• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Bio Cultures Complex

60 kpl | Ruoansulatusta edistävä probioottilisä
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

WeightWorld™ Bio Cultures Complex on edistyksellinen resepti, jonka sisältämät lukuisat eri bakteerikannat tukevat terveellistä ruokavaliota sekä kehon luonnollista tasapainoa. Laadukas, 16 bakterikannan sekoitus tarjoaa jokaisessa annoksessa 50 miljardia CFU, ja tehostavat elimistön immuunipuolustusta sekä painonhallintapyrkimyksiäsi. Probiootit parantavat myös mielialaa ja nostavat energiatasoa, joten jos tahdot nauttia elämästä mahdollisimman terveenä ja onnellisena - tämä ravintolisä auttaa sinua!

 • Edistyksellinen koostumus sisältää useita bakteerikantoja
 • Täydellinen tuki kehon luonnolliselle tasapainolle
 • 50 miljardia CFU jokaisessa annoksessa
 • Laadukas 16 bakteerikannan sekoitus
 • Vain 2 kapselia päivässä
 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • Gluteeniton
 • Laktoositon

Mikä on Bio Cultures Complex?

Tämä uusi ja entistä ehompi WeightWorld™ -resepti koostuu useista hyödyllisistä bakteereista, jotka yhdessä tukevat kehosi elinvoimaisuutta ja hyvinvointia. Tuote on markkinoilla todella ainutlaatuinen, sillä se sisältää inuliinia ja artisokkaa, sekä 16 bakteerikantaa, jotka hyödyttävät terveyttäsi 50 miljardin CFU:n päiväannoksina! Iso-Britanniassa valmistettu tuote ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, ja se on valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti.

Mitkä ovat Bio Cultures Complexin hyödyt?

Vatsaystävällistä tehoa pursuava probioottilisä tarjoaa 50 miljardia CFU sekä 16 hyödyllistä bakteerikantaa - mikä on paljon enemmän kuin useimpien markkinoilta löytyvien tuotteiden sisältö. Ja jotta kehosi saisi ravintolisästä kaiken irti, on kapselit valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista, eikä niistä löydy gluteenia, maitotuotteita tai soijaa.

Vaikka matkustaisit tiheään tahtiin, tai kärsisit yliherkkyydestä, voit ottaa kapselit joka päivä ilman huolen häivää. Kun vatsasi toimii säännöllisesti, saat tärkeistä vitamiineista ja mineraaleista kaiken irti. Näin huolehdit hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti.

Kenelle Bio Culture Complex on tarkoitettu?

Tämä ravintolisä on täydellinen tuote silloin, kun etsit luonnollista keinoa vatsan rauhottamiseen ja elimistön tukemiseen, tai tahdot nauttia elinvoimaisemmasta ja energisemmästä olosta. Elimistösi luonnolliset puolustusmekanismit hyötyvät suoliston hyvästä bakteerikannasta, ja useat tutkimukset ovat osoittaneet probioottien nauttimisen edistävän myös painonhallintaa sekä yleistä hyvinvointia. Bio Cultures Complex on luotu juuri tätä tarkoitusta varten, ja sen sisältämät hyvät bakteerit toimivat tehokkaasti ja harmonisesti yhdessä kehosi kanssa.

Ingredients

Probioottinen bakteerikompleksi: Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Longum, Bacillus Coagulans, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Reutri, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Fermentum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus Paracasei, Streptococcus Thermophilus, Saccharomyces Boulardii

Prebioottinen kompleksi: Natriumseleniitti, Inuliini, Artisokkajauhe, Perunatärkkelys

Directions

Ota 2 kapselia päivässä vesilasin kera aterian ohessa, jos lääkärisi ei ole toisin määrännyt. Suosittelemme kapseleiden pitkäaikaista käyttöä parhaiden tulosten saamiseksi. Lue ainesosalista huolellisesti mahdollisten allergeenien varalta. Jos kärsit pitkäaikaissairauksista varmista tuotteen sopivuus sinulle lääkärin kanssa.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Todella hyvä ja parantaa oloa

  T Tallulah weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Todella hyvä minun mielestäni

  J Jack weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.