WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Bio Neem-jauhe

200 g jauhe | Sydäntä ja immuunijärjestelmää tukeva lisä

WeightWorldin valmistama Bio Neem-jauhe on orgaaninen ja vegaaniystävällinen ravintolisä, joka lisää päivittäistä ravinteiden saantia ja tukee kehon luonnollisia puolustusmekanismejä sekä sydämen terveyttä. Vihreä Neem-lehti täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen elimistön puhdistajan. Bio Neem-lehtijauhe on keskittänyt nämä ominaisuudet helppokäyttöiseksi jauheeksi, joka sopii yhtä lailla sekä vegaaneille että sekasyöjille.

  • Tukee immuniteettia
  • Luonnollinen kehon puhdistaja
  • Valmistettu hienoimmasta Neem-lehdestä
  • Täysin orgaaninen ravintolisä
  • Helppokäyttöinen jauhe
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Ayurvedinen
  • Vegaaninen
  • Luomu
  • Vegetaarinen
13.01
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä Bio Neem-jauhe tekee?

Bio Neem-jauhe on tarkasti kehitelty, sertifioitu orgaaninen elinvoimaisuuslisä, joka tukee immuunijärjestelmää sekä sydämen terveyttä. Lisää neem-jauheen käyttö osaksi päivittäistä rutiiniasi, ja huomaat hyvinvointisi lisääntyvän paremman ravinteiden saannin myötä. Lisäksi neem-lehti puhdistaa kehoa.

Miksi Neem-lehteä käytetään?

Luonnollinen puhdistaja Neem on tieteelliseltä nimeltään Azadirachta Indica, uhkea Intian niemimaalla kasvava puu, jonka lehdet ovat erittäin ravinnerikkaita. Neem-puuta on käytetty jo yli 5000 vuoden ajan, ja lukuisten käyttötarkoituksiensa vuoksi se tunnetaan kasvupaikkansa väestön keskuudessa nimellä “kylän apteekki”. Neem-pohjaisten tuotteiden, kuten neem-siemenien tai neem-öljyn lääkeominaisuuksien ansiosta kasvia käytetään usein immuunijärjestelmän tukemiseen.

Bio Neem-jauheen hyödyt

Bio Neem keskittää neem-lehtien lukuisat luonnolliset hyödyt helppokäyttöiseksi jauheeksi, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Neem on tehokas kasviainesosa, joka tarjoaa runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia, ja tukee sydämen terveyttä sekä immuunijärjestelmää.

Sydän
Sydän

Yksi elinvoimaisuuden keskeimmistä tekijöistä on sydämen terveys. Terve sydän mahdollistaa muiden terveysvaikutusten huomaamisen kehossa. Useat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet neem-lehden yhteyden verenkiertoon, mikä on yksi sydämen toimintaan vaikuttavista avaintekijöistä.

Hampaat ja ikenet
Hampaat ja ikenet

Yksi neem-kasvin tunnetuimmista käyttötarkoituksista on hampaiden ja ikenien hoito. Vaikka hampaat ja ikenet saattavat vaikuttaa yksinkertaisilta, ruoan pilkkomiseen tarkoitetuilta työkaluilta, ovat ne itse asiassa kehon suoja ulkopuolelta tulevia vahingollisia hyökkääjiä vastaan. Neemiä käytetään usein ikenien sekä hampaiden luonnollisten puolustusmekanismien vahvistamiseen.

Kehon suoja
Kehon suoja

Bio Neem-jauheen tarkoitus on auttaa kehon luonnollisten puolustusmekanismien tukemisessa. Vaikeat elämäntilanteet ja stressi saattaa heikentää näitä mekanismeja aika ajoin, ja neem-jauheen tarkoitus on tukea elämäntyyliäsi niin, että selviät näistä paineista ja voit nauttia paremmasta elinvoimaisuudesta sekä terveydestä.

Ainesosaluettelo

Orgaaninen Neem-lehtijauhe

Bio Neem-jauheen käyttö

Sekoita yksi 5g teelusikallinen jauhetta lempimehuusi, -maitoosi, -smoothieesi tai -jogurttiisi, tai lisää jauhe murojen, jälkiruoan tai salaatin sekaan. Pakkaus sisältää 200g, joten siitä riittää 40 annosta varten. Lusikka ei sisälly pakettiin.

Suositus

Bio Neem-jauhe on tarkoitettu käytettäväksi tasapainoisen ruokavalion sekä liikuntarutiinin ohessa, eikä sitä tule käyttää aterian korvikkeena. Lue ainesosaluettelo mahdollisten allergeenien varalta. Tuote sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille.

Lue Lisää
Bio Neem-jauhe 200 g jauhe | Sydäntä ja immuunijärjestelmää tukeva lisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Pahanmakuinen, mutta sitäkin arvokkaampi :)

S Sari O
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote.

T Tiina K
Vahvistettu Osto

Kokonaisvaltaisessa voinnissa on tapahtunut muutos parempaan.

S Sisu
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöinen ja jopa hyvänmakuinen lisä.

A Aurora
Vahvistettu Osto

Sekoitan tätä murojen sekaan, enkä maista mitään! Tuo lisäksi helpotusta närästykseen, josta kärsin usein.

V Viveka
Vahvistettu Osto

En ole saanut flunssaa tai yskää sen jälkeen kun aloitin käytön, joten näyttää toimivan!

R Rachel
Vahvistettu Osto

Olen vegaani ja kiinnostunut erilaisista terveystuotteista. Pidän näistä tuotteista ja tästä merkistä.

N Natalie
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös