Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Bio Amla-jauhe

500 g jauhe | Orgaaninen sydäntä tukeva jauhe

Yhteenveto

Bio Amla-jauhe on orgaanisesti tuotettu jauhemainen ravintolisä, joka lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Amla sisältää erittäin runsaasti C-vitamiinia, joten se on täydellinen lisä immuunijärjestelmän, sydämen, hiusten ja ihon hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi sen ominaisuudet ovat yhteydessä painonhallintaan ja ruoansulatukseen. Tämä helppokäyttöinen tuote on kasvissyöjä- ja vegaaniystävällinen.

 • Tukee immuunijärjestelmää ja sydäntä
 • Ihanteellinen terveille hiuksille sekä painonhallintaan
 • Voimakas C-vitamiinin lähde
 • Valmistettu hienoimmasta orgaanisesta amlasta
 • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
 • Laadukas ja helppokäyttöinen jauhe
 • Voidaan käyttää myös iholle ja hiuksiin
 • Ayurvedinen
 • Vegaaninen
 • Luomu
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 15.99€
 • Osta 2 28.78€ 31.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 38.37€ 47.97€ Säästät 20%

Mikä on amla?

Amla-marja tunnetaan myös nimillä Emblica Officinalis tai amblapuu. Se on ravinteikas hedelmä, joka suorastaan pursuaa luontaisia kehon hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, ja hyödyttää ennen kaikkea sydäntä sekä yleistä elinvoimaisuutta. Tätä luonnollista ainesosaa käytetään yleisesti immuunijärjestelmän tukemiseen, mikä on tietenkin erittäin tärkeää kehon elinvoimaisuuden kannalta. Amla-marjojen hyödyt ovat suurelta osin terveelliseen ruokavalioon kuuluvan ja elimistölle olennaisen C-vitamiinin ansiota.

Miksi ihmiset käyttävät amlaa?

Amla-ravintolisät, kuten esimerkiksi amla-kapselit, tunnetaan jo pitkältä ajalta ja syitä niiden käyttöön löytyy mitä moninaisempia. Amlan käyttö on osa perinteikästä, Intiasta kotoisin olevaa Ayurvedista lääketiedettä. Amlaa käytetään usein sydämen sekä immuunijärjestelmän tukemiseen, mutta amla-öljyä käytetään myös hiusten ja päänahan hoitoon. Useat hiustenlähdöstä kärsivät ihmiset ovat kääntyneet tämän ravinteikkaan kasvin puoleen, ja löytäneet uutta vastustuskykyä ja elinvoimaa, joka toimii niin sisäisesti että ulkoisesti.

bio-amla-powder-fi

Bio amla-jauheen tehokkuus

Tämä amla marjauute -ravintolisä on tehty tukemaan ruokavaliotasi, ja se tuo elämääsi uudenlaista hyvinvointia, jota et pelkän ruokavalion sekä liikunnan avulla muuten saavuttaisi. Amla on lupaava ainesosa, jonka hyödylliset ominaisuudet vahvistavat kehon luontaista puolustusjärjestelmää, ja tukevat sydäntä sekä koko kehoa.

Sydän
Sydän

Hyvinvoinnin lisääminen alkaa huolehtimalla sydämen terveydestä. Amla on yhteydessä LDL -kolesterolin (huono kolesteroli) määrään verenkierrossa. Tämä on sydämen terveyden kannalta tärkeä tekijä, koska kolesterolin kerääntyminen verisuoniin voi aiheuttaa komplikaatioita sekä nostaa verenpainetta.

Suoja
Suoja

Amla on sisältämänsä erittäin runsaan C-vitamiinin ansiosta tehokas hedelmä. C-vitamiini on aktiivinen mikroravinne, joka tukee ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa, sekä lisäksi kehon elinvoimaisuutta. C-vitamiini suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä, ja näin vahvistaa kehon puolustusmekanismeja pitäen vapaat radikaalit hallinnassa.

Blutzucker
Sokeriarvot

Sen lisäksi että se auttaa kehon puolustusmekanismeja, Bio Amla saattaa olla täydellinen tuki painonhallintaan. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet amlan olevan yhteydessä veren sokeriarvoihin. Näillä arvoilla on tärkeä vaikutus painonhallinnassa, sillä korkea verensokeri muuttuu elimistössä usein rasvaksi.

Iho & hiukset

C- ja E-vitamiineilla on vaikutus ihoon ja hiuksiin. E-vitamiini tukee tervettä verenkiertoa, joka auttaa kehoa palautumaan ja paranemaan. C-vitamiini auttaa kosteuttamaan kuivaa ihoa, joka on vastuussa hilseen muodostumisesta.

Ainesosaluettelo

Orgaaniset jauhetut Amla-marjat

Bio Amla-jauheen käyttöohje

Suun kautta: Sekoita puolikas teelusikallinen Amla-jauhetta huoneenlämpöiseen lasilliseen vettä, ja juo seos. Jokainen purkki sisältää 500g jauhetta, mistä riittää 100 annokseen.

Kasvot: Sekoita 1 teelusikallinen hunajaa, 1 1/2 teelusikallista Amla-jauhetta ja 1 1/2 – 2 teelusikallista lämmintä vettä saadaksesi aikaan tahnan. Levitä tahnaa kasvoillesi hieroen sitä hellävaroen ihoosi. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia, ja poista naamio tämän jälkeen lämpimän, kostean pyyhkeen avulla.

Hiukset: Sekoita jauhetta lämpimän veden kanssa saadaksesi aikaan tahnamaisen koostumuksen. Lisää tätä tahnaa hiuksiisi, aloita juuristasi ja etene sitten latvoja kohti. Anna naamion olla hiuksissasi 30-45 minuutin ajan ennen kuin peset sen pois lämpimällä vedellä.

Suositus

Bio Amla-jauhe on tehty osaksi tasapainoista ruokavaliota sekä liikuntarutiinia parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tuote sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille, mutta tarkista ainesosaluettelo mahdollisten allergeenien varalta.

Bio Amla-jauhe 500 g jauhe | Orgaaninen sydäntä tukeva jauhe

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

84.29% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Toimiva tuote.

M Marko L
Vahvistettu Osto

Terveellinen!

K Katri L
Vahvistettu Osto

Jauheena imeytynee paremmin.

T Tiina K
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote.

S Susanna
Vahvistettu Osto

Suosittelut Itä-Suomesta!

E Elsa
Vahvistettu Osto

Minulla on heikko vastustuskyky, joten halusin kokeilla tätä tuotetta. Ja kappas, nyt onkin pitkästä aikaa ensimmäinen syksy ilman flunssaa!!

J Jari-Matti
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt tätä jauhetta helpompana vaihtoehtona ennen käyttämilleni vitamiinijauheille ja hyvin toimii.

R Raul
Vahvistettu Osto

Niin helppo käyttää, ei lähde aamu kunnolla käyntiin ilman tätä!

N Niina
Vahvistettu Osto

Otin jauhetta ruokailun jälkeisiin vatsavaivoihin ja olo helpottui.

O Outi Y
Vahvistettu Osto

Pidän jauheesta, käytän sitä smoothiessa!

I Irene
Vahvistettu Osto

Olen tykästynyt Amlaan ja tämä on reilun kokoinen pussi hintaan nähden.

V Victoria
Vahvistettu Osto

Mittaaminen on vähän hankalaa mutta kaadan sitä silmämääräisesti smoothieen

S Stephan
Vahvistettu Osto

En pidä jauheen mausta, mutta se on parantanut oloani huomattavasti

R Raninta

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä