Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

BCAA & B6-tabletit

1000 mg 180 kpl | Aminohappo-ravintolisä

Yhteenveto

BCAA & B6 Aminohappotabletit ovat uusi ja innovatiivinen WeightWorldin lihaksia kasvattava lisäravintoaine, joka soveltuu etenkin kehonrakentajille, mutta myös tavalliselle kuntoilijalle, joka havittelee näkyvämpiä lihaksia. Täysin kasvipohjaiset tabletit tuovat elimistöön kolmea sille elintärkeää ja tarkoin valittua aminohappoa, mikä taas johtaa puhtaan proteiinin saamiseen ja siten tavoitteellisen lihastreenin toteutumiseen. Lihasten kasvua, mekaanista vahvuutta ja voimaa tehostavat tabletit sisältävät lisäksi B6-vitamiinia, joka tunnetusti aktivoi väsynyttä kehoa ja auttaa tuomaan päivääsi lisäenergiaa.

 • Suunniteltu kasvattamaan lihaksia
 • Luonnollinen proteiininlähde
 • Kolme elintärkeää aminohappoa
 • B6-vitamiinia taistelemaan väsymystä vastaan
 • Helposti nautittavassa tablettimuodossa
 • Soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • GMO Free

Mitä ovat haaraketjuiset aminohapot?

Haaraketjuiset aminohapot tarkoittavat elimistössämme mikrosolutasolla muodostuvia proteiininosia. Tällaiset aminohapot etenkin lisäravinteen muodossa ovat suosituimpia apukeinoja erityisesti kehonrakentajien keskuudessa, sillä ne syöttävät elimistöön lisää aminohappoja, jotka stimuloivat lihaskasvua eli aktiivisesti osallistuvat lihasproteiinin muodostumiseen. Haaraketjuiset aminohapot ovat ikään kuin rakennuspalikoita, joita keho käyttää korjatakseen mikroskooppisen pieniä repeytymiä treenin jälkeisessä lihaksissa, joka taas auttaa uutta lihasta kasvamaan.

Tarvitsemme aminohappoja päivittäin

Haaraketjuisia aminohappoja on kaksikymmentä, joista kahdeksan on ihmiskeholle välttämättömiä, mikä viittaa siihen, ettei elimistömme pysty niitä luontaisesti tuottamaan. Siispä ainoa keino saada näitä kahdeksaa elintärkeää aminohappoa on joko ravinnosta tai aminohappo-ravintolisistä. BCAA & B6 sisältää kolmea näistä kahdeksasta tärkeästä aminohaposta.

Kolme tärkeintä syytä sisällyttää BCAA & B6 aminohappotabletit päivittäiseen ruokavalioosi?

1. Kolme kahdeksasta elintärkeästä aminohaposta

Yksi suurimmista syistä, miksi BCAA & B6 Aminohappotabletit ovat erinomainen lisä liikuntasuoritukseesi ovat niiden sisältämät kolme elintärkeää aminohappoa (leusiini, isoleusiini ja valiini). Kaikki kolme on luokiteltu parhaimmiksi haaraketjuisiksi aminohapoiksi lihaskuntoilun tueksi ja niillä on todella mahdollisuus muuttaa kehosi rakennetta haluamaasi suuntaan. Nämä kolme ovat yleisimpiä laadukkaissa proteiinilähteissä, kuten vähärasvaisessa punaisessa lihassa ja lohessa.

2. Rakenna lihaksia

Instant BCAA & B6 Aminohappotabletit ovat tarkoin valittu yhdistelmä elementtejä, jotka muokkaavat ja kasvattavat lihaksen voimaa ja kestävyyttä. Aminohapot toimivat lihaksiston rakennuspalikoina, joita ilman lihakset eivät kasva ja kehity ja siitä syystä aminohappotabletit ovat erinomainen lisä tehotreenaajille. Kun saat näitä aineksia enemmän päivittäin, annat kehollesi lisää rakennusaineita lihasten kasvuun ja ylläpitämiseen.

3. Selätä väsymyksen tunteet

Yhdessä kolmen elimistölle välttämättömän aminohapon ohella tablettien vaikuttavana aineena toimii B6-vitamiini. Tämä vitamiini edistää elimistösi hyvinvointia ennennäkemättömällä tavalla vähentäen väsymyksen ja energianpuutteen tuntumista kehossa. B6-vitamiini tehostaa lisäksi proteiinipohjaista aineenvaihduntaa pilkkomalla proteiinia tehokkaasti ja on erinomainen lisä treeniin etenkin kuin pyrit olemaan pirteänä, aktiivisena ja terveellistä elämäntapaa viettävänä.

Ainesosaluettelo

BCAA 2:1:1 (L-Leusiini, L-valiini, L-isoleusiini), B6-vitamiini (Pyridoksiini HCL), B12-vitamiini (Metyylikobalamiini), Paakkuuntumisenestoaineet: Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi, Täyteaineet: Mikrokiteinen selluloosa (MCC) ja Dikalsiumfosfaatti.

Miten ja milloin ottaa BCAA & B6 Aminohappotabletteja?

Nauti kolme tablettia päivässä veden kera. Tabletit tulee ottaa tyhjään vatsaan tai hiilihydraattipohjaisen välipalan kanssa parhaimpien tulosten saavuttamiseksi. Liikuntasuoritustesi ohella suosittelemme nauttimaan tabletit heti suorituksen jälkeen, jolloin lihasten palautuminen tyypillisesti alkaa, mutta voit nauttia tabletit myös ennen treeniä jos se soveltuu paremmin päivittäiseen aikatauluusi.

Ohjeita BCAA & B6 Aminohappotablettien käyttäjälle

Saadaksesi parhaimmat tulokset suosittelemme käyttämään ravintolisää jo valmiiksi tasapainoisen ruokavalion ja aktiivisen elämäntyylin ohella. Lue pakkausseloste huolellisesti läpi, mikäli sinulla on allergioita. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.

Ostetaan usein yhdessä

BCAA With B6 Tablets
BCAA With B6 Tablets

1000 mg 180 kpl | Aminohappo-ravintolisä

16.99€

+
L-Arginiini Aminohappo Tabletit
L-Arginiini Aminohappo Tabletit

1000 mg 180 kpl | Lihasten kokoa ja kuntoa tukeva ravintolisä

21.99€

+
5 HTP Tabletit
5 HTP Tabletit

490 mg 365 kpl | 5 HTP tabletit 490 mg

26.99€

1 Tuote(tta)

16.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.33% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Aloitin näiden käytön parin vuoden treenitauon jälkeen ja olen pikkuhiljaa päässyt takaisin sinne missä olin lopettaessani. Ajattelin, että se tulisi olemaan mahdotonta ja vaikka paljon työtä onkin vaadittu, teki nää tabletit siitä huomattavasti helpompaa. Kiitos!!

S Sakke
Vahvistettu Osto

Tytötkin treenaa kovaa! Tabletit ovat paljon enemmän mun mieleen, sillä pirtelöt sun muut sekoitukset sotkee ja niiden valmistaminen/muistaminen on oma juttunsa. Osa niistä myös maistuu puulta, joten nämä saa multa peukut ylöspäin!

L Lode
Vahvistettu Osto

PT suositteli näitä, sillä tavoitteena on lihasmassan kasvatus isolla K:lla.

K Kimi
Vahvistettu Osto

Vegaanina on aika tarkkaa seurata, että saan varmasti kaikki tarpeelliset aminohapot. Tämä on hyvä kombo, ilman mitään ylimääräistä.

R Reetta
Vahvistettu Osto

Tosi helppo ottaa, kun vaan seuraa ohjeita! Näitä syön kunnes ei enään raudan pumppaaminen maistu.

M Mary
Vahvistettu Osto

Hyvä ja toimiva ravintolisä

T Tom
Vahvistettu Osto

Tabletit ovat helposti nieltäviä ja sisältävät tärkeimmät aminohapot

B Brandon
Vahvistettu Osto

helppo käyttää, ei maistu miltään

H Hiranka
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöisen tabletit jotka toimii kuten luvattu. Voisin jatkaa käyttöä.

A Andy
Vahvistettu Osto

Erittäin helppo käyttää

M Marlee

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä