Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Bio Super Detox Mix

Kehoa puhdistava ravintolisäjauhe

Yhteenveto

Uusi ja innovatiivinen Bio Super Detox Mix on useiden eri tieteellisten tutkimusten tulos ja siten erinomainen lisäravintoaine, jonka tarkoin valitut raaka-aineet tukevat toisiaan ja mahdollistavat täysin uudenlaisen superfood -yhdistelmän. Elimistömme kohtaa elämämme aikana paljon ulkoisia ärsykkeitä, jotka turmelevat kehoamme huomaamattamme. Hengityksen mukana elimistöön kertyy ilmansaasteita, lääkekuurit jättävät suolistoomme haitallisia kemikaalijäänteitä ja epäterveelliset elämäntavat kerryttävät liiallista rasvaa, joka pinnistelyistämme huolimatta tuntuu olevan elimistössämme sitkeästi kiinni. Bio Super Detox Mixin tavoitteena on puhdistaa elimistösi näiltä haitallisilta aineilta jättäen kehosi puhtaaksi ja elinvoimaiseksi. Lisäravintoaine on vegaaniystävällinen sekä täysin luonnonmukainen ja auttaa sinua ottamaan askeleen kohti kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia.

  • Suunniteltu puhdistamaan elimistöämme ja antamaan elinvoimaa
  • 100% orgaaninen yhdistelmä
  • Sisältää chlorellaa, vehnänorasta ja ohraa
  • Yhteensä kuuden eri superfoodin sekoitus
  • Sisältää runsaasti rautaa ja elimistölle elintärkeitä mineraaleja ja vitamiineja
  • Vegaani- ja kasvissyöjäystävällinen

Sen lisäksi että Bio Super Detox Mix puhdistaa kehosi sille haitallisista toksiineista, aktivoi se myös elimistösi energiatasoja kuuden eri vitamiini- ja mineraaliyhdistelmänsä avulla. Näistä tärkein on tietenkin chlorella, täysin vegaaninen yksisoluinen, sinivihreä makean veden levä, joka aktivoi ja energisöi elimistöäsi sisältäpäin. Bio Super Detox Mix sisältää kuukausien annoksen näitä kaikkia tehoelementtejä yhdessä ravintoainepakkauksessa.

  • Vegaaninen
  • Luomu
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla.

Chlorella ja sen uskomattomat hyödyt

Bio Super Detox Mixin keskiössä on chlorella, joka on tyypillisesti Kaakkois-Aasiassa kasvava leväkasvi, ja jota on käytetty muun muassa Taiwanissa ja Japanissa jo satojen vuosien ajan. Se sisältää runsaasti eri vitamiineja, mm. A-vitamiinia, B1-, B2-, B3-, B6- ja B12-vitamiineja sekä E- ja K-vitamiineja, joiden lisäksi se sisältää lehtivihreänsä vuoksi klorofylliä sekä runsaasti erilaisia mineraaleja ja kuituja. Chlorella auttaa sinua puhdistamaan elimistösi siihen kuulumattomista toksiineista ja parantaa elintoimintojasi ja aineenvaihduntaasi sisältäpäin. Lisäksi se virkistää sinut päivittäin kohti arjen haasteita!

Puhdistaa
Bio Super Detox Mixin keskiössä operoi chlorella, joka tunnetusti vähentää elimistön toksiinipitoisuuksia sekä taistelee epäpuhtauksia vastaan, jotka voivat kantautua kehoomme minkä tahansa ruokavalion mukana. Chlorella sisältää runsaasti rautaa ja B1-vitamiinia, joista kummatkin auttavat tasapainottamaan elimistön toimintoja, mutta jotka kuitenkin usein uupuvat täysin vegaanipitoisista ruokavalioista .

Hoivaa
Super Detox-ravintolisäjauhe sisältää sekä vehnänorasta että ohraa, kahta vihreää ja tehokasta superfoodia. Yhdessä nämä molemmat tehostavat tuotteen puhdistavia vaikutuksia, mutta hellivät kehoa sisältäpäin sekä tuovat jauheeseen pehmeän ja miellyttävän maun. Vehnänoras ja ohra mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen koko elimistöösi puhdistaen sitä samalla. Tunnet vaikutukset varmasti!

Energisoi
Yhdessä clorellan kanssa Bio Super Detox Mix:ssä vaikuttaa myös spirulina, joka on erityisen tunnettu sen proteiinipitoisuudesta. Yhdessä chlorellan kanssa spirulina tuo mukanaan aimo annoksen elintärkeitä aminohappoja sekä kuituja. Super Detox sisältää myös lucuma-hedelmää sekä kaakaota, jotka luonnollisesti aktivoivat kehon energiapitoisuuksia ja sisältävät vielä lisää elintärkeitä vitamiineja ja mineraaleja.

Ainesosat

Vehnänoras, Ohra, Spirulina, Kaakao, Chlorella, Lucuma-hedelmä

Kuinka käytän Bio Super Detox Mix:iä?

Lisää yksi ruokalusikallinen Bio Super Detox Mix:iä mihin tahansa mieleiseesi nesteeseen, esimerkiksi veteen, mehuun, maitoon tai sekoita se salaatin, murojen, jogurtin tai jälkiruokien sekaan. Nauti osana terveellistä ja tasapainoista dieettiä. Jokainen pakkaus sisältää 300g Bio Super Detox Mix-jauhetta, joka päivittäisessä käytössä kestää noin kuukauden ajan.

Ohjeita

Bio Super Detox Mix on 100% luonnonmukainen ja orgaanisesti tuotettu lisäravintoaine, eikä sillä ole mitään tunnettuja sivuvaikutuksia. Bio Super Detox Mix soveltuu etenkin sinulle, joka seuraat jo valmiiksi kasvispitoista tai vegaanista ruokavaliota. Suosittelemme sinua kuitenkin lukemaan läpi pakkausselosteen ja ainesosaluettelon läpi, jotta vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta allergioilta. Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on todettu jokin reseptilääkitystä vaativa sairaus, konsultoithan lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöönottoa. Bio Super Detox Mix voi sisältää jäänteitä soijasta, viljatuotteista tia gluteenista.

Bio Super Detox Mix Kehoa puhdistava ravintolisäjauhe

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 7 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Kiva detox jauhe sopi kivasti smoothien joukkoon.

J Janika K
Vahvistettu Osto

Treenaan tämän voimalla Tough Vikingiin, ei ainakaan jää tästä kiinni!

E Erkka
Vahvistettu Osto

Hyvänhintainen jauhe, saa kätevästi piiloon eikä maku ole liian pistävä. Kaikki hyvät jutut jauheena, sillä aina en syö tarpeeksi kasviksia tai prodea.

I Iisa
Vahvistettu Osto

Tuoksuu ja maistuu terveelliseltä ja vaikuttaa laadukkaalta. Jauhe toimii paremmin smoothiessa kuin vedessä.

C Charlotte
Vahvistettu Osto

Sekoittuu tasaisesti ilman paakkuja

F Frank
Vahvistettu Osto

Tästä tulee ihanan kevyt olo

E Emily
Vahvistettu Osto

Tästä on ollut hyötyä, uskomatonta!

R Ruby

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä