Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Vitamin B Complex

365 kpl | Ravintolisä

Yhteenveto

Vitamin B Complex on kasviperäinen ja luonnollinen erilaisia B-vitamiineja ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka voi tukea energiatasojesi ylläpitämistä ja auttaa helpottamaan väsymystä ja uupumusta. Vitamin B Complex voi myös auttaa luonnollisesti hallitsemaan masennuksen, stressin ja ahdistuksen aiheuttamia oireita. B-vitamiinit auttavat kehoasi käsittelemään ruokien ravintoaineita, mikä tarkoittaa parempaa ravintoaineiden imeytymistä ja energiatasojen paranemista.

 • Tukee väsymyksen ja uupumuksen helpottamisessa
 • Tukee energiatasojesi ylläpitämistä
 • Voi auttaa stressin, masennuksen ja ahdistuksen oireisiin
 • Tukee immuunijärjestelmäsi tehokasta toimintaa
 • Tukee luuston, kynsien, ihon, hermoston, ja verisuoniston hyvinvointia
 • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Vegaaninen
 • GMO Free

Tämä energiatasoja parantava ja mielentilaa kohottava ravintolisä sisältää kahdeksaa erilaista B-vitamiinia. Se auttaa kehoasi käsittelemään ruokien ravintoaineita, mikä johtaa parempaan vitamiinien ja mineraalien imeytymiseen. Tämä taas torjuu väsymystä ja auttaa immuunijärjestelmääsi toimimaan normaalisti.

Tuotteeseen on lisätty C-vitamiinia, mikä tukee luuston, verisuoniston ja ihon hyvinvointia. Tuote sopii kasvissyöjille, jotka eivät syö eläinperäisiä tuotteita ja jotka eivät näin ollen saa tärkeää B12-vitamiinia. B12-vitamiini tukee kehon aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, ja punasolujen tuottamista. B7-vitamiini taas on hyväksi hiuksille, iholle ja aineenvaihdunnalle.

Kompleksit B-vitamiinit auttavat vähentämään stressiä ja parantamaan keskittymiskykyäsi. Ne voivat myös auttaa parantamaan keskittymiskykyäsi ja masennuksen, ahdistuksen ja stressin oireiden hallitsemisessa.

Mikä on Vitamin B Complex?

Vitamin B Complex on kaikki 8 erilaista B-vitamiinia sisältävä ravintoainelisä. Se auttaa kehoasi sulattamaan ja prosessoimaan ruokien ravintoaineet tehokkaammin, mikä voi johtaa parempaan vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien imeytymiseen. Vitamin B Complex voi myös parantaa keskittymiskykyä ja lieventää masennuksen, ahdistuksen ja stressin oireita.

Mitkä ovat Vitamin B Complex-lisän edut ja ainesosat?

Tuote sisältää kaikkia kahdeksaa erilaista B-vitamiinia, sekä C-vitamiinia. B1-vitamiini (tiamiini) auttaa sisäelimiä, kuten sydäntä ja aivoja, toimimaan ja kasvamaan normaalisti; B2-vitamiini (riboflaviini) auttaa kehoa pilkkomaan lääkkeitä ja rasvaa; B3-vitamiini (niasiini) parantaa ihon, hermojen ja ruoansulatuksen toimintaa; B5-vitamiini (pantoteenihappo) auttaa hermostoa ja aivoja toimimaan normaalisti; B6-vitamiini (pyridoksiini) auttaa kehoa muodostamaan punasoluja, sekä vastustuskykyäsi toimimaan normaalisti; B7-vitamiini (biotiini) hoitaa ihoa, hiuksia, kynsiä ja hermostoa; B9-vitamiini (foolihappo) on tärkeä etenkin raskauden aikana; B12-vitamiini (Methylcobalamin) on tärkeä kehon hermostolle ja verisoluille ja auttaa parantamaan psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini hoitaa luustoasi, ihoasi ja verisuonistoasi.

Kenelle tuote sopii

Ravintolisä sopii kaikille yli 18-vuotialle. Tuote sopii etenkin vegaaneille ja kasvissyöjille, jotka eivät saa ruokavaliostaan tarpeeksi B-vitamiinia, raskaana oleville tai imettäville naisille, sekä vitamiinin puutoksista kärsiville ihmisille.

Kuinka käyttää

Ota 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä tai kuten lääkärisi määrää. Koska kyseessä on luonnollinen tuote, ei sillä ole todistettavissa olevia sivuvaikutuksia. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on lääkitys tai olet tarkkailun alainen, tarkista aina lääkäriltäsi, voitko ottaa tätä ravintolisää.

Ainesosaluettelo

C-vitamiini (L-Askorbiinihappo), B3-vitamiini (Nikotiniamidi), B-vitamiini (D-kalsiumpantotenaatti), B6-vitamiini (Pyridoksiini hydrokloridi), B1-vitamiini (Tiamiini hydrokloridi), B2-vitamiini (Riboflaviini), B9-vitamiini (Foolihappo), B7-vitamiini (D-Biotiini), B12-vitamiini (Metylikobalamiini), Täyteaineet: Dikalsiumfosfaatti DC ja Mikrokiteinen selluloosa, Paakkuuntumisenestoaineet: Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Vitamin B Complex
Vitamin B Complex

365 kpl | Ravintolisä

19.99€

+
Liposomal C Vitamiini
Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

25.19€

+
Guarana kapselit Pure
Guarana kapselit Pure

2400 mg 180 kpl | Energisoivat Guarana Kapselit

22.99€

1 Tuote(tta)

19.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

50.00% pohjautuen 1 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Erityisesti B-ryhmän vitamiineja kaipasin, ja tämä on laadukas, voin suositella! Hiukset tuntuu nyt tuuheammilta!

A Anna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä