Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Arpien & raskausarpien hoitopaketti

Arpien & raskausarpien hoitopaketti

Yhteenveto

Tunne olosi mukavaksi Arpien & raskausarpien hoitopaketin avulla! Nämä 4 ainutlaatuista tuotetta auttavat sinua luonnollisesti häivyttämään ihosi vikoja ja tuomaan sisäisen kauneutesi esille. Nuorenna ihoasi luonnollisesti 3 in 1 Dermaroller-työkalulla, käytä Skinception Dermefface FX7 ja raskausarpivoidetta saadaksesi pehmeän ja sileän ihon ja nauti mehukkaasta ja virkistävästä merikollageenijuomasta. Pidä huolta ihostasi ja anna sen hehkua Arpien & raskausarpien hoitopaketin avulla!

  • 3 in 1 dermarolleri & merikollageenijuoma
  • Skinception Intensive Stretch Mark Therapy-hoito raskausarville & Dermefface FX7
  • Auttaa hallitsemaan ihon virheitä
  • Ravitsee ihoa luonnollisesti
  • Paljon luonnollisia ainesosia
  • Kätevä & helppo käyttää

Mitä Arpien & raskausarpien hoitopaketti pitää sisällään?

Tämä 4 helppokäyttöistä tuotetta sisältävä paketti on täydellinen ihon virheiden luonnolliseen hallintaan. Nämä tuotteet sisältävät monenlaisia ​​luonnollisia ainesosia, ja ne ovat kätevä tapa sisäisen kauneuden esille tuomiseen. Jokaisella näistä neljästä tuotteesta on omat etunsa.

Arpien & raskausarpien hoitopaketin käyttöohjeet

Näin saat kaiken hyödyn irti paketistasi:

  1. Hiero ihoasi Eco Masters 3 in 1 dermarollerilla varovasti 4 kertaa pystysuoraan, 4 kertaa vaakasuoraan, 4 kertaa vinosti vasemmalle ja 4 kertaa vinosti oikealle. On suositeltavaa käyttää dermarolleria 2-3 kertaa viikossa tulosten saavuttamiseksi.
  2. Kun olet käyttänyt dermarolleria, levitä Skinception Intensive Stretch Mark Therapy-voidetta ihollesi, jotta aktiiviset ainesosat tunkeutuisivat syvälle ihoon. Suosittelemme, että levität voidetta ihollesi 2 kertaa päivässä: kerran aamulla ja uudelleen illalla.
  3. Levitä tämän jälkee Skinception Dermefface FX7-seerumia ihollesi. Hiero ohut kerros seerumia ihosi virheiden päälle ja niitä ympäröiviin alueisiin, kunnes seerumi on täysin imeytynyt. Suosittelemme, että käytät seerumia 2 kertaa päivässä, aamuisin ja iltaisin.
  4. Viimeistele prosessi juomalla virkistävää Advanced Marine Collagen Drink-juomaa. Ota yksi pussi käteen ja ravista sitä hyvin ennen käyttöä. Älä ylitä suositeltua 10 ml:n päivittäistä annosta. Ota yksi annos päivässä joko illalla solujen uusiutumisen helpottamiseksi tai aamuisin suojaamaan soluja ulkoisilta hyökkäyksiltä ja auttamaan ihon luonnollisen pehmeyden ja kimmoisuuden palauttamisessa.

Neuvoja

Kaikki Arpien & raskausarpien hoitopaketin 4 tuotteesta on valmistettu korkealaatuisista luonnollisista ainesosista, joten niillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Jos et ole käyttänyt mitään näistä tuotteista aiemmin, suosittelemme, että luet ainesosaluettelon allergeenien varalta. Jos olet raskaana, imetät tai käytät jotain lääkettä, suosittelemme, että otat yhteyttä lääkäriisi ennen käyttöä. Näitä tuotteita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä