Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Bedtime Complex Kapselit - WeightWorldin luonnollinen ravintolisä levon tueksi
Bedtime Complex Kapselit - WeightWorldin luonnollinen ravintolisä levon tueksi
Bedtime Complex Kapselit - WeightWorldin luonnollinen ravintolisä levon tueksi
Bedtime Complex Kapselit - WeightWorldin luonnollinen ravintolisä levon tueksi

Bedtime Complex

350 mg 60 kpl | Luonnollinen tuki rentoutumiseen
WeightWorld

Yhteenveto

Vaivaako sinua jatkuva väsymys? Mietitkö ilta toisensa jälkeen miten voit levätä paremmin ja huolehtia palautumisesta päivän rasitusten jälkeen? WeightWorldin Bedtime Complex voi tuoda helpotusta tilanteeseesi! Nämä täysin luonnolliset kapselit sisältävät 75mg annokset 5-HTP:tä ja B-vitamiinikompleksia, sekä 75mg annokset rauhoittavaa Kamomillaa.

Jokainen kapseli tarjoilee rutiiniisi hieman raukeampaa oloa, ja rentoutumisvaikeudet voivat jäädä menneisyyteen. Tunne tärkeiden vitamiinien sekä mineraalien kaikki hyödyt omalla kohdallasi, ja löydä rauhallisempi olo helppokäyttöisen ravintolisän avulla!

  • Luonnollinen unen tuki
  • 5-HTP, B-vitamiini & Kamomilla
  • Sisältää tärkeitä vitamiineja & mineraaleja
  • 60 kapselia riittävät kuukauden annoksia varten
  • Sopii kasvissyöjille & vegaaneille
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMP
  • GMO Free

Riittävä lepo ja palautuminen

Hyvin levätty yö on todella tärkeää sekä mieltä että kehoa koskevan palautumisprosessin kannalta. Riittävä levon määrä ja laatu auttavat sinua palautumaan päivän rasituksista, ja jaksat aloittaa uuden aamun virkeällä otteella. Mielesi lisäksi myös elimistö ja esimerkiksi ihosi tarvitsevat lepoa toipuakseen ja toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Kuulostaa aika yksinkertaiselta, vai mitä? Valitettavasti asian laita on monesti kuitenkin niin, että katkonainen uni, nukahtamisvaikeudet tai muut unihäiriöt ottavat vallan, ja kahdeksan tunnin lepo jää pelkäksi haaveeksi.

Kiireiset aikataulut, loputtomilta vaikuttavat tehtävälistat ja ajan puute voivat aiheuttaa stressiä. Jatkuva väsymys ja uupumus ovat kehosi tapoja kertoa sinulle, että rentoutuminen on todellakin nyt tarpeen. Stressin oireet voivat tehdä lepäämisestä entistä vaikeampaa, tai aiheuttaa toistuvia heräämisiä yön aikana. Ja juuri tästä syystä WeightWorldin Bedtime Complex -kapselit voivat olla hyvä idea, sillä niiden vaikutuksesta saattaa hyvinkin olla apua paremman levon saavuttamista varten!

Miksi kannattaa valita Bedtime Complex?

Jos tahdot jättää nukahtamisvaikeudet ja unihäiriöt taaksesi, ja nauttia paremmasta levosta ilman lääkärin määräämiä unilääkkeitä, saattaa WeightWorldin Bedtime Complex tuoda etsimääsi tukea. Helppokäyttöinen ravintolisä on sekä edullinen että luonnollinen tapa auttaa rentoutumisprosessia. Ainutlaatuiset kapselit sisältävät 5-HTP:tä, B-vitamiinikompleksia sekä Kamomillaa, joten saat niistä levon kannalta tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Jokainen luonnollinen ja aktiivinen ainesosa voi auttaa rentouttamaan sekä kehoasi että mieltäsi - jotta voisit paremmin rentoutua ennen pujahtamista peiton alle.

Avainainesosat

5- HTP

5HTP eli 5-hydroksitryptofaani on aminohappo. Se on yhden kehomme tärkeimpien proteiinien, L-tryptofaanin luonnollinen sivutuote, ja kehosi käyttää sitä tuottaakseen serotoniinia. Koska serotoniinista tiedetään olevan apua mielialan kohentamisessa, voi 5-HTP olla hyödyllinen lisä levon sekä mielialan parantamisen tueksi.

Kamomilla

Kamomilla tunnetaan sen luonnollisista rentouttavista ominaisuuksista, ja monet käyttävätkin kamomillaa tähän tarkoitukseen joko yrttiteen tai eteerisen öljyn muodossa. Kamomilla tarjoaa keholle luonnollista rentoutusta, minkä ansiosta myös stressin pitäminen hallinnassa voi onnistua entistä tehokkaammin.

B-vitamiinikompleksi

Bedtime Complex tuo yhteen kaikki 6 välttämätöntä B-vitamiinia, sekä C-vitamiinin. Nämä auttavat ylläpitämään lukuisia elimistön prosesseja, kuten normaalia immuniteettia, hermostojärjestelmää sekä psykologisia toimintoja, ja auttavat mahdollistamaan rentoutumisen ennen nukkumaanmenoa.

Kenelle se sopii?

Tämä ravintolisä on luotu kaikille heille, jotka tuntevat kamppailevansa riittämättömän levon kanssa. Helppokäyttöiset kapselit saattavat olla loistolisä iltarutiiniin silloin, jos työstressi, kiireiset aikataulut, pieni vauva tai yövuorot aiheuttavat häiriöitä unirytmiisi. Lisäksi kapselit sopivat sekä kasvissyöjille että vegaaneille. Luonnollinen ravintolisä on helppo lisätä osaksi arjen rutiinia!

Käyttöohje

Ota kaksi kapselia päivässä vesilasin kera, mieluiten aterian ohessa.

Suositus

Älä ylitä päivittäistä annossuositusta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, varmista tuotteen sopivuus yhdessä hoitoalan ammattilaisen kanssa. Jos huomaat sivuvaikutuksia, keskeytä tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Varoitus

Tuotetta ei suositella, jos sinulla tai lähisukulaisillasi on esiintynyt hormonipohjaista syöpää.

Ainesosat

5-HTP (Griffonian siemen), Kamomilla, Humala, C-vitamiini, Ruusunjuuriuute, B1-vitamiini (Tiamiini), B2-vitamiini (Riboflaviini), B3-vitamiini (Niasiini), B6-vitamiini, B12-vitamiini, B5-vitamiini (Pantoteenihappo), Foolihappo, Magnesium, Sinkki, Kapselin kuori (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Täyteaine (Mikrokiteinen selluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (Magnesiumstearaatti, Piidioksidi).

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Bedtime Complex
Bedtime Complex

350 mg 60 kpl | Luonnollinen tuki rentoutumiseen

19.99€

+
Hamppu-öljy
Hamppu-öljy

10 ml öljy | Hyvinvointia tukeva hamppu-uute

36.99€

+
Intensive Colon Cleanse
Intensive Colon Cleanse

60 kpl | 10 päivän puhdistuskuuri

22.99€

1 Tuote(tta)

19.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä