Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Buttocks Lifting

60 ml Geelit | Selluliittivoide pakaroille

Yhteenveto

Jos sinusta tuntuu, että peppusi näyttäisi vielä paremmalta vähän timmimpänä, ja haluaisit vihdoinkin päästä eroon selluliitista, CC Buttocks Lifting Gel voi tarjota avun! Älä anna vartalon ongelmakohtien lannistaa, vaan kokeile tätä monitehoista hoitovoidetta ja ala katsomaan uusia bikineitä sillä silmällä! Säännöllisesti käytettynä tämä voide nimittäin auttaa tasoittamaan ja kiinteyttämään pepun ja reisien ihoa sekä ehkäisemään selluliitin kertymistä.

  • Auttaa vähentämään näkyvää selluliittia
  • Tukee tervettä, vahvaa ja sileää ihoa
  • Auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä ylläpitää ihon terveyttä
  • Auttaa muokkaamaan ja kiinteyttämään peppua ja reisiä
  • Helppokäyttöinen ja nopeasti imeytyvä selluliittivoide
  • Valmistettu luonnollisista ainesosista

CC Buttocks Lifting Gel on valmistettu luonnollisista, ihoa hellivistä ainesosista, kuten ginsengistä, teestä ja arnikista, jotka muodostavat luonnollisesti selluliittia vastaan taistelevan reseptin. Selluliittivoide auttaa vähentämään näkyvää selluliittia pepun ja reisien alueella. Se auttaa myös parantamaan ihon vahvuutta, kimmoisuutta ja koostumusta, jotta voit helpommin pitää selluliitin kaukana ja nauttia sileästä, ihanasta ihosta. Selluliitin kotihoito ei ole koskaan ollut näin helppoa!

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen

Mikä on CC Buttocks Lifting Gel?

CC Buttocks Lifting Gel-selluliittivoide on erityisesti kehitetty naisille, jotka haluavat vähentää muhkuraista ihoa reisien ja pepun alueella. Geeli sisältää luonnollisia ainesosia, kuten ginseng, tee ja arnikki (eräänlainen asterikukka), jotka auttavat kohottamaan ja kiinteyttämään peppua ja reisiä parantamalla ihon kimmoisuutta ja verenkiertoa. Ei ole mitään syytä piiloutua peittävien vaatteiden alle, kun tämä voimakas geeli voi antaa sinulle sileämmän, nuorekkaamman takamuksen.

Jos sinulla on muhkuraiset reidet ja pakarat ovat hieman roikkuvat, et välttämättä odota innolla kesän biniki- ja shortsikautta. Selluliittiin on kuitenkin tarjolla apua - eikä sen tarvitse olla plastiikkakirurgista. CC Buttocks Lifting Gel voi olla vastaus ongelmaasi. Sen luonnolliset ainesosat on valittu niiden selluliittipeppua kohottavien, tasoittavien ja kiinteyttävien ominaisuuksien ansiosta tehokkaaseen reseptiin.

Miten CC Buttocks Lifting Gel toimii?

Selluliitti on monen naisen pahin painajainen, jonka ilmaantuminen voi aiheuttaa kovan kolauksen itsetunnolle. Selluliitin synty voi johtua monista tekijöistä - oli sen aiheuttaja sitten geeniperimä, huono ruokavalio tai vähäinen liikunta, selluliitti voi saada naiset häpeilemään takamustaan. Onneksi CC Buttocks Lifting Gel tarjoaa kätevän keinon päästä eroon selluliitistä kotikonstein!

Levitä CC Buttocks Lifting Gel-peppua kohottavaa geeliä säännöllisesti kehon ongelmakohtiin - yleensä pakaroihin ja reisiin. Voide tehostaa verenkiertoa ja auttaa antamaan iholle sileämmän, hehkuvamman ulkonäön sekä vähentämään appelsiini-ihon muhkuroita.

Miten käytän CC Buttocks Lifting Gel-selluliittivoidetta?

Parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi levitä CC Buttocks Lifting Gel-voidetta suoraan pakaroille ja reisiin kahdesti päivässä. Hiero geeliä ihoon, kunnes se on kokonaan imeytynyt.

Ota geelin käyttäminen osaksi tavallista kauneudenhoitorutiiniasi. Jatkuvan käytön myötä sinun pitäisi nähdä ero pakaroidesi muodossa ja kiinteydessä.

Onko geelillä sivuvaikutuksia?

CC Buttocks Lifting Gel sisältää vain luonnollisia ainesosia, joilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että kokeilet geeliä pienelle alueelle käsivarren iholla ennen kuin levität sitä peppuun ja reisiin. Muista aina tarkistaa ainesosaluettelo, jos sinulla on allergioita.

Ostetaan usein yhdessä

Buttocks Lifting
Buttocks Lifting

60 ml Geelit | Selluliittivoide pakaroille

30.99€

+
Belly XS
Belly XS

180 kpl | Vatsan hoikentamista tukeva ravintolisä

18.39€ 22.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

30.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

87.27% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tulos on ehkä väliaikainen, mutta toimii!! Saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja tasaiselta

R Ronja
Vahvistettu Osto

Kiva voide, joka imeytyy nopeasti. Ei ihan selluliittia tasota, mutta iho tuntuu pehmeältä.

T Tinja
Vahvistettu Osto

Tulokset eivät vielä näy niin hyvin mutta taitaa toimia

J Juliette
Vahvistettu Osto

Jatkoon!

S Susanna
Vahvistettu Osto

Ryhtiä pakaroille.

T Tuula
Vahvistettu Osto

Iso peukku, huipputuote.

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Mainio palvelu.

T Tiina
Vahvistettu Osto

Jatkoon!

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Jatkoon!

P Pirjo
Vahvistettu Osto

Jatkoon!

S Sofia

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä