Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Bio Chlorella

3000 mg 600 kpl | Luomulaatuinen Chlorella ravintolisä mikrolevästä

Yhteenveto

Nauti luonnon tarjoamasta voimasta Chlorella-tablettien avulla! Täydellinen ravintolisä kaikille, jotka etsivät hellävaraista, mutta silti tehokasta tapaa puhdistaa keho epäpuhtauksista päivittäin. Lisäksi Chlorella sisältää kaikkein korkeimman pitoisuuden lehtivihreää kuin mikään muu kasvi, valtavan määrän vitamiineja, mineraaleja ja Omega 3-rasvahappoja. Chlorella on erittäin suosittu, sillä se sisältää runsaasti B12-vitamiinia, jota on vaikea saada mistään muusta kasvista. B12-vitamiini lisää energiaa, ravitsee ja taistelee väsymystä sekä uupumusta vastaan.

  • Korkealuokkainen Chlorella-valmiste
  • 45-60% ensiluokkaista kasviproteiinia
  • Sisältää lehtivihreää enemmän kuin mikään muu kasvi
  • Paljon mikroravintoaineita ja B12-vitamiinia
  • Helppo, yksinkertainen annostus
  • Puhdas, lisäaineeton ja vahva 3000 mg päivittäinen annos

Detox-tuotteista on tullut maailman ykkönen terveystuotteissa - maailmassa, jossa on yhä vaikeampi tietää tarkalleen mitä kehossa ja ympäristössä tapahtuu, monet toivovat voivansa poistaa myrkkyjä ja epäpuhtauksia jatkuvasti. Chlorellan avulla onnistut, sillä se on erityisen voimakas mikrolevä. Voit puhdistaa kehosi päivittäin helposti otettavien ja nopeasti imeytyvien tablettien avulla.

  • GMP

Cholorella-levä: luonnon suuri salaisuus

Chlorella on eläinlajien ja kasvilajien eliittiä, joka tunnetaan nimellä ‘elävä fossiili’, joka ei ole muuttunut vuosituhannen aikana vaan se on selvinnyt maapallon muutoksista vahingoittumattomana. Tähän voi olla vain yksi syy - se on alun alkaen suunniteltu täydellisesti! Chlorella kasvaa luonnostaan Taiwanissa sekä Japanissa, ja sen löysivät hollantilaiset mikrobiologit 1890-luvulla. Toisen maailmansodan aikana Chlorella otettiin käyttöön korvaavana ravinnon lähteenä ruokapulan aikaan siitä syystä, että se on täynnä proteiinia. Modernin aikakauden aikana siitä tuli enemmän kehon puhdistamiseen tarkoitettu superfood, jonka avulla kehosta on helppo puhdistaa epäpuhtauksia ja saasteita. Tämä vihreä kulta on erityisen suosittu Japanissa - jossa sitä sanotaan kulutettavan jopa 200,000 tonnia vuosittain!

Miksi tarvitsemme Detox-kuuria

Jokainen meistä kerää kehoon erilaisia määriä myrkkyjä sekä saasteita, sillä niitä saadaan niin ravinnon kuin ympäristön kautta. Yllättäen esimerkiksi herkulliset ja ravintorikkaat kalat kuten tonnikala, makrilli ja miekkakala sisältävät korkean pitoisuuden elohopeaa. Vielä yleisimmin ruoka, jota kulutamme, altistuu erilaisille torjunta-aineille, joiden jäänteet ovat haitallisia ihmiskeholle. Tämä sisältää tavallisen lihan, erilaiset hedelmät, perunan, lehtivihreät ja maitotuotteet. Vaikka yritämme jokainen olla mahdollisimman tietoisia siitä mitä ruokavaliomme sisältää, on mahdotonta valmistaa kaikkea alusta saakka - kulutamme väistämättä ainakin osan myös näistä haitallisista yhdisteistä. Tästä syystä täysin luonnollinen tuote voi auttaa meitä puhdistamaan kehomme epäpuhtauksista ja myrkyistä ja on näin ollen hyvä lisä päivittäisiin rutiineihin.

Uskomaton Chlorella

Chlorella sisältää ennenäkemättömän korkean pitoisuuden lehtivihreää eli klorofylliä - sen katsotaan sisältävän tätä orgaanista yhdistettä enemmän kuin minkään muun kasvin, joka saa energiansa auringonvalosta fotosynteesin avulla. Klorofyllin tiedetään sitovan kehossa olevia myrkkyjä, estäen niiden kerääntymisen kehoon. Chlorella tunnetaan myös erityisen harvinaisena vegaanisena lähteenä B12-vitamiinille, jota muutoin löytyy lihasta. Eläinperäisistä tuotteista maksa on Chlorellan lisäksi suuren B12-vitamiini pitoisuuden omaava ainesosa. Chlorella sisältää lisäksi runsaasti rautaa, jonka tiedetään parantavan vastustuskykyä, auttaen kehoa puhdistumaan ja keräämään tärkeät ravintoaineet.

Lisäksi Chlorella sisältää luonnollisesti A-, C- ja E-vitamiinia, joilla tiedetään olevan lukuisia hyötyjä kuten terveen ihon ja hyvän näkökyvyn säilyttämisessä, verisuonien uudistamisessa ja solujen suojaaminen oksidatiiviselta stressiltä. Chlorella sisältää myös paljon proteiinia, jopa 45-60%. Tämä on tärkeä tieto etenkin vegaaneille, joilla on normaalisti puutetta proteiinista. Ja, erityisesti Chlorella sisältää kaikki elintärkeät aminohapot, joka tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse käyttää useita ravintolisiä samanaikaisesti. Lisäksi Chlorellasta löytyvät mineraalit kuten kalsium, magnesium, sinkki, fosfori ja potassium. Ja lopuksi, mutta ei vähäisemmäksi, mikrolevän tiedetään olevan erinomainen Omega 3-rasvahapon lähde, jonka vuoksi esimerkiksi kalat sisältävät luonnostaan paljon rasvahappoja.

Chlorella tabletit voimakkaasta mikrolevästä

Chlorellan ainutlaatuiset ravintoaineet ovat tiukasti sidottua selluloosakuitua, jonka tulee olla “rikottu” ennen kuin keho voi hyödyntää ja sulattaa sen. Erityinen prosessi, jossa käytetään lämpöä ja valoa, saa kovan selluloosakuidun uloimman kuoren rikkoontumaan. Tämä vapauttaa Chlorellan uskomattomat ravintoaineet helposti sulatettavaan muotoon, jotta keho saa niistä parhaimman hyödyn. Lisäksi ainesosat ovat puristettu yksittäisiin, helposti nieltäviin tabletteihin, jotka ovat yksinkertaisia, aikaa säästäviä ja sisältävät tarkkaan mitatun annoksen Chlorellaa. Päivittäinen 4 gramman annos ilman lisäaineita tarjoaa sinulle täydellisen ja vahvimman markkinoilla saatavilla olevan annoksen. Pääset nauttimaan mikrolevän loistokkaista ja voimakkaista ravinteista helposti.

Chlorellan käyttö

Pieni, mutta vahva tabletti antaa sinulle puhtaan annoksen Chlorellan lukuisia hyötyjä, päivittäin ja samalla täydentää päivittäisiä hyvinvointiin liittyviä rutiineja. Ota kuusi tablettia päivässä ison vesilasillisen kanssa ennen ruokailua. Jotta saat tableteista parhaan hyödyn, suosittelemme käyttämään ravintolisää vähintään kolme kuukautta, mutta pidempiaikainen käyttö on suositeltavampaa.

Neuvoja Chlorellaan liittyen

Koska Chlorella-mikrolevätabletit ovat valmistettu luonnollisesta ainesosasta ilman lisäaineita, ei niillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Tabletit sopivat niin vegaaneille kuin kasvissyöjille ja lisäksi tabletit eivät sisällä gluteenia eikä maitotuotteita. Mikäli olet raskaana tai imetät tai käytät muuta lääkitystä, konsultoi terveydenhoitoalan ammattilaista ennen käyttöä. Ravintolisä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Nyvä laatu, vastaa odotuksia

I Irina K
Vahvistettu Osto

Herkkävatsaiselle sopiva chlorellavalmiste, puhdistaa ja olo on jotenkin kevyempi. Plussaa hinnasta, halvempi kuin aiemin käyttämäni vastaava tuote

E Eva
Vahvistettu Osto

Näin vegaanina lisäproteiini on aina tarpeen ja mahtavaa, että tuote on luomu. 5/5

S Sanni
Vahvistettu Osto

Tilasin, koska törmäsin tähän superfoodiin joka paikassa. Koen tekeväni kropalleni hyvää, kun syön tätä. Vaikka tabletit on helppo niellä, pitäisi enemmän kapseleista

S Stina
Vahvistettu Osto

Olen puhdistanut ruokavalion ja sitä myötä myös käyttämäni ravinteet ja kapselit. Parempaa hinta-laatusuhdetta et löydä, etenkin kun kyseessä on luomutuote!

S Sebu
Vahvistettu Osto

Tämä jauhe on helppokäyttöinen ja sopii hyvin aamusmoothieen

D Darren
Vahvistettu Osto

En syö kovin terveellisesti mutta päätin kokeilla chlorellaa, ja vähentää suolan ja sokerin syöntiä. En tiedä kummasta näistä se johtuu mutta olen pirteämpi ja ihoni näyttää kirkkaammalta.

R Rita
Vahvistettu Osto

Haisee pahalle mutta pienet tabletit ovat onneksi helppo niellä

R Ruth
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote mutta en pidä siitä että pitää ottaa niin monta kapselia päivässä

A Abby
Vahvistettu Osto

Liian monta tablettia yhdessä purkissa

T Theodora

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä