Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

C-vitamiini & Sinkki Gummies - WeightWorld
C-vitamiini & Sinkki Gummies - WeightWorld

C-vitamiini & Sinkki Gummies

200 mg 120 Gummies | Luonnollinen immuniteetin tuki
WeightWorld

Yhteenveto

Oletko varma, että päivittäinen ruokavaliosi sisältää tarpeellisen määrän C-vitamiinia ja sinkkiä? Anna kehollesi lisäbuustia WeightWorldin C-vitamiini & Sinkki Gummies -ravintolisän avulla! Tämä herkullinen lisäravinne voi auttaa parantamaan C-vitamiinin ja sinkin tasoja elimistössäsi, sekä ylläpitämään yleistä hyvinvointiasi. Kokeile ravintolisää jo tänään, ja totea tulokset itse!

  • 120 kappaletta - riittää 2 kuukauden annoksiin
  • Tukee immuunijärjestelmää, aivoja, luustoa ja hiuksia
  • Hedelmäinen appelsiinin maku
  • Huipputehoa edulliseen hintaan
  • Vegaanituote
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Gluteeniton
  • Hyvänmakuinen

Mikä on C-vitamiini & Sinkki Gummies?

C-vitamiinilla ja sinkillä on tärkeitä rooleja elimistön puolustusjärjestelmän ylläpitämisessä. Vaikka monet ruoka-aineet sisältävät kumpaakin, voi terveellisen ja monipuolisen ruokavalion noudattaminen olla hankalaa kiireisen arjen keskellä. Työ, opinnot tai lapsista huolehtiminen voi haukata karhunosan päivittäisestä ajasta.

WeightWorldin valmistama C-vitamiini & Sinkki Gummies pitää onneksi huolta siitä, että saat päivittäisen hyvinvointibuustin, ja vieläpä herkullisten ja helppokäyttöisten nallekarkkien muodossa. Olipa aikataulusi kuinka kiireinen tahansa, löytyy siitä aina aikaa terveellisen nallekarkin mutusteluun - jotta jaksaisit paremmin huolehtia askareistasi.

Mitkä ovat C-vitamiini & Sinkki Gummies -ravintolisän tärkeimmät hyödyt ja ainesosat?

Sinkki

Sinkki on monien elimistön toimintojen ylläpitäjä - mutta koska kehosi ei pysty tuottamaan sinkkiä itse, on sen saamisesta huolehdittava ruokien tai lisäravinteiden muodossa. Sinkki osallistuu immuunijärjestelmästä huolehtimiseen, ja sitä tarvitaan immuunisolujen normaalin toiminnan ylläpitämiseen. Sinkin puute voi heikentää immuunipuolustusta. Lisäksi sinkki auttaa vähentämään oksidatiivista stressiä, ja ylläpitämään veren testosteronitasoja, sekä sydämen, silmien ja ihon terveyttä - Se on siis oikea ihmeaine!

C-vitamiini

C-vitamiini on yksi maailman tunnetuimmista vitamiineista, ja sen saannista huolehditaan ruokavalion tai ravintolisän avulla. C-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston, ihon ja verisuonten terveyttä. Lisäksi se tukee elimistön kollageenintuotantoa, mikä edistää hiusten ja ihon hyvinvointia. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä elimistöön, ja auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Kenelle C-vitamiini & Sinkki Gummies -ravintolisä on tarkoitettu?

Tämä ravintolisä on erinomainen tuote yli 5-vuotiaille lapsille sekä kaikenikäisille aikuisille, jotka tahtovat pitää huolta immuniteetista sekä varmistaa ravintoaineiden riittävän saannin.

Herkullinen appelsiinin maku tekee näistä nallekarkeista suositun ravintolisän myös nirsoille lapsille!

Koska kyseessä on kasvissyöjille sopiva vegaanituote, tarjoavat C-vitamiini & Sinkki Gummies erinomaisen lisän kaikille heille, jotka tahtovat huolehtia hyödyllisten ravintoaineiden riittävästä saannista.

Ainesosat

C-vitamiini (Askorbiinihappo), Sinkki (Sinkkisitraatti), Sokeri, Glukoosisiirappi, Hyydytysaine (Pektiini), Happamuudensäätöaine (Sitruunahappo), Happamuudensäätöaine (Natriumsitraatti), Pintakäsittelyaine (Kasviöljy [sisältää Karnaubavahaa]), Violetti porkkanamehutiiviste, Luonnollinen appelsiinin maku, β-karoteeni.

Käyttöohje

Pureskele 2 nallekarkkia päivässä.

Suositus: Nallekarkki tulee aina pureskella, eikä sitä saa niellä kokonaisena. Älä ylitä päivittäistä annossuositusta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, varmista tuotteen sopivuus lääkäriltä. Jos huomaat sivuvaikutuksia, keskeytä tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 5-vuotiaille.

Säilytys: Sulje purkin kansi huolellisesti. Tuotteen väri saattaa haalistua ajan myötä. Säilytä ravintolisä kuivassa ja viileässä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Liposomal C Vitamiini
Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

25.19€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

25.19€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä