Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Ashwagandha | Luonnollinen hyvinvointilisä
Ashwagandha | Luonnollinen hyvinvointilisä

Ashwagandha

600 mg 180 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

Yhteenveto

Jos olosi on nuupahtanut ja väsynyt, tai jos työstressi painaa päälle kannattaa sinun ottaa kokeiluun WeightWorldin Ashwagandha. Tämä täysin luonnollinen ravintolisä perustuu perinteiseen intialaiseen reseptiin, jota on käytetty tukemaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia jo sukupolvien ajan. Totea hyödyt ja ota testiin Ashwagandha jo tänään!

 • Auttaa hallitsemaan stressin & ahdistuksen tunnetta
 • Luonnollinen energiaboosti
 • Auttaa ylläpitämään luonnollista verensokeria
 • Tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Ehkäisee väsymyksen & uupumuksen tunnetta
 • Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Luomu

Mitä ovat Ashwagandha -kapselit?

Ashwagandha tunnetaan myös nimellä intialainen ginseng, ja tämä yrtti on ollut yksi perinteisen Ayurveda-lääketieteen kulmakivistä jo tuhansien vuosien ajan. Tehokkaiden luonnollisten ominaisuuksiensa ansiosta Ashwagandha on myös supersuosittu ravintolisä. Ashwagandha-kapseleiden suosio on räjähtänyt erityisesti niiden adaptogeenisten ominaisuuksien ansiosta. Adaptogeenit ovat yrttejä, joiden tiedetään tukevan elimistöä psyykkisen stressin aikana sekä silloin, kun olo on erityisen ahdistunut.

Ashwagandhan hyödyt

Paremmat selviytymismekanismit

Ashwagandhan on osoitettu tukevan lisämunuaisten toimintaa kortisolitasoja tasoittamalla. Kortisoli on elimistön pääasiallinen stressihormoni, joka edistää ‘taistele tai pakene’ -reaktiota. Tästä syystä kortisolitasojen säätelemisellä voi olla positiivinen vaikutus sekä kehon että mielen terveydelle.

Tarjoaa energiaa ja auttaa jaksamaan

Ashwagandhalla on positiivinen vaikutus urheilusuorituksiin, sillä energiatasojen nostamisen lisäksi se auttaa boostaamaan sydämen sekä keuhkojen kapasiteettia. Tästä on hyötyä paitsi kuntoharjoittelussa, myös energiavajeen kanssa kamppaileville tai uupumuksesta kärsiville.

Vakaa verensokeri

Säännöllinen Ashwagandhan käyttö on yhdistetty vakaisiin verensokeritasoihin. On osoitettu, että verensokerilla on suora vaikutus aivojen toimintaan. Tästä syystä tällä yrtillä saattaa olla valtava vaikutus kokonaisvaltaiseen, sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin.

Kenelle kapselit on tarkoitettu?

Tehokkaat Ashwagandha -kapselit on tarkoitettu kaikille aikuisille. Sen lisäksi että tuotteemme sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, on se GMO-vapaa, gluteeniton, laktoositon ja vehnätön.

Tämä ravintolisä on hyvä valinta kaikille kiireellistä elämäntyyliä viettäville, tai jos toiveena on luonnollinen lisäenergia väsymyksen ja uupumuksen selättämistä varten.

Ashwagandha ei sovi käytettäväksi alle 18-vuotiaille.

Käyttöohje

Ota 1 kapseli päivässä, mieluiten aterian ohessa tai lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Saat parhaat hyödyt kun otat Ashwagandhaa samaan kellonaikaan joka päivä.

Ainesosat

Orgaaninen Ashwagandha (Withania Somnifera) -jauhe, Orgaaninen mustapippuri (Piper Nigrum) Jauhe (95% Piperiini), Kapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC)

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Ashwagandha
Ashwagandha

600 mg 180 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

26.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

26.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 2 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Organic ja organic ... Kannattaa pysyä puhtaissa LUOMU tuotteissa varsinkin näissä lääkkeellisissä yrttivalmisteissa ! Mustapippuri tehokas lisä joka nostaa tuotteen arvoa !

——————
Vahvistettu Osto

Aivan mahtava tuote, olo pysyy energisenä ja valppaana. Ennen väsähdin iltapäivästä mutta nyt puhtia riittää pitkälle iltaan.

S Siiri

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä