Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

B12-vitamiini | Luonnollinen energiaa tuottavaan aineenvaihduntaan vaikuttava ravintolisä
B12-vitamiini | Luonnollinen energiaa tuottavaan aineenvaihduntaan vaikuttava ravintolisä

WeightWorld B12-vitamiini

1000 mcg 400 kpl | Hyvinvoinnin ja elinvoiman tehostaja

Yhteenveto

Kehosi tarvitsee B12-vitamiinia toimiakseen kunnolla. Riittävän B12-vitamiinin saanti on edellytys aivojesi, hermostosi ja verisolujesi normaalille toiminnalle. Tämä vitamiini auttaa myös energiaa tuottavan aineenvaihdunnan tehostamisessa ja energiatasojesi nostamisessa. Eläintuotteet, kuten kala, liha ja maitotuotteet, sisältävät B12-vitamiinia. Tätä vitamiinia voidaan valmistaa myös synteettisesti, joten jos olet kasvissyöjä tai vegaani, voit silti saada tarpeeksi B12-vitamiinia.

  • Auttaa vähentämään väsymystä
  • Tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Mahdollistaa normaalin energiaa tuottavan aineenvaihdunnan
  • Oleellinen hermoston normaalille toiminnalle

Jokainen B12-vitamiinilisän annos sisältää 1000μg 100% puhdasta metyylikobalamiinia. Kun otat näitä tabletteja, sinun ei tarvitse tuntea oloasi väsyneeksi ja uupuneeksi.

  • Vegaaninen
  • GMP
  • Gluteeniton
  • GMO Free

Mikä on B12-vitamiini?

B12-vitamiini (metyylikobalamiini) on vesiliukoinen vitamiini, joka auttaa vähentämään väsymystä. Sitä on erilaisissa elintarvikkeissa, kuten siipikarjassa, lihassa, kalassa ja maitotuotteissa. Kasvissyöjät, joiden ruokavalioon ei kuulu eläintuotteita, voivat ottaa suun kautta otettavia ravintolisiä. B12-vitamiinimme ovat helposti nieltäviä tabletteja ja ne on helppo ottaa aterioiden yhteydessä. Jokainen tabletti sisältää 100% puhdasta metyylikobalamiinia ja voimakkaan 1000 μg suuruisen annoksen, mikä antaa sinulle koko päivän kestävän energiatehokkuuden. Jokaisessa paketissa on 400 tablettia, joten sinulle riittää B12-vitamiinitabletteja koko vuodeksi.

Mitkä ovat tärkeimmät edut ja ainesosat?

Jos olosi on usein väsynyt ja uupunut, B12-vitamiinilisämme ovat ihanteellinen vaihtoehto. WeightWorldin B12-vitamiinilisä on luonnollinen, tehokas ja edullinen ratkaisu, joka auttaa sinua pysymään kunnossa ja aktiivisena ja kohottaa energiatasoasi. B12-vitamiini on välttämätön kehon lukuisten toimintojen suorittamiseksi: se parantaa vastustuskykyä ja edistää normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa ja punasolujen muodostumista. B12-vitamiini edistää myös normaalia psykologista toimintaa ja on elintärkeää hermostosi normaalille toiminnalle.

Ainesosamme ovat luonnollisia ja sopivat kasvissyöjille.

Kenelle B12-vitamiini on tarkoitettu?

Ihmiset, joilla on terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, saavat tarpeeksi B12-vitamiinia, joten he eivät todennäköisesti tarvitse lisäravinteita. Jos sinulla ei ole tasapainoista ruokavaliota tai et syö B12-vitamiineja sisältäviä eläintuotteita, B12-vitamiinien käyttö parantaa yleistä hyvinvointiasi.

Joskus kehosi saattaa tarvita ylimääräisiä määriä B12-vitamiinia: ravintolisämme ovat ihanteellisia esimerkiksi raskaana oleville tai imettäville naisille, koska B12-vitamiini ja folaatti tukevat sikiön kehitystä. Ne ovat tärkeitä myös vanhemmille aikuisille, jotka eivät voi syödä tarpeeksi B12-vitamiinia ruokahaluttomuuden vuoksi.

Huomaa: Tämä tuote sopii vain aikuisille. Alle 18-vuotiaiden ei tulisi ottaa tätä lisäravinnetta keskustelematta siitä ensin lääkärin kanssa.

Käyttöohjeet

Ota yksi tabletti päivittäin mieluiten aterian yhteydessä, tai lääkärisi kuten lääkärisi määrää.

Ainesosaluettelo

Metyylikobalamiini B12 100%, puhdas, mikrokiteinen selluloosa (MCC), sideaine: HPMC (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti (vihannesten lähde), piidioksidi (Sipernat 22S).

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

WeightWorld B12-vitamiini
WeightWorld B12-vitamiini

1000 mcg 400 kpl | Hyvinvoinnin ja elinvoiman tehostaja

20.89€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

+
Liposomal C Vitamiini
Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

25.19€

1 Tuote(tta)

20.89€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

50.00% pohjautuen 1 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Suosittelen. Tuntuu, että energiatasot on nousseet ja olokin on yleisesti ottaen hyvä

M Mirka

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä