Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Cho-Yung - Vihreä Tee

Terveellinen painonhallinta

Yhteenveto

Täysin luonnollisista ainesosista valmistettu Green Tea Health Blend on ensiluokkainen yrttitee, joka auttaa painonhallinnassa ja tukee hyvinvointia. Markkinoiden pursutessa erilaisia terveystuotteita tämä sekoitus tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät herkullista sekä nautittavaa terveystuotetta. Tämä ohjelma on huippuhelppo - juot vain kupin teetä kaksi kertaa päivässä!

  • Tukee terveellistä painonhallintaa
  • Herkullinen yrttitee
  • Mukana lootuslehti, oolong-tee ja hampunsiemenet
  • Helppoa, kuin teen keittäminen
  • Valmistettu luonnollisista ainesosista
  • Ainoastaan 2 kuppia päivässä

Green Tea Health Blend eroaa muista teesekoituksista edukseen sen ensiluokkaisten ainesosien ansiosta. Tämä paras vihreä tee sisältää perinteistä oolong-teetä, makeaa kuusamaa sekä rauhoittavaa lootuslehteä. Tämä yhdistelmä tarjoaa herkullisen tuoksun ja maun lisäksi lukuisia terveysvaikutuksia!

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Mitä Green Tea Health Blend sisältää?

Lootuslehti
Jo tuhansien vuosien ajan käytetystä lootuslehdestä on tullut tärkeä elintarvike ympäri maailman. Egyptissä lootuslehti symboloi kuoleman jälkeistä jälleensyntymää, kun taas Intiassa sen terälehdet symboloivat maan eri elementtejä. Terveysvaikutuksiin kuuluu lootuslehden rentouttava vaikutus, jonka ansiosta se on erinomainen lisä yrttiteehen. Lisäksi lootuslehti auttaa kehoa poistamaan haitallisia yhdisteitä.
Oolong-tee
Oolong on perinteinen puoliksi fermentoitu kiinalainen vihreä tee, jonka luonteenomainen maku ja tuoksu tuotetaan tarkalla menetelmällä. Vaikka oolong-teen osa koko maailman teelaaduista on vain noin 2%, on se lukuisten sisältämiensä mineraalien, kuten mangaanin, kaliumin, natriumin sekä magnesiumin ansiosta keholle todella hyödyllinen.
Rypälekurkun lehti
Rypälekurkun lehteä kutsutaan myös nimellä Jiaogulan, ja se on adaptogeeninen yrtti, joka auttaa tasapainottamaan kehoa ja tukee terveyttä mm. suojelemalla kehoa sekä sisäiseltä että ulkoiselta stressiltä. Lisäksi tämä yrtti auttaa terveellisessä ruoansulatuksessa ja tukee painonhallintaa
Kuusama
Tämä kaunis köynnöskasvi kasvaa enimmäkseen Pohjois-Aasiassa, Venäjällä, Pohjois-Euroopassa sekä Kanadan pohjoisosissa ja se tunnetaan makeasta tuoksustaan. Kuusama tukee ruoansulatusta tehokkaasti, ja auttaa puhdistamaan sekä vahvistamaan kehoa sisältäpäin.
Soijasennan siemenet
Myös Cao Jue Ming -nimellä tunnetut soijasennan siemenet kuuluvat Leguminosae-kasvien lajiin, joita löydetään yleisimmin Kiinan, Intian sekä Afrikan trooppisilta alueilta. Siemenillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ruoansulatuksen tukeminen etenkin, jos siemeniä käytetään teen osana. Lisäksi siemenet sisältävät viilentäviä ominaisuuksia, ja ovat avuksi kehon puhdistuksessa.
Stevia
Stevia rebaudiana-kasvista saatava stevia on suosittu sokerin korvike. Kuten arvata saattaa on stevian pääasiallinen hyöty sen makea sokerinkaltainen maku, joka ei tuo lisäkaloreita. Stevian muihin terveysvaikutuksiin on perehdytty, ja tutkimukset osoittavat tämän kasviuutteen käytön olevan yhteydessä normaalipainoon.
Hampunsiemenet
Hamppu on yksi maailman monikäyttöisimmistä kasveista, ja sen kuituja pidetään luonnonkuiduista pisimpinä sekä kestävimpinä. Hampun terveysvaikutukset ovat lukuisia, se mm. tukee ruokahalun hillinnässä ja hillitsee mielitekoja herkuttelun suhteen. Koska se sisältää sekä liukenevia että liukenemattomia kuituja, on siitä hyötyä myös ruoansulatukselle.

Ainesosaluettelo

Lootuslehti, Oolong-tee, Rypälekurkun lehdet, Kuusama, Soijasennan siemenet, Stevia, Hampunsiemenet.

Käyttöohje

Green Tea Health Blend on suunniteltu helppokäyttöiseksi, eikä sen käyttäminen vaadi teen keittämistä kummempaa. Kaada vain tee kuppiin, mukiin tai lämmitettyyn pannuun (yhdelle henkilölle) ja lisää kiehuva vesi. Anna hautua noin 5 minuuttia, poista teepussi ja nauti. Jos tahdot voit lisätä mukaan myös terveellistä lisämakua sitruunan tai hunajan muodossa.

Ohjeita

Koska Green Tea Health Blend on valmistettu ainoastaan luonnollisista kasvipohjaisista ainesosista, sen nauttiminen on turvallista eikä siinä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Jos et ole ennen nauttinut tätä teesekoitusta lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta. Jos käytät lääkitystä tai sinulla on terveysongelmia tarkista tuotteen sopivuus lääkärin kanssa. Teetä ei ole tarkoitettu raskaana oleville tai imettäville naisille, tai alle 18-vuotiaille.

Green Tea Health Blend Terveellinen painonhallinta

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

75.00% pohjautuen 7 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Pistää nesteet liikkeelle ja pöhö poistuu parissa päivässä. Tähän asti toiminut niinkuin pitää.

M Matti
Vahvistettu Osto

Kunhan kestät alun vessassa ramppaamisen, alkaa paino pudota. Maku miellyttävä, vihreä tee on muutenkin makuuni. Teen tämän kuuri syksyisin, sillä kesän jälkeen on aina muutama plussakilo mistä pitää päästä eroon.

N Nina
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote, hieman tyyris mutta tämähän onkin kuuri.

S Sirpa
Vahvistettu Osto

Tuotteessa itsessään ei mitään vikaa, en vain ole teen ystävä ja kaksi kuppia päivässä oli itselleni liikaa.

T Toomas
Vahvistettu Osto

Olin jo valmiiksi vihreän teen ystävä ja mikä parasta, tää todella auttaa painonpudotuksessa!

L Lyydia
Vahvistettu Osto

Tilasin tämän vahingossa ja juotua tuli, vaikken teeihmisiä olekaan.

O Otso
Vahvistettu Osto

Laadukas mutta hintava

R Russo

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä