• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Bio Super Detox Mix

300g Jauhe | Chlorellaa ja spirulinaa sisältävä detox-valmiste

Diet-Food

35.95€

Bio Super Detox Mix on detox-valmiste, joka sisältää kuusi tarkoin valittua ainesosaa. Tällä detox-kuurilla voit tehokkaasti puhdistaa elimistöä myrkyistä, kuona-aineista ja muista ympäristön haitta-aineista, jotka vaikuttavat hyvinvointiin ja mielialaan. Tuote on täysin luonnollinen ja ekologinen, joten se ei sisällä lainkaan lisäaineita, väriaineita, säilöntäaineita eikä mitään muitakaan epäterveellisiä tehosteaineita.

 • Suunniteltu puhdistamaan elimistöä myrkyistä
 • 100 % luonnollinen, ekologinen detox-tuote
 • Voi auttaa edistämään hyvinvointia ja mielialaa
 • Tehokas valmiste, joka sisältää chlorellaa ja spirulinaa
 • Kokonaisvaltaista terveyttä edistävä vaikutus
 • Tarjoaa runsaasti antioksidantteja ja kuituja keholle
 • Voi edistää aineenvaihduntaa sekä auttaa painonpudotuksessa

Bio Super Detox Mix auttaa vahvistamaan elimistön toimintaa, sillä se sisältää paljon vitamiineja ja mineraaleja sekä elimistöä puhdistavia ainesosia. Tuote sisältää muun muassa chlorellaa, joka auttaa puhdistamaan koko kehoa, ja spirulinaa, jonka ominaisuudet auttavat ylläpitämään hyvinvointia ja auttaa elimistöä taistelemaan infektioita vastaan. Vehnänoras ja ohranoras ovat myös tunnettuja elimistöä kuona-aineista ja myrkyistä puhdistavista ominaisuuksistaan, ja yhdessä ne voivat auttaa detox-kuurin myötä pudottamaan painoa. Lucuma ja kaakao ovat antioksidanttien ja kuitujen erinomaisia lähteitä. Sekoita yksi ruokalusikallinen Bio Super Detox Mixiä maitoon, jogurttiin tai mehuun, tai nauti sitä vihannesten, jälkiruuan tai salaatin kanssa.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Jauhe

Mikä on Bio Super Detox Mix?

Tämä spirulinaa sisältävä detox-kuuri auttaa puhdistamaan elimistöäsi ja edistämään hyvinvointiasi. Tuote on täysin luonnollinen ja ekologinen, ja sen sisältämät runsaat vitamiinit, mineraalit ja antioksidantit auttavat sinua voimaan paremmin. Bio Super Detox Mix koostuu kuudesta tehokkaasta ainesosasta, jotka yhdessä muodostavat mainion lisän tukemaan päivittäistä ruokavaliota.

Mitä Bio Super Detox Mix sisältää?

Bio Super Detox Mix sisältää kuutta erilaista, tehokasta luonnollista ainesosaa, jotka on valikoitu erityisesti niiden tehokkuutta ja puhdistavia ominaisuuksia silmällä pitäen.

 • Chlorella – puhdistaa elimistöä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja suoliston luonnollista, hyvää bakteerikantaa
 • Spirulina – auttaa ehkäisemään infektioita ja puhdistaa kuona-aineista
 • Vehnänoras – luonnollinen kuidun lähde, joka auttaa pitämään verensokerin tasapainossa ja estää tulehdusta
 • Ohranoras – erinomainen kalsiumin lähde, joka sisältää useita mineraaleja sekä A-, B-, C-, E-, ja K-vitamiineja
 • Lucuma – luonnollinen makeutusaine, joka sisältää paljon antioksidantteja ja kuituja
 • Kaakao – antioksidanttien lähde, joka tukee muistin toimintaa, kohottaa mielialaa, antaa energiaa sekä voi ehkäistä sydänsairauksia

Bio Super Detox sisältää chlorellaa, spirulinaa, vehnän- ja ohranorasta, lucumaa ja kaakaouutetta. Kaikki nämä ainesosat auttavat puhdistamaan kehoa raskasmetalleista, myrkyistä ja muista hyvinvointiin negatiivisesti vaikuttavista aineista. Kehon puhdistuksen myötä ne tukevat elimistön vahvistumista ja auttavat siten nostattamaan mielialaa.

Tämän detox-sekoituksen terveelliset ainesosat auttavat täydentämään ruokavaliotasi. Se sisältää B- ja C-vitamiineja, kuituja ja runsaasti tärkeitä mineraaleja, ja auttaa detox-kuurin myötä myös painonpudotuksessa.

Kuinka Bio Super Detoxia käytetään?

Bio Super Detox Mix on helppokäyttöinen detox-kuuri. Sekoita ruokalusikallinen Bio Super Detox Mixiä maitoon, jogurttiin tai mehuun. Sen voi nauttia myös vihannesten, jälkiruoan tai salaatin kera.

Lisää vain yksi ruokalusikallinen tätä detox-sekoitusta päivittäiseen ruokavalioosi ja pian voit tuntea, miten positiivisesti se vaikuttaa hyvinvointiisi. Ainesosien yhdistelmä on todella tehokas ja edullinen – yhden purkin sisältö riittää noin kuukaudeksi. Bio Super Detox Mixistä saat paljon vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat tehokkaasti puhdistamaan kehoa.

Miten voin hyötyä Bio Super Detoxista?

Hektisen elämäntyylin, stressin, epäterveellisen ruokavalion ja ympäristön saasteiden myötä kehoon voi kertyä erilaisia kuona-aineita. On tärkeää tiedostaa, että keho tarvitsee puhdistusta kuona-aineista ja ympäristömyrkyistä. Tehokas, vain luonnollisia aineita sisältävä detox-kuuri voi auttaa tuntemaan todellisen eron kehon hyvinvoinnissa sekä samalla tukea painonpudotuksessa ja edistää aineenvaihduntaa.

Muutamia Bio Super Detoxin hyötyjä:

 • Auttaa puhdistamaan kehoa myrkyistä ja kuona-aineista
 • Sisältää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka vaikuttavat myönteisesti hyvinvointiin
 • Luonnolliset ainesosat ylläpitävät vireystasoa
 • Voi auttaa onnistumaan painonpudotuksessa

Bio Super Detox Mixin avulla toteutettu detox-kuuri sopii kaikille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan ja pudottaa painoaan. Kun keho puhdistuu sitä kuormittavista aineista, sen on helpompi toimia sekä polttaa sille tarpeetonta rasvaa – näin detox-kuuri voi auttaa sinua onnistumaan painonpudotuksessa. Bio Super Detox Mix on ihanteellinen tuote sinulle, joka haluat elimistön tehokkaan puhdistuksen kautta aloittaa aktiivisemman ja terveellisemmän elämäntyylin. Tämän puhdistuskuurin positiiviset vaikutukset voi tuntea ja huomata sekä sisäisesti että ulkoisesti.