Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Bio Brahmi-jauhe

Kehoa ja mieltä tukeva ravintolisäjauhe

Yhteenveto

Bio Brahmi-jauhe on tehokas jauhemainen ravintolisä, joka on tehty tuomaan sinulle uutta energiaa, immuniteettia ja elinvoimaa sekä kehon että mielen tehostamista varten. Tämä luonnontuote valjastaa brahmilehtiin kätketyn puhtaan pikkubakopa-uutteen hyödylliset ominaisuudet käyttöön ja tarjoaa päivittäisen hyvinvointilisän elinvoiman tueksi. Vegaaniystävällinen jauhe on helppokäyttöinen ja loistava lisä, joka sopii käytettäväksi lähes kaikkien ruokavalioiden ohessa.

  • Tukee kehoa ja mieltä
  • Tehostaa luonnollisia puolustusmekanismeja
  • Valmistettu orgaanisesta Brahmi-lehdestä
  • Vähärasvainen ja vähähiilihydraattinen
  • Helppokäyttöinen jauhe
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Ayurvedinen
  • Vegaaninen
  • Luomu
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla.

Mitkä ovat Bio Brahmi-jauheen ominaisuudet?

WeightWorldin valmistama Bio Brahmi-jauhe on huolellisesti valmistettu eksoottisesta ja elinvoimaa lisäävästä Etelä-Aasiassa kasvavasta Brahmi (tai pikkubakopa) -kasvista. Tämä luonnonkasvi on osa ayurvedista hoitoperinnettä ja yksi hoidoissa käytettävistä yrteistä. Brahmi pursuaa elintoiminnoille hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka toimivat kokonaisvaltaisesti ja auttavat tuomaan parempaa oloa. Hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. aivojen terveyden sekä toimintojen tukeminen, sekä kehon luonnollisten puolustusmekanismien ja sydämen vahvistaminen.

Miksi pikkubakopan käyttäminen on fiksua?

Brahmi-kasvin tieteellinen nimitys on Bacopa Monnieri ja tämä nimi on nyt kogniitivisia toimintojaan parantavien ihmisten huulilla. Monet ovat jo kauan etsineet lyhyt- ja pitkäkestoista muistia parantavaa, sekä aivojen tehokkuutta vahvistavaa ravintolisää oppimisen tueksi, ja nämä etsinnät johdattivat monet tutustumaan tähän uutteeseen. Bacopa Monnierin vaikutukset näyttivät todellakin vaikuttavan muistia tehostaen, joten kasvi on usein yksi lukuisien muistin parantamiseen tähtäävien lisäravinteiden ainesosista.

Bio Brahmi-jauheen hyödyt

Bio Brahmi-jauhe ottaa tämän eksoottisen kasvin tarjoamat hyödyt, ja käyttää niitä tuoden keholle päivittäistä lisätehoa. Brahmin hyödylliset vaikutukset tukevat kehoa kokonaisvaltaisesti.

Selkeys
Selkeys

Terveelliset ja onnelliset aivot ovat avain terveeseen kehoon, sillä aivot hallitsevat päivittäistä elämääsi. Tutkimukset ovat osoittaneet pikkubakopan eli brahmin olevan yhteydessä muistiin, joka on älykkyyden ja sekä aivojen terveyden olennainen tekijä.

Mieliala
Mieliala

Brahmi on luonnollinen ainesosa, ja täydellinen ylläpitämään kehon tasapainoa ja hyvää oloa. Brahmia on tutkittu ja sen on huomattu vaikuttavan mielialaa kohentavasti. Siksi sen vaikutukset ulottuvat myös verenpaineeseen. Nämä ovat kaksi kehon ja mielen tärkeää osatekijää, joista on syytä pitää huolta.

Immuniteetti
Immuniteetti

Bio Brahmi-jauhe voi myös edistää kehon luonnollisia puolustusmekanismeja, ja tuoda tehokkaampaa immuniteettia. Oksidatiivinen stressi on monen päivittäisen osatekijän tulos, ja voi vahingoittaa kehoa solutasolla. Bio Brahmi-jauhe lisää elinvoimaisuutta sekä vahvistaa puolustusmekanismeja, tuoden keholle parempaa suojaa.

Ainesosaluettelo

Orgaaninen Brahmi-lehtijauhe

Bio Brahmi-jauheen käyttöohje

Lisää yksi 6g teelusikallinen jauhetta lempijuomaasi (vesi, smoothie, maito, mehu jne) päivässä, sekoita hyvin ja nauti. Jauhe voidaan sekoittaa myös murojen, salaattien sekä jälkiruokien joukkoon. Yksi pakkaus sisältää 200g jauhetta, joten siitä riittää noin 30 annokseen. Lusikka ei sisälly pakkaukseen.

Suositus

Bio Brahmi-jauheella ei sen luonnollisten ainesosien ansiosta ole tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta tarkista ainesosaluettelo mahdollisten allergeenien varalta ennen käytön aloittamista. Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, mutta saattaa sisältää gluteenia.

Bio Brahmi-jauhe Kehoa ja mieltä tukeva ravintolisäjauhe

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt tuotetta auttamaan opinnoissa… läpi on menty niistä vaikeistakin kursseista (Y)

A Akseli
Vahvistettu Osto

Ripaus Brahmia aamukahvin joukkoon ja lounasaikaan mennessä olo on tavallista selkeämpi!

S Saara
Vahvistettu Osto

Kätevä, helppo, luonnollinen, rauhoittava… terveysintoilijan on helppo ihastua tähän. En käytä tuotetta ihan joka päivä, mutta vaikutus tuntuu silti.

T Tarja L
Vahvistettu Osto

Käytin influenssakauden aikana ja vältyin sairauksilta ensimmäistä kertaa vuosikausiin!

J Josefin
Vahvistettu Osto

Rakastan superfood-jauheita. Tämä sarja on täydellinen vegaaneille. Ehdoton suosikkini

e ellouise
Vahvistettu Osto

Pidän tuotteesta koska se on orgaaninen

R Ruth
Vahvistettu Osto

Käytän tätä mun aamupirtelöön. Marjat ja hedelmät peittävät maun hyvin. Se sekoittuu myös hyvin eikä jätä paakkuja

T Toni
Vahvistettu Osto

Kivan kokoinen paketti, hyvä ettei siinä ole muita ainesosia

I Izzi
Vahvistettu Osto

Ei maistu kovin hyvälle, mutta se tarkoittaa varmaan että se on terveellistä

S Shaun
Vahvistettu Osto

Elinvoimaisempi olo jo viikon käytön jälkeen. Makukin kohdillaan.

K Kassu

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä