ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN

B-vitamiiniyhdistelmä

365 Tablettia | Tukea energiatasojesi ylläpitämistä ja auttaa helpottamaan väsymystä

Yhteenveto

Vitamin B Complex on kasviperäinen ja luonnollinen erilaisia B-vitamiineja ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka voi tukea energiatasojesi ylläpitämistä ja auttaa helpottamaan väsymystä ja uupumusta. Vitamin B Complex voi myös auttaa luonnollisesti hallitsemaan masennuksen, stressin ja ahdistuksen aiheuttamia oireita. B-vitamiinit auttavat kehoasi käsittelemään ruokien ravintoaineita, mikä tarkoittaa parempaa ravintoaineiden imeytymistä ja energiatasojen paranemista.

  • Tukee väsymyksen ja uupumuksen helpottamisessa
  • Tukee energiatasojesi ylläpitämistä
  • Voi auttaa stressin, masennuksen ja ahdistuksen oireisiin
  • Tukee immuunijärjestelmäsi tehokasta toimintaa
  • Tukee luuston, kynsien, ihon, hermoston, ja verisuoniston hyvinvointia
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Gluteeniton
  • GMP
  • Vegaaninen
  • Ei lisäaineita

Tämä energiatasoja parantava ja mielentilaa kohottava ravintolisä sisältää kahdeksaa erilaista B-vitamiinia. Se auttaa kehoasi käsittelemään ruokien ravintoaineita, mikä johtaa parempaan vitamiinien ja mineraalien imeytymiseen. Tämä taas torjuu väsymystä ja auttaa immuunijärjestelmääsi toimimaan normaalisti.

Tuotteeseen on lisätty C-vitamiinia, mikä tukee luuston, verisuoniston ja ihon hyvinvointia. Tuote sopii kasvissyöjille, jotka eivät syö eläinperäisiä tuotteita ja jotka eivät näin ollen saa tärkeää B12-vitamiinia. B12-vitamiini tukee kehon aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, ja punasolujen tuottamista. B7-vitamiini taas on hyväksi hiuksille, iholle ja aineenvaihdunnalle.

Kompleksit B-vitamiinit auttavat vähentämään stressiä ja parantamaan keskittymiskykyäsi. Ne voivat myös auttaa parantamaan keskittymiskykyäsi ja masennuksen, ahdistuksen ja stressin oireiden hallitsemisessa.

Mikä on Vitamin B Complex?

Vitamin B Complex on kaikki 8 erilaista B-vitamiinia sisältävä ravintoainelisä. Se auttaa kehoasi sulattamaan ja prosessoimaan ruokien ravintoaineet tehokkaammin, mikä voi johtaa parempaan vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien imeytymiseen. Vitamin B Complex voi myös parantaa keskittymiskykyä ja lieventää masennuksen, ahdistuksen ja stressin oireita.

Mitkä ovat Vitamin B Complex-lisän edut ja ainesosat?

Tuote sisältää kaikkia kahdeksaa erilaista B-vitamiinia, sekä C-vitamiinia. B1-vitamiini (tiamiini) auttaa sisäelimiä, kuten sydäntä ja aivoja, toimimaan ja kasvamaan normaalisti; B2-vitamiini (riboflaviini) auttaa kehoa pilkkomaan lääkkeitä ja rasvaa; B3-vitamiini (niasiini) parantaa ihon, hermojen ja ruoansulatuksen toimintaa; B5-vitamiini (pantoteenihappo) auttaa hermostoa ja aivoja toimimaan normaalisti; B6-vitamiini (pyridoksiini) auttaa kehoa muodostamaan punasoluja, sekä vastustuskykyäsi toimimaan normaalisti; B7-vitamiini (biotiini) hoitaa ihoa, hiuksia, kynsiä ja hermostoa; B9-vitamiini (foolihappo) on tärkeä etenkin raskauden aikana; B12-vitamiini (Methylcobalamin) on tärkeä kehon hermostolle ja verisoluille ja auttaa parantamaan psykologisia toimintoja, punasolujen muodostumista, ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini hoitaa luustoasi, ihoasi ja verisuonistoasi.

Kenelle tuote sopii

Ravintolisä sopii kaikille yli 18-vuotialle. Tuote sopii etenkin vegaaneille ja kasvissyöjille, jotka eivät saa ruokavaliostaan tarpeeksi B-vitamiinia, raskaana oleville tai imettäville naisille, sekä vitamiinin puutoksista kärsiville ihmisille.

Kuinka käyttää

Ota 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä tai kuten lääkärisi määrää. Koska kyseessä on luonnollinen tuote, ei sillä ole todistettavissa olevia sivuvaikutuksia. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on lääkitys tai olet tarkkailun alainen, tarkista aina lääkäriltäsi, voitko ottaa tätä ravintolisää.

Ainesosaluettelo

C-vitamiini (L-askorbiinihappona), B3-vitamiini (kuten Nikotiiniamidi), B5-vitamiini (D-kalsiumpantotenaattina), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridina), B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridina), B2-vitamiini (riboflaviinina), B12-vitamiini (metyylikobalamiinina), vitamiini B9 (foolihappona), B7-vitamiini (D-biotiini), sideaineet: dikalsium Fosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, maissitärkkelys, talkki, pinnoite Aine: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(42)
4 Tähteä
(10)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

93.09% pohjautuen 54 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Erityisesti B-ryhmän vitamiineja kaipasin, ja tämä on laadukas, voin suositella! Hiukset tuntuu nyt tuuheammilta!

A Anna
Vahvistettu Osto

Great products and value for money

J JP
Vahvistettu Osto

Looking forward to the benefits of vitamin B, Quality company WeightWorld (Comfort Click) excellent customer service, I paid £9.99 extra for Royal Mail guaranteed delivery and they failed with one phone call Comfort Click reimbursed that sum of money back into my account. I wish more companies were has proficient and proffesional.

D DAVID
Vahvistettu Osto

Good quality product but pricy

P Pleased C
Vahvistettu Osto

Great price for top quality product.

C Colin W
Vahvistettu Osto

Nice to know i’m looking after my wellbeing with 1 of these tablets each day

L Louise
Vahvistettu Osto

Very convenient how you can get all B vitamins in 1 supplement and don’t have to buy separate supplements

D Dom
Vahvistettu Osto

I feel much more energised throughout 9-5 shifts at work now since taking these

C Cheryl
Vahvistettu Osto

Found these very easy to take. No struggle in swallowing them at all

N Nick
Vahvistettu Osto

I’m a vegan so these tablets let me get b vitamins into my diet with no hassle of prepping certain meals

R Richie

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä