Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Chlorella yhdistelmäpakkaus

Yhdistelmäpakkaus | Luomulaatuiset Chlorella tabletit & jauhe

Yhteenveto

Chlorella yhdistelmäpakkauksen avulla saat kaiken mahdollisen edun mikrolevän hyödyistä ravitsevien tablettien sekä jauheen avulla. Molemmat tuotteet sopivat niille, jotka haluavat hellävaraisen tavan puhdistaa kehoa päivittäin. Nämä mikrolevästä valmistetut tuotteet eivät sisällä vain suurimman mahdollisen määrän klorofylliä, mutta lisäksi nämä sisältävät suuren määrän erilaisia vitamiineja, mineraaleja sekä Omega 3-rasvahappoja. Lisäksi löydät Chlorellasta kasveille harvinainen B12-vitamiinin.

  • Chlorella kahdessa ensiluokkaisessa muodossa
  • Jopa 60% kasviproteiinia
  • Sisältää lehtivihreää enemmän kuin mikään muu kasvi
  • Paljon mikroravintoaineita ja B12-vitamiinia
  • Tabletit ovat annosteltu tarkasti
  • Jauhe soveltuu ruuanlaittoon lisäksi

Nykyisin on yhä vaikeampaa tietää mitä kaikkea kehomme läpi kulkee niin ruoka-aineiden kuin myös ympäristön vaikutuksesta - onko ihme, että “detox” on nykyisin kaikkien huulilla? Useimmat meistä haluavat poistaa kehosta päivittäin haitallisia aineita. Luomu Chlorella -tablettien avulla, voit helposti puhdistaa kehosi samalla, kun annat sille lisäboostia ravintoaineiden muodossa; jauhe puolestaan tarkoittaa, että voit lisätä tätä uskomatonta superfoodia ruokaan tai juomaan. Yhdistelmäpakkaus tarjoaa sinulle kaiken mahdollisen, sinun ei tarvitse arvailla kumpi on parempi jauhe vai tabletit, kokeile molempia edullisesti!

Milloin merilevän eli Chlorellan terveyshyödyt löydettiin

Chlorella on eläinlajien ja kasvilajien eliittiä, joka tunnetaan nimellä ‘elävä fossiili’ ja joka ei ole muuttunut vuosituhannen aikana, vaan Chlorella on selvinnyt maapallon muutoksista vahingoittumattomana. Tähän voi olla vain yksi syy - se on alun alkaen suunniteltu täydellisesti! Chlorellan löysivät hollantilaiset mikrobiologit 1890-luvulla Aasiassa. Toisen maailmansodan aikana Chlorellasta tuli korvaava ravintoaine siitä syystä, että se on täynnä proteiinia. Modernin aikakauden aikana siitä tuli puolestaan enemmän kehon puhdistamiseen tarkoitettu superfood, jonka avulla kehosta on helppo puhdistaa epäpuhtauksia ja saasteita. Tämä vihreä kulta on erityisen suosittu Japanissa - jossa sitä sanotaan kulutettavan jopa 200,000 tonnia vuosittain!

Auttaa Chlorella puhdistamaan kehoa?

Jokainen meistä kerää kehoon erilaisia määriä myrkkyjä sekä saasteita, sillä niitä saadaan niin ravinnon kuin ympäristön kautta. Yllättäen esimerkiksi herkulliset ja ravintorikkaat kalat kuten tonnikala, makrilli ja miekkakala sisältävät usein korkean pitoisuuden elohopeaa. Vielä yleisimmin ruoka-aineet, joita kulutamme, altistuvat erilaisille torjunta-aineille, joiden jäänteet puolestaan ovat haitallisia ihmiskeholle. Tämä sisältää tavallisen lihan, erilaiset hedelmät, perunan, lehtivihreät ja maitotuotteet. Vaikka yritämme jokainen olla mahdollisimman tietoisia siitä mitä ruokavaliomme sisältää, on mahdotonta valmistaa kaikkea alusta saakka - kulutamme väistämättä ainakin osan myös näistä haitallisista yhdisteistä. Tästä syystä täysin luonnollinen tuote voi auttaa meitä puhdistamaan kehomme epäpuhtauksista ja myrkyistä ja on näin ollen hyvä lisä päivittäisiin rutiineihin.

Chlorellan mahtavat ominaisuudet

Chlorella sisältää ennenäkemättömän korkean pitoisuuden lehtivihreää eli klorofylliä - sen katsotaan sisältävän tätä orgaanista yhdistettä enemmän kuin minkään muun kasvin, joka saa energiansa auringonvalosta fotosynteesin avulla. Klorofyllin tiedetään sitovan kehossa olevia myrkkyjä, estäen niiden kerääntymisen kehoon. Chlorella tunnetaan myös erityisen harvinaisena vegaanisena lähteenä B12-vitamiinille, jota muutoin löytyy lihasta. Eläinperäisistä tuotteista maksa on Chlorellan lisäksi suuren B12-vitamiini pitoisuuden omaava ainesosa. Chlorella sisältää lisäksi runsaasti rautaa, jonka tiedetään parantavan vastustuskykyä, auttaen kehoa puhdistumaan ja keräämään tärkeät ravintoaineet.

Lisäksi Chlorella sisältää luonnollisesti A-, C- ja E-vitamiinia, joilla tiedetään olevan lukuisia hyötyjä kuten terveen ihon ja hyvän näkökyvyn säilyttämisessä, verisuonien uudistamisessa ja lisäksi se suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Chlorella sisältää myös paljon proteiinia, jopa 45-60%. Tämä on tärkeä tieto etenkin vegaaneille, joilla on normaalisti puutetta proteiinista. Ja, erityisesti Chlorella sisältää kaikki elintärkeät aminohapot, joka tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse käyttää useita ravintolisiä samanaikaisesti. Lisäksi Chlorellasta löytyvät mineraalit kuten kalsium, magnesium, sinkki, fosfori ja potassium. Ja lopuksi, mutta ei suinkaan vähäisimmäksi, mikrolevän tiedetään olevan erinomainen Omega3-rasvahapon lähde, jonka vuoksi esimerkiksi kalat sisältävät luonnostaan paljon rasvahappoja.

ww-chlorella-page-infograph-combo

Mikrolevän eli chlorellan edut

Chlorella itsessään on sitoutunut luonnollisesti kovan selluloosakuidun sisään. Tämä “kuori” tulee ensin rikkoa, jotta ihmiskeho pystyy hyödyntämään Chlorellan hyödyt. Erityinen prosessi, jossa käytetään lämpöä ja valoa, saa kovan selluloosakuidun uloimman kuoren rikkoontumaan. Tämä vapauttaa Chlorellan uskomattomat ravintoaineet helposti ihmiskeholle sulatettavaan muotoon. Chlorellan hyödyt ovat pakattu helposti nieltäviin tabletteihin sekä tuotettu lisäksi jauheen muotoon, jotta se olisi helppo lisätä erilaisiin mehuihin ja ruokiin.

Nauti Chlorella-tableteista & jauheesta

Sinun tulisi lisätä Chlorellasta valmistettua jauhetta teelusikallinen per annos kolme kertaa päivässä. Chlorella-tablettien päiväannos on 10 tablettia; suosittelemme jakamaan annostuksen kahteen kertaan. Ota viisi tablettia kahdesti päivässä ennen ruokailua vesilasillisen kanssa. Jotta saat parhaimmat hyödyt Chlorellasta, suosittelemme jatkamaan käyttöä vähintään kolme kuukautta. Pidempiaikainen käyttö on suositeltavaa.

Chlorella yhdistelmäpakkauksen avulla saat mahdollisuuden nauttia Chlorellan rakkolevän ällistyttävistä hyödyistä kahdella eri tavalla. Suosittelemme kuitenkin tasapainottamaan tuotteiden käytön. Pidäthän mielessä myös molempien tuotteiden maksimiannokset ja ole varovainen käyttäessäsi molemmista maksimiannoksen. Keho voi kuluttaa ja hyödyntää ainoastaan tietyn määrän vitamiineja sekä muita ravintoaineita.

Ohjeita

Myymme ainoastaan ensiluokkaisia tuotteita ja uskomme niihin: luonnolliset ravintolisämme eivät sisällä haitallisia lisäaineita tai säilöntäaineita. Molemmat, niin kapselit kuin jauhe, ovat puhtaita ja sisältävät 100% Chlorella jauhetta. Joka tapauksessa, kuten mitä tahansa uutta ravintolisää käytettäessä, on sinun hyvä konsultoida terveydenhoitoalan ammattilaista ennen ensimmäistä käyttökertaa tai mikäli käytät lääkkeitä. Tuotteita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

68.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Chlorella on parasta mitä voit rahalla ostaa!

A Allu
Vahvistettu Osto

Tiedän, että tämä on hyväksi mulle, mutta kapseleita pitää ottaa liian monta päivässä. En muista ottaa tai saa niitä aina alas

T Teija
Vahvistettu Osto

Hyvänhintainen ja laadukas. Jauhe ei aluksi uponnut ,mutta tytär tykästyi ja sai siitä tehtyä semmoisen juoman, jonka minäkin suostuin juomaan.

M Marjo
Vahvistettu Osto

...........

B Beni

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä