Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

L-Arginiini HCL-tabletit

Lihaksia ja verenkiertoa tukeva ravintolisä

Yhteenveto

L-Arginiini on yksi suosituimmista haaraketjuisista aminohapoista, jota käytetään apuna lihasmassan kasvattamisessa. Tämän tuotteen tabletit sisältävät 100% puhdasta L-Arginiinia joka tarjoaa tehokkaan ravintolisän, ja jonka avulla voit saavuttaa haluamasi fitness-tulokset. Lisäksi arginiini tukee kehon verenkiertojärjestelmää. Kätevien tablettien ansiosta et joudu sekoittelemaan ainesosia, vaan voit ottaa ne vaivattomaksi osaksi päivittäistä rutiiniasi.

  • Tukee lihasten kasvua
  • Typpioksidi edistää verenkiertoa
  • 100% puhdasta L-Arginiinia
  • Helppokäyttöiset tabletit
  • Pakkaus sisältää 90 annosta
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

L-Arginiinin hyödyt

L-Arginine HCL on nimensä mukaisesti valmistettu 100% puhtaasta ja luonnollisesta arginiinista. Arginiini on yksi 20 aminohaposta, joita keho tarvitsee muodostaakseen proteiinia, ja näin kasvattaakseen sekä korjatakseen lihaksia. Lisäksi arginiini on ehdollisesti välttämätön aminohappo, jonka tarvittavaa määrää keho ei pysty itsenäisesti tuottamaan, vaan kehon on saatava sitä ravinnon kautta.

Lihaskasvu

Muiden aminohappojen tavoin L-Arginiini on yksi kehon tarvitsemista rakennuspalikoista lihasproteiinin tuottamista varten. Tämä proteiini kasvattaa sekä korjaa lihaskudosta, jolloin tuloksena ovat suuremmat ja vahvemmat lihakset. Kyseessä on siis erittäin tärkeä prosessi niille, jotka tahtovat saavuttaa tiettyjä tuloksia treenaamisen kautta, tai muokata kehoaan.

Nälkä

Jos tavoitteesi ovat pelkkää lihasmassan kasvattamista kokonaisvaltaisempia, on hyvä muistaa, että L-Arginiini tarjoaa myös muita proteiinin hyödyllisiä ominaisuuksia. Proteiinia käytetään ruokavalioissa monesti nälän tyydyttämiseen, jolloin ruoan kulutus pienenee ja paino pysyy paremmin hallinnassa. Tämä ilmiö selittääkin Atkinsin dieetin suosion. Tässä kuuluisassa painonhallintamenetelmässä kehon ravinnon kautta saamien hiilihydraattien määrää korvataan aminohapporikkailla proteiineilla.

Verenkierto

Lihaskasvun vauhdittamista tukevien hyötyjen lisäksi L-Arginiini vaikuttaa myös verenkiertojärjestelmään. Tuotteen nauttimisen jälkeen tämä aminohappo muodostaa kehossa typpioksidia, jota usein käytetään verisuonten laajentamisessa paremman verenkierron saavuttamiseksi. Typpioksidi siis auttaa parantamaan verenkiertoa, samalla kun se suojelee verisuonten vaurioilta sekä korkealta verenpaineelta. Verenkiertojärjestelmän tärkeys lihasten näkökulmasta on olennainen, koska se on kuin loputon valtatie joka kuljettaa ravinteita kehon lihaksiin liikunnan aikana. Lisäksi terveen verenkiertojärjestelmän ylläpitäminen on tärkeää sydämen kannalta, ja typpioksidi suojelee verisuonia rappeutumiselta.

Ainesosaluettelo

L-Arginiini HCL, Täyteaine: (Mikrokiteinen selluloosa, Dikalsiumfosfaatti)

Paakkuuntumisenestoaine: (Steariinihappo, Magnesiumstearaatti, Piidioksidi)

L-Arginiini HCL käyttöohje

Ota yksi tabletti päivässä veden kera. Tabletti voidaan nauttia sekä tyhjään että täyteen vatsaan.

Ohjeita

Tämä ravintolisä tarjoaa parhaan tuloksen osana tasapainoista ruokavaliota sekä liikuntarutiinia. Tuote sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille. Lue pakkausseloste huolellisesti, mikäli kärsit allergioista äläkä käytä ravintolisää mikäli olet alle 18-vuotias.

L-Arginiini HCL-tabletit Lihaksia ja verenkiertoa tukeva ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt monenlaisia lisäravinteita, mutta tämä lunasti kyllä kaikki odotukset. Pidän siitä, että tämä on luonnollinen ja kätevä tapa täydentää pillerikokoelmaa.

R Reijo
Vahvistettu Osto

Käytän tätä joka päivä tavallisen ruokavalioni ohessa, toimii hyvin ja on helppo muistaa ottaa.

M Marcela
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt tätä nyt jonkin aikaa kun treenaan maastopyöräilytapahtumaa varten, ja tuloksia on tullut ihan mukavasti.

M Marko
Vahvistettu Osto

Olen PT ja käytän tuotetta päivittäin. Lisäksi suosittelen tätä asiakkailleni.

V Vertti
Vahvistettu Osto

Aloitin juuri tuotteen käytön. Luin arginiinin käytöstä netistä ja vaikutti minulle sopivimmalta aminohapolta. Tähän asti olen ollut tyytyväinen ja huomannut että palaudun treenistä helpommin.

K Karo
Vahvistettu Osto

Pidän tästä, helppo ottaa

O Ollie
Vahvistettu Osto

Todella helppokäyttöinen arginiini-ravintolisä - otat vain kapslein päivässä.

M Manu
Vahvistettu Osto

Tehokas ja helppokäyttöinen ravintolisä. Paras jonka olen löytänyt tähän hintaan

J Johnathan
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote, suosittelen!

D David
Vahvistettu Osto

Varsin hyvä ostos, tuun ostamaan lisää kun nää loppuu.

R Riikka

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä