Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Astaksantiini

18 mg 180 kpl | Immuniteettilisä

Yhteenveto

Tuntuuko sinustakin toisinaan siltä, että kannat harteillasi liian painavaa lastia? Jos olosi on väsynyt, jaksamaton tai stressaantunut, saattavat Weightworldin Astaksantiini Kapselit tuoda tilanteeseen helpotusta. Tämä luonnollinen ravintolisä on suunniteltu tukemaan kehosi normaalia immuniteettia ja kognitiivisia toimintoja, jotka edistävät hyvinvointia sekä elinvoimaista oloa. Astaksantiini voi olla tehokas apu tulehdustilaa vastaan, ja ehkäistä vakavampien ongelmien kehittymistä pidemmällä aikavälillä. Voit tuntea Astaksantiinin hyödyt ottamalla vain yhden päivittäisen kapselin.

  • Tukee kehon luonnollista immuniteettia ja kognitiivisia toimintoja
  • GMP-sertifioitu
  • Tukee luonnollista energiatasoa
  • Laadukkaat luonnon ainesosat
  • Pakkaus riittää 6 kuukauden annoksiin
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • GMO Free

Mikä on Astaksantiini?

Astaksantiini on rasvaliukoinen antioksidantti, joka kuuluu karotenoidien ryhmään. Karotenoidit antavat punertavan värin esimerkiksi lohelle, ravuille ja muille mereneläville. Astaksantiini on tehokas antioksidantti, jonka hyödyt tunnetaan erityisesti immuunijärjestelmän sekä normaalien kognitiivisten toimintojen ylläpitäjänä. Koska elimistö ei pysty itse tuottamaan astaksantiinia, haetaan sitä monesti ravintolisän tai ruokavalion avulla. WeightWorldin Astaksantiini Kapselit sisältävät Pluvialis-levää, jonka biomassasta 3% on puhdasta astaksantiinia.

Mitkä ovat Astaksantiinin hyödyt?

Astaksantiini on tullut tunnetuksi lukuisista terveyshyödyistä, ja sillä on huomattu olevan positiivisia vaikutuksia esimerkiksi nivelvaivojen sekä tulehdusten hoidossa. Lisäksi astaksantiini saattaa tukea normaalia näköä ja elimistön immuunijärjestelmän toimintaa. Sen energiatasoa kohottavat ominaisuudet puolestaan tarjoavat pientä lisäbuustia arkeen.

Immuunijärjestelmä

Jos käytössäsi on C-vitamiinilisä, olet varmaankin tietoinen sen hyödyllisistä ominaisuuksista immuunijärjestelmän toiminnan kannalta. Astaksantiini on C-vitamiinia tehokkaampaa (itse asiassa lähes 6,000 kertaa tehokkaampaa), joten se on luonnollinen valinta elimistön immuniteetista huolehtimiseen. Immuunijärjestelmän tehtävänä on ylläpitää normaalia terveydentilaa, ja suojella kehoa ulkoisilta tekijöiltä, jotka voivat aiheuttaa sairauksia tai tulehduksia.

Tulehdus

Astaksantiini on jopa 550 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini, ja se tunnetaan myös tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista. Tulehdukset aiheuttavat lukuisia ikääntymiseen liittyviä vaivoja kuten dementiaa, nivelvaivoja, sekä sydämen toimintaan ja näköön liittyviä ongelmia. Terveellisten elämäntapojen avulla elimistön tulehdustilaa voidaan laskea, ja tasapainoinen ruokavalio yhdessä ravintolisän kanssa saattavat auttaa ehkäisemään ongelmien syntymistä myöhemmässä vaiheessa.

Kenelle se on tarkoitettu?

Koska astaksantiini on tehokas antioksidantti, on se noussut suureen suosioon urheilijoiden ja fitness-harrastajien keskuudessa - se voi auttaa pitämään tulehdusta kurissa treenien välisenä aikana. Tämä ravintolisä on tarkoitettu kenelle tahansa, joka tahtoo pitää huolta koko kehon hyvinvoinnista, ja nauttia elinvoimaisesta olosta. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

Astaksantiini (Haematococcus Pluvialis -levästä), Paakkuuntumisenestoaineet: Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi, Täyteaine: Maltodekstriini, Kasvipohjainen kapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC)

Käyttöohje

Ota yksi kapseli päivässä veden kera, mieluiten aterian tai ruokailun yhteydessä. Tämä ravintolisä on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue kuitenkin ainesosalista huolellisesti mahdollisten allergioiden varalta. Vaikka ravintolisän ei tiedetä aiheuttavan yhteisvaikutuksia muiden lääkevalmisteiden kanssa, kannattaa sen soveltuvuus varmistaa lääkäriltä silloin, jos olet raskaana tai lääkityksen alaisena. Älä käytä tuotetta jos olet alle 18-vuotias.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Astaksantiini
Astaksantiini

18 mg 180 kpl | Immuniteettilisä

21.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

+
CoQ10 Puhdas
CoQ10 Puhdas

200 mg 120 kpl | Immuniteetti & aivotoiminta

25.99€

1 Tuote(tta)

21.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olo on niin paljon parempi kuin ennen tätä lisää! Lisäpuhti tuli tarpeeseen!

S Susa
Vahvistettu Osto

Kokeneena treenaajana tiedän, että hyvä ravintolisä kannattaa ottaa käyttöön palautumisessa. Hyvä Weightworld!

T Tommi
Vahvistettu Osto

Nukun nyt hyvin ja jaksan töissäkin paremmin better. 5/5

A Anni
Vahvistettu Osto

Suositus tälle, olo koheni ja jaksaminen siinä sivussa!

P Petri
Vahvistettu Osto

Huomasin näön huonontuneen ja muutin ruokavaliota, ja lisäksi hankin astaksantiinilisän käyttöön. Tilanne on nyt vähän parempi, jos se pysyis nyt tässä!

E Elli
Vahvistettu Osto

Päivät sujuu nyt paremmin kun jaksan enemmän! Suosittelen!

N Niko
Vahvistettu Osto

Sain lisää energiaa töihin! Huippua

K Krisse
Vahvistettu Osto

Tehokas lisä, ei ollut entuudestaan tuttu mut päätin testata, ja täähän toimii!!

K Karo
Vahvistettu Osto

Käyn salilla vähintään 5 kertaa viikossa, ja jaksaminen on kyllä kohentunut!

M Mari
Vahvistettu Osto

Enempi energiaa ja parempi olo, ihan kuin näkökin olis vähän terävöitynyt, tai vaan kuvittelen? Hyvä tuote kaikin puolin!

J Jori

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä