsaasti luonnollista kollageenia
 • Auttaa pääsemään eroon elimistöön kertyneistä nesteistä
 • Sisältää vain luonnollisia ainesosia

Tämä voimakas sekoitus luonnollisia ainesosia tukee kehosi luonnollista kollageenia ja vähentää elimistöön kertyneitä ylimääräisiä nesteitä. Kollageenin puute ja veden kertyminen voivat aiheuttaa selluliittia, mutta tämän valmisteen avulla voit päästä eroon näistä ongelmista. Anti Cellulite Formula Plus-lisäravinne on asiantuntijoiden vastaus tähän iänikuiseen ongelmaan. Vaikka selluliittia esiintyy erityisesti naisilla, se voi olla myös miesten ongelma, ja tämä lisäravinne onkin kehitetty soveltumaan kaikille sukupuolesta riippumatta.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Määrä: 60 kapselia
Kesto: 30 Päivää
Annostelu: 2 päivässä

Mikä on Anti Cellulite Formula Plus?

Anti Cellulite Formula Plus on lisäravinne, joka on kehitetty auttamaan sinua taistelemaan selluliittia vastaan tehokkaasti sisältäpäin. Markkinoilla on monenlaisia voiteita, jotka voivat väliaikaisesti kohottaa ja muokata ihoa, mutta niiden lopputulokset eivät kestä vaan haalistuvat tai peseytyvät pois. Vaikka geeneillä on merkittävä vaikutus siihen, miten herkästi sellulittia kehittyy, myös ruokavaliolla voi ehkäistä sen syntymistä. Tämä lisäravinne sisältää ainesosia, jotka on erityisesti valittu niiden selluliittia minimoivan ja ehkäisevän vaikutusten ansiosta.

Miten Anti Cellulite Formula Plus auttaa pääsemään eroon selluliitista?

Anti Cellulite Formula Plus hoitaa kolmea tekijää, jotka yleisesti aiheuttavat selluliittia. Ensimmäinen tekijä on rasvasolujen kertyminen ja kasaantuminen näkyväksi selluliitiksi. Anti Cellulite Formula Plus voi auttaa sinua kiihdyttämään aineenvaihduntaa ja pääsemään eroon ylimääräisestä rasvasta, jolloin näkyvä selluliitti vähenee.

Toinen yleinen selluliitin aiheuttaja on liiallisen nesteen kertyminen elimistöön. Anti Cellulite Formula Plus toimii diureettisesti ja auttaa elimistöäsi poistamaan liiallisia nesteitä, mikä voi vähentää näkyvää selluliittia.

Niin kutsuttu kuituinen selluliitti on selluliitin vaikeampi kehitysaste, jossa rasvasolut ovat tunkeutuneet lähemmäs ihon pintaa ja näkyvät selkeämmin. Anti Cellulite Formula Plus auttaa hoitamaan myös kuituista selluliittia, koska se vaikuttaa sekä ihon pinnalla että syvällä ihonalaiskerroksissa.

Anti Cellulite Formula Plus: Tehokkaat luonnolliset ainesosat hoitavat selluliittia ja parantavat ihon terveyttä

Kollageeni
Kollageenia käytetään yleisesti kosmetiikassa vähentämään ryppyjä ja juonteita iholla.

Kaneli
Kaneliöljy tunnetaan verenkiertoa stimuloivasta ja selluliittia aiheuttavia kuona-aineita poistavasta vaikutuksestaan.

Ginkgo
Ginkgo biloba-puun lehdet stimuloivat verenkiertojärjestelmää.

Voikukka
Voikukka sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Se myös auttaa elimistöä poistamaan kuona-aineita ja ylimääräisiä nesteitä.

Vihreä tee
Vihreä tee tunnetaan diureettisista vaikutuksistaan. Se voi auttaa sinua pääsemään eroon ikävästä selluliitista kiihdyttämällä rasvanpolttoa.

Chili
Chili on luonnollinen mutta voimakas verenkiertoa stimuloiva ainesosa. Se auttaa vähentämään selluliittia ja lisäämään energiatasojasi.

Milloin voin nähdä lopputuloksia?

Jo muutaman päivän käytön jälkeen voit huomata energiatasojesi nousevan. Riippuu selluliitin määrästä ja kehitysasteesta, miten pian voit nähdä ihon kunnon paranevan. Voit saavuttaa tuloksia jo viikossa tai vasta kuukauden käytön jälkeen, mutta voit joka tapauksessa olla varma siitä, että lisäravinteen tehokkaat ja luonnolliset ainesosat vaikuttavat elimistössäsi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Anti Cellulite Formula Plus ei vaikuta pelkästään selluliitin ongelmakohtiin vaan auttaa parantamaan ihosi terveyttä kaikkialla kehossa.

Käyttövinkit

 • Ota kaksi tablettia päivässä, aamulla ja illalla
 • Ota tabletit tyhjään vatsaan ennen aterioita
 • Jatka käyttöä ainakin 3 kuukauden ajan parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi
 • Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille ilman lääkärin suostumusta

Onko valmisteella sivuvaikutuksia?

Anti Cellulite Formula on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, joten sivuvaikutusten mahdollisuus on erittäin pieni. Jotkut ihmiset ovat kuitenkin allergisia myös luontaisille ainesosille, joten on tärkeää tarkistaa ainesosaluettelo ennen käyttöä. Jos sinulla on akuutteja terveysongelmia tai krooninen sairaus, keskustele asiasta lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.