Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

C-vitamiini & Sinkki Kapselit - WeightWorldin luonnollinen hyvinvointilisä
C-vitamiini & Sinkki Kapselit - WeightWorldin luonnollinen hyvinvointilisä
C-vitamiini & Sinkki Kapselit - WeightWorldin luonnollinen hyvinvointilisä
C-vitamiini & Sinkki Kapselit - WeightWorldin luonnollinen hyvinvointilisä

C-vitamiini & Sinkki Kapselit

120 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä
WeightWorld

Yhteenveto

WeightWorldin C-vitamiini & Sinkki Kapselit ovat hyvä lisäkeino luonnollisen immuniteettisi tueksi! Tämä täysin luonnollinen ja tehokas ravintolisä sisältää 160mg C-vitamiinia sekä 5mg Sinkkiä, ja auttaa sinua pitämään huolta hyvinvoinnistasi. Molemmat ainesosat osallistuvat immuunijärjestelmän normaalin toiminnan tukemiseen, ja lisäksi Sinkki voi auttaa hoitamaan luustoa, näköä, hiuksia ja kynsiä. Kapseleista löytyvät myös B12-vitamiini ja Rauta, joten et joudu ostamaan monta erillistä valmistetta - näiden helppokäyttöisten kapselien avulla saat runsaasti hyötyjä! Osta omasi jo tänään!

 • C-vitamiini osallistuu immuunijärjestelmän normaalin toiminnan ylläpitämiseen
 • Hyvä tuki normaaleille kognitiiviselle toiminnalle
 • Sinkki ylläpitää normaalia luustoa, näköä, hiuksia & kynsiä
 • Kurkuma, Inkivääri & B12-vitamiini
 • 14mg Rauta auttaa ehkäisemään väsymystä & uupumusta
 • 120 kapselia riittävät 2 kuukauden annoksia varten
 • Vegaaninen
 • GMP
 • Asiantunteva resepti
 • GMO Free

Mikä on C-vitamiini & Sinkki?

WeightWorldin C-vitamiini & Sinkki Kapselit on täysin luonnollinen ravintolisä, jonka sisältämä laadukas C-vitamiini yhdessä Sinkin kanssa tarjoavat sinulle ja kehollesi lukuisia hyötyjä yhdessä ja samassa paketissa. C-vitamiini ja Sinkki yhdessä osallistuvat normaalin luuston terveyden ylläpitämiseen, ja lisäksi Sinkki auttaa tukemaan normaalia luustoa, näköä, hiuksia & kynsiä.

Usein nämä kaksi ainesosaa myydään erikseen, mutta WeightWorld päätti helpottaa elämääsi, ja pakata hyödyt tiiviisti yhteen ravintolisään. Näin et joudu muistamaan tai ostamaan monta erillistä tuotetta. Hanki ensiluokkaiset kapselit omaan käyttöösi, jotta pääsisit nauttimaan niiden tarjoamista hyödyistä mahdollisimman pian!

Avainainesosat & hyödyt

Joka ikinen kapseli sisältää erinomaisen ainesosien sekoituksen, joka vastaa kaikkiin hyvinvointia koskeviin tarpeisiisi. Koska kehosi ei pysty tuottamaan Sinkkiä itsestään, on tämä tärkeä mineraali hankittava jo huolellisesti koostetun ruokavalion, tai ravintolisän avulla, olipa kyseessä sinkkitabletti tai -kapseli. Nämä kapselit sisältävät 5mg annoksen Sinkkiä sekä 160mg C-vitamiinia, jotta luonnollinen immuniteettisi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Eivätkä näiden kapseleiden hyödyt suinkaan lopu tähän, sillä lisäksi niistä löytyy tehokas 14mg annos Rautaa, ja ainutlaatuinen kurkuman, inkiväärin ja B12-vitamiinin sekoitus jokaisessa kapselissa. B12-vitamiini on erityisen hyödyllinen vitamiini, joka osallistuu normaalien kognitiivisten toimintojen ylläpitämiseen, ja yhdessä Raudan kanssa sen tiedetään osallistuvan väsymyksen sekä uupumuksen ehkäisyyn - jotta voisit hoitaa päivittäiset askareesi mahdollisimman hyvin! Nämä kapselit ovat todella kätevä ja edullinen tapa tarjota kehollesi kaikki sen tarvitsemat tärkeät elementit, ilman ylimääräistä hössötystä!

Kenelle se on tarkoitettu?

Jos tahdot pitää flunssan oireet kaukana, pitää huolta normaalista immuunitoiminnasta, tai jos sinulla on hakusessa luonnollinen sinkkilisä, on tämä ravintolisä erinomainen valinta juuri sinulle! Nämä kapselit tarjoavat tuplasti hyötyjä jokaisessa annoksessa, ja lisäksi ne on helppo niellä. Ravintolisä sopii minkä tahansa ruokavalion oheen, sillä WeightWorldin C-vitamiini & Sinkki Kapselit ovat vegaaniystävällisiä, GMO-vapaita sekä gluteenittomia.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia päivässä vesilasin kera, ja mieluiten aterian ohessa. Voit ottaa ravintolisän milloin haluat, mutta saat siitä parhaat hyödyt kun otat kapselin samaan kellonaikaan joka päivä. Koska tuote on valmistettu laadukkaista ja luonnollisista raaka-aineista, ei sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue ainesosalista huolellisesti mahdollisten allergeenien varalta ennen ravintolisän käyttöönottoa, tai anna se lääkärisi tarkistettavaksi.

Ainesosat

C-vitamiini (Askorbiinihappo), B12-vitamiini (Syanokobalamiini), Rauta (Rautafumaraatti), Sinkki (Sinkkisitraatti), Seleeni (L-Selenometioniini), Vitis Vinifera (Rypäleensiemen) -uute, Zingiber officinale (Inkiväärinjuuri) -uute, Allium sativum (Musta valkosipuli) -uute, Vaccinium subg. Oxycoccus (Karpalo) -uute, Curcuma Longa (Kurkuma) -uute, Rosa Canina L. (Ruusunmarja), Asidofilus-jauhe, Täyteaine: Ruskea riisijauho, Kapselin kuori: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine: Magnesiumstearaatti.

Ostetaan usein yhdessä

C-vitamiini & Sinkki Kapselit
C-vitamiini & Sinkki Kapselit

120 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

18.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

18.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä