WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Brain Complex

287 mg 60 kpl | Aivojen toimintaa tukeva ravintolisä

Jos etsit luonnollista ravintolisää, joka auttaa ehkäisemään väsymyksen tunnetta ja tarjoamaan parempaa keskittymiskykyä, on Brain Complex hyvä valinta juuri sinulle! Luonnollisista lähteistä hankitut ainesosat voivat tukea keskittymistä, suorituskykyä sekä motivaatiota. Ota 2 WeightWorldin Brain Complex -kapselia päivässä, ja tuo päivääsi lisäenergiaa!

 • Tukee suorituskykyä ja keskittymistä
 • Auttaa ehkäisemään väsymystä
 • B1-, B2- ja C -vitamiinit
 • Sisältää kofeiinia ja aminohappoja
 • Luonnolliset ainesosat kestävistä lähteistä
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Vegetaarinen
24.85
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on Brain Complex?

Brain Complex on ensiluokkainen henkistä suorituskykyä tukeva ravintolisä, joka on suunniteltu auttamaan keskittymiskyvyn ja motivaation puutteesta kärsiviä ihmisiä. Laadukas koostumuksemme sisältää lukuisia aivoille hyödyllisiä vitamiineja (B1-, B2- ja C -vitamiinit) sekä aminohappoja (L-Tauriini, L-Teaniini, L-Tyrosiini ja L-Fenyylialaniini), ja lisäksi kofeiinia sekä muita luonnollisia energiaa, fokusta ja selkeyttä tukevia ainesosia.

Mihin tarkoitukseen sitä käytetään?

Kun olet väsynyt viimeinen asia mielessäsi on treenaaminen - ja tässä Brain Complex voi auttaa. Tämän ravintolisän ainutlaatuinen koostumus sisältää holistisen sekoituksen 17 luonnollista aktiivista ainesosaa jotka eivät ainoastaan voi parantaa henkistä suorituskykyäsi, vaan lisäksi auttaa ehkäisemään väsymyksen tunteita. Tämä aivoja tukeva ravintolisä on yksi parhaimmista luonnollisista vaihtoehdoista, ja sen avulla voit säilyttää motivaatiosi pitkän aikavälin tavoitteita saavuttaaksesi. Se voi olla hyödyllinen:

 • tukemaan henkistä suorituskykyä ja keskittymistä
 • lisäämään motivaatiota ja tuomaan lisäenergiaa
 • ehkäisemään väsymyksen ja uupumuksen tunteita

Kenen kannattaa käyttää Brain Complexia?

Onko tavoitepaino ulottumattomissasi kunnollisesta ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta? Silloin kyse voi olla energian, motivaation ja itsehillinnän puutteesta. Tämä ainutlaatuinen ravintolisä sisältää sekoituksen aktiivisia ainesosia, jotka yhdessä voivat auttaa ylläpitämään motivaatiota ja keskittymiskykyä. Tämä aivojen toimintaa tukeva lisä on hyvä valinta heille, joilta vaaditaan valveutuneena oloa sekä keskittymistä, kuten työssäkäyville, opiskelijoille, kuntoilun harrastajille ja vanhuksille.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia päivässä veden kera haluamaasi aikaan. Jotta saat parhaat tulokset ota ravintolisä samaan kellonaikaan joka päivä. WeightWorld Brain Complex on valmistettu laadukkaista luonnollisista ainesosista eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Emme kuitenkaan suosittele tuotetta alle 18-vuotiaille. Tuote sisältää kofeiinia, eikä sovellu vegaaneille tai kasvissyöjille.

Ainesosat:

DHA, C-vitamiini, B1-vitamiini, B2-vitamiini, Niasiini, Vedetön kofeiini, Panax Ginseng, Ginkgo -lehtiuute, L-Teaniini, L-Tyrosiini, L-Tauriini, L-Fenyylialaniini, 5-HTP, Kurkumajauhe & Ashwagandha.

Lue Lisää
Brain Complex 287 mg 60 kpl | Aivojen toimintaa tukeva ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

82.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Parempi kuin kahvikuppi. Tämä toi kivasti lisäfokusta treeneihin ja opiskeluun.

N Nelli
Vahvistettu Osto

Olisinpa tiennyt tästä ravintolisästä aiemmin. Ihan huippu tuote.

M Maarit
Vahvistettu Osto

Kirjoituksiin valmistauduttaessa tämä oli ehdoton kaveri, sillä pitkät lukurupeamat vaativat lisäpiristystä. Taidan tilata uudestaan, kun yliopistoihin haku alkaa.. Ps. Hieno uus pullo!

T Titta
Vahvistettu Osto

Olen aikamoinen ravintolisä-ekspertti ja kokeilen kaikki uudet markkinoiden tulokkaat. Tämän etu on hyvä hinta-laatu, tuotteen sisältö sekä sen piristävä vaikutus. Plussat myös gluteenittomuudesta.

N Natalia
Vahvistettu Osto

Tentit tulossa joten toivottavasti näistä on hyötyä!

H Hari
Vahvistettu Osto

Käytin ravintolisää jotta keskittyisin paremmin loppukokeissa. En käyttäisi sitä päivittäin mutta se on käytännöllinen apu kun tarvitsee lisää motivaatiota.

K Katherine
Vahvistettu Osto

Todella helppo käyttää ja huomasin vaikutuksen jo muutaman päivän kuluttua

N Nathan
Vahvistettu Osto

Tämän avulla keskityn paremmin

T Tim
Vahvistettu Osto

Olen opiskelija ja käytän tätä kun minulla on paljon koulutehtäviä

G Gabby
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös