• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Bio Vege Protein Mix

Kasvipohjainen lihaksia tukeva lisä
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Bio Vege Protein Mix on kätevä lihaskasvua tukeva ravintolisä, joka tarjoaa kehon tarvitsemat ravinteet lihasten massan sekä tehon kasvattamiseksi. Tämä jauhe sisältää tehokkaan, kolmesta kasvipohjaisesta ainesosasta valmistetun aminohappojen yhdistelmän. Tuotteen hyödyt ovat samat kuin eläinpohjaisesta proteiinilisästä saadut, mutta lisäksi siitä löytyy runsaasti elinvoimaa lisääviä mikroravintoaineita sekä omegoita. Ensiluokkainen jauhe on vaivaton, ja helppo sekoittaa juoman tai ruoan sekaan.

 • Kasvattaa ja kiinteyttää lihasmassaa
 • Voimakas aminohappojen yhdistelmä
 • Herneproteiini, Hamppuproteiini ja Riisiproteiini
 • Runsaasti terveellisiä omegoja
 • Täysin Vegaaninen
 • Vegaaninen
 • Orgaaninen
 • GMP
 • Vegetaarinen
 • Laktoositon

Miksi Vege Protein Mix?

Markkinoilta löytyy runsas valikoima proteiinirikkaita tuotteita, mutta kasviperäiset proteiinit kasvattavat suosiotaan etenevässä määrin - eikä tämä tarkoita pelkkää soijamaitoa tai chian siemeniä. Vege Protein Mix tarjoaa erinomaisesti proteiinia, jota tuotteesta löytyy 70% jokaista grammaa kohden eli 100g jauhetta sisältää jopa 70g proteiinia! Tämä ainutlaatuinen koostumus on kolmen kasviperäisen proteiinilähteen ansiota, ja lisäksi jokainen näistä tuo tuotteeseen omat terveydelle hyödylliset ominaisuutensa.

Proteiinirikkaat vihannekset ovat täydellinen valinta lihaskasvun tueksi, sillä niistä puuttuvat eläinperäisten lähteiden haitat, kuten esimerkiksi runsas tyydyttyneen rasvan määrä. Kasviperäiset proteiinilähteet ja vegaani aminohapot eivät sisällä tyydyttynyttä rasvaa tai maitoa, vaan sen sijaan ne tarjoavat elimistölle hyödyllisiä mikroravintoaineita, välttämättömiä rasvahappoja sekä muita elivoimaisuutta tukevia ominaisuuksia.

Mitkä ovat proteiinilisän hyödyt?

Proteiini on tärkeä ainesosa, jota elimistö tarvitsee rakentaakseen soluja. Nämä solut muodostavat luita, elimiä, verisoluja, ja erityisesti lihaksia. Tämän vuoksi monet etsivät proteiinilähteitä normaalin ruokavalion lisäksi, jotta elimistö saisi lisätukea lihasten rakentamiseen sekä korjaamiseen. Lisäproteiini on siis eräänlainen polttoaine, jonka avulla saat parempia tuloksia kehosi muokkaamiseen.

Kenelle Vege Protein Mix on tarkoitettu?

Tämä Vegaaninen proteiinijauhe on tarkoitettu kaikille jotka tarvitsevat kehoonsa lisää proteiinia, tai kenen tavoitteena on lihasmassan kasvatus tai kiinteytys, olit sitten vegaani, vegetaari, tai normaali ruokavalioinen. Lihaskasvatukselle tärkeän proteiinin lisäksi tuotteessa on runsaaasti terveellisiä omega rasvahappoja, ja se voi tehokkaasti lisätä yleistä elinvoimaasi. Proteiinia tarvitsevat kaikki jotka noudattavat aktiivisia elämäntapoja, oli urheilusi sitten kevyttä tai raskasta, kestävyyttä tai voimaharjoittelua.

Vege Protein Mix -ravintolisän hyödyt

Vege Protein Mixin tehokkuus piilee sen lähteissä. Tämä lihaksille suunnattu vege proteiinijauhe on luotu kolmen ainutlaatuisen ja orgaanisen kasvipohjaisen proteiinin yhdistelmästä. Ainesosat toimivat yhdessä tavalla, joka tukee sekä lihaksiasi että kokonaisvaltaista elivoimaisuuttasi ja hyvinvointiasi.

Erbsenprotein

Herneproteiini
Herneet ovat yksi yleisimmistä vihanneksista, eikä niitä välttämättä osaisi heti yhdistää lihasten kasvattamiseen. Tämä palkokasvi kuitenkin sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja, joita keho tarvitsee proteiinin luomiseen. Lisäksi herneistä löytyy erittäin paljon C-vitamiinia, joka tukee elinvoimaisuutta sekä normaalia immuunipuolustusta, sekä suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Protein fra hamp

Hamppuproteiini
Tämän yhdistelmän toinen proteiinilähde on hamppu, joka on yksi rakenteeltaan täydellisimmistä ihmisen tuntemista kasveista. Hamppu sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa, joiden nauttimista pidetään tärkeimpänä osatekijänä lihasten tehokkuutta ja massaa kasvatettaessa. Hampusta löytyy myös välttämättömiä rasvahappoja kuten omega-3 ja -6, joita usein käytetään hyvinvoinnin tukemiseen.

Protein fra ris

Riisiproteiini
Tämän upean sekoituksen kolmas ja viimeinen ainesosa on riisiproteiini. Sen lisäksi, että riisistä löytyy tarpeeksi proteiinia pääsyyn suosituimpien proteiinilähteiden listalle, sisältää riisi myös runsaasti ravintokuitua. Kuitu on elimistölle hyödyllistä lopullisista tavoitteista riippumatta, sillä se auttaa ruoan pilkkomisessa ja varmistaa, että keho saa käyttöönsä mahdollisimman paljon ravinteita.

Ainesosaluettelo

Orgaaninen Herneproteiini-isolaatti (50%), Orgaaninen Hamppuproteiini (30%), Orgaaninen Riisiproteiini-isolaatti (20%).

Vege Protein Mix -ravintolisän käyttöohje

Sekoita kaksi lusikallista (noin 20g per lusikallinen) 250ml vettä tai maitoa, niin saat nopean proteiinijuoman. Jauhe voidaan sekoittaa myös lempihedelmiesi kanssa herkulliseksi smoothieksi. Lusikka ei sisälly pakettiin.

Suositus

Vege Protein Mix on tarkoitettu käytettäväksi tasapainoisen ruokavalion ja liikuntarutiinin ohella. Älä käytä tuotetta ateriankorvikkeena. Lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta. Tuote sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille, ja saattaa sisältää gluteenia.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

96% pohjautuen 10 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Hyvä proteiinin lähde joka tukee lihaskasvua

  B Ben weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Parempi kuin oletin, olen todella tyytyväinen ostokseen

  L Louise weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Toimii paremmin kuin tavallinen proteiinijauhe ja sekoittuu paremmin nesteeseen

  J Jake weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Olen todella tarkka siitä mitä syön ja ilahduin kun löysin sekä orgaanisen että vegaanisen proeiinijauheen!

  J Jordan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Pidän hamppuproteiinista ja tämä sisältää sekä hamppua että muita proteiinilähteitä!

  L Leo weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Täydellinen lisä smoothieen, olen pysynyt terveenä!!

  B Brahi weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Yksi parhaimmista testaamistani ravintolisistä! Luonnollinen tuote, jonka pakkausselosteesta näkee mitä sisältää, ettei tarvitse karvaasti pettyä. Olen suositellut tätä hyvillä mielin vegaani-ystävillenikin!

  P Pinja weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Olen salimimmi ja etsinyt sopivaa ravintolisää jo jonkin aikaa (vatsani ei siedä kaikkia ja makukin yleensä tökkii). Pidän tästä, koska saan siitä hyvin aminohappoja ja lisäksi hieman lisäboostia koko keholle!

  K Kerttu weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Vegaanin paras ystävä 8)

  H Hanne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.