Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Bio Haritaki-jauhe

500 g jauhe | Elinvoimaisuutta, mieltä ja ruoansulatusta tukeva lisä

Yhteenveto

WeightWorldin valmistama Bio Haritaki-jauhe on luonnollisen tehokas jauhemainen ravintolisä, joka valjastaa käyttöönsä parhaimpien haritaki-hedelmien hyödyt. Tämä eksoottinen hedelmä tarjoaa suojaavia sekä puhdistavia ominaisuuksia, jotka osallistuvat monipuolisesti hyvinvoinnin edistämiseen tukemalla esimerkiksi ruoansulatusta sekä mielen toimintoja. Tämän tuotteen haritaki on täysin orgaanista, ja sen jauhemainen koostumus on helppo sekoittaa sekä veteen että lisätä osaksi päivittäisiä rutiineitasi. Lisäksi Bio Haritaki-jauhe on vegaaniystävällinen, joten se sopii lisäksi kaikkiin ruokavalioihin.

  • Täydellinen kehon sekä mielen tueksi
  • Valmistettu hienoimmasta haritaki-hedelmästä
  • Orgaanisesti valmistettu
  • Edistää ruoansulatusta
  • Helppokäyttöinen jauhe
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Ayurvedinen
  • Vegaaninen
  • Luomu
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Mikä haritaki on?

Haritaki, tai tieteelliseltä nimeltään Terminalia Chebula -hedelmä, on eksoottinen Etelä-Aasiassa kasvava pensas, jonka käytöllä on pitkät perinteet alkuperäiskansojen keskuudessa. Kasvi tukee aivojen toimintoja, ruoansulatusjärjestelmää sekä immuunijärjestelmää, ja sitä on käytetty jo muinaisista ajoista osana Ayurveda-hoitoperinnettä. Tämä ikiaikainen hoitomenetelmä luottaa tehokkaiden yrttiainesosien käyttöön terveydenhuollossa. Haritakin lukuisat terveyshyödyt tunnetaan nykyaikana hyvin, ja haritaki-lisät esimerkiksi kapseleiden muodossa ovat erittäin suosittuja.

Mitkä ovat Bio Haritaki-jauheen hyödyt?

Tämä jauhemainen yrttilisä on valmistettu puhtaasta orgaanisesta haritaki-hedelmästä, ja on näin tehokas tuki elivoimaisuuden ja immuniteetin, sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Tämä hedelmä on siis erittäin vahva “jokapaikanhöylä” lisäravinteiden joukossa, ja tuo keholle lukuisia hyötyjä holistisessa terveydenhoidossa.

Ruoansulatusjärjestelmä
Ruoansulatusjärjestelmä

Ruoansulatuskanava, joka yhdistetään usein ainoastaan ruoan pilkkomiseen, on yksi kehon puhdistuksen avaintekijöistä. Tehokas ja terve ruoansulatus on yksi hyvinvoinnin peruspilareista. Koska haritaki tunnetaan sen ruoansulatusta edistävistä ominaisuuksista, ovat sen vahingollisia aineita kehosta poistavat vaikutukset loistava keino epämukavan olon estämiseen ja elimistön tasapainottamiseen.

Suoja
Suoja

Bio Haritaki-jauheen puhdas ja orgaaninen haritaki vahvistaa elimistön luonnollisia puolustusmekanismeja. Sairastelun tiheydestä huolimatta on heikko immuunijärjestelmä tärkein uhkatekijä päivittäisen elämän kannalta, eivätkä koettelevat elämäntilanteet tai stressi auta asiaa. Kehon oman puolustusjärjestelmän mureneminen tuo mukanaan suuria haasteita. Haritakin hyödylliset ominaisuudet vahvistavat immuunijärjestelmää, tuovat lisää elinvoimaa ja varmistavat kokonaisvaltaisesti paremman olon, jolloin olet valmis ottamaan vastaan jokapäiväiset haasteet.

Velvære i hjernen
Mielen hyvinvointi

Haritakin vahvuudet eivät lopu kehon tukemiseen, vaan niihin lukeutuvat myös mieltä tyynnyttävät sekä rauhoittavat vaikutukset. Mielesi on yhtä tärkeässä asemassa kuin kehosi silloin kun olet paineen alaisena. Ennen vanhaan haritaki oli suosittu ruoka-aine monien, valaistumisen kokemuksia hakevien uskonnollisten heimojen keskuudessa. Rauhallinen ja tyyni mielentila hyödyttää kokonaisvaltaisesti koko kehoa.

Front view of weightworlds bio haritaki powder packet

Ainesosaluettelo

Orgaaninen Haritaki-hedelmä

Bio Haritaki-jauheen käyttö

Aloita pienellä määrällä. Sekoita noin 1/4 teelusikallista veteen ja kasvata määrää vähitellen 1-2 teelusikalliseen päivässä.

Suositus

Haritaki-ravintolisät on suunniteltu tasapainoisen ruokavalion sekä liikuntarutiinin tueksi, eivätkä ne sovi ateriankorvikkeeksi. Bio Haritaki-jauhe sopii sekä kasvissyöjille että vegaaneille. Lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta.

Bio Haritaki-jauhe 500 g jauhe | Elinvoimaisuutta, mieltä ja ruoansulatusta tukeva lisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tehokasta tavaraa jonka vaikutuksen huomaa heti!

J Jaakko
Vahvistettu Osto

Aloin kiinnostua Ayurvedasta, joten oli luonnollinen askel siirtyä siihen myös ravintolisä-puolella, sillä haluan varmistaa itselleni holisten kokemuksen. Loistotuote.

J Jemina
Vahvistettu Osto

Käytän tuotetta monista syistä, ensisijaisesti vatsaa rauhoittamaan. Tuotteen eri ominaisuudet tukevat hyvin toisiaan.

M Milli
Vahvistettu Osto

Kiireisen työni takia aloin käyttää tätä, ja huomasin että jonkin aikaa käytettyäni olo oli huomattavasti seesteisempi ja tyynympi.

P Paukku
Vahvistettu Osto

Kasvatin päiväannosta muutaman viikon ajan, ja olen pikkuhiljaa alkanut huomaamaan tuotteen jytyn.

A Aaro
Vahvistettu Osto

Olen tyytyväinen ja jauhe maistuu minusta ihan hyvältä

G Gemma
Vahvistettu Osto

Olen viime aikoina kiinnostunut Ayurvedasta ja tämä on viimeisin kokeiluni

S Sasha
Vahvistettu Osto

Minulla on paljon parempi olo, nyt kun olen käyttänyt tätä pari viikkoa

B Bjorn
Vahvistettu Osto

Reilun kokoinen pussi ja laadukas tuote. Jauhe sulautuu hyvin ja hinta on kohtuullinen

O Olive

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä