• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Cho-Yung - Vihreä Tee

90g 30 Teepussia | Elimistöä puhdistava detox tee painonhallinnan tueksi

Cho-Yung

29.95€

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Cho-Yung on vallankumouksellinen detox tee, joka on auttanut miehiä ja naisia ympäri maailmaa puhdistamaan elimistöä ja pudottamaan painoa. Vain kaksi kuppia korkealuokkaisista ainesosista valmistettua yrttiteetä päivässä voi auttaa sinua ottamaan askeleen kohti unelmavartaloasi! Tämä puhdistava vihreä tee auttaa elimistöäsi polttamaan rasvaa sen sijaan, että sitä kertyisi yhä lisää. Cho-Yung Detox tee on luonnollinen aineenvaihdunnan tehostaja ja rasvanpolttaja.

 • Luonnollisesti painonpudotusta tukeva tee
 • Energiatasoja nostava vaikutus
 • Voi ehkäistä rasvan varastoitumista
 • Juo vain 2 kuppia teetä päivässä
 • Helppo valmistaa - vain 5 minuutin haudutusaika
 • Huolellisesti valitut luonnolliset ainesosat
 • Detox tee auttaa puhdistamaan elimistöä ja virkistämään mieltä

Luonnollisesti puhdistava Detox tee sisältää kasvipohjaisia ainesosia kuten Oolong-teetä, lootuksenlehteä, ginsengiä, cassia-siemeniä, hampunsiemeniä sekä steviaa. Tee on erityisesti kehitetty tekemään painonpudotuksesta herkullisempaa ja miellyttävämpää. Cho-Yung tee on loistava vaihtoehto detox pillereille ja hoidoille - ota helppo askel kohti painotavoitettasi nauttimalla kuppi teetä!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Tee
Määrä: 30
Annostelu: 2 kuppia päivässä
Kesto: 15 Päivää

Mitä on Cho-Yung Detox tee?

Kupillinen detox teetä

Cho-Yung on hoikistava ja elimistöä puhdistava detox tee, jonka ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia ainesosia voi auttaa sinua karistamaan kiloja. Sinun ei tarvitse tehdä radikaaleja elämäntapamuutoksia - nauti vain 2 kuppia päivässä yhdessä tasapainoisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan kanssa saavuttaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tämä erityislaatuinen sekoitus on täynnä antioksidantteja ja vitamiineja. Cho-Yung teen maku on virkistävä ja miellyttävä, joten voit odottaa innolla seuraavaa lämmittävää kupillista!

Puhdistavan Cho-Yung teen resepti kehitettiin Kiinassa jo 400 vuotta sitten. Vuosisatojen ajan se oli salainen resepti, jota käytettiin tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa. Nyt sinäkin voit juoda tätä korkealuokkaista detox teetä missä vain ja milloin vain! Teesekoituksen ainesosilla on rauhoittava vaikutus, joka auttaa säätelemään ruoansulatuksen toimintaa.

Miten detox tee toimii?

Tämän teen ainutlaatuinen resepti tehostaa elimistöön kertyneen rasvan käyttöä kehon polttoaineena. Näin voit päästä eroon ylimääräisestä rasvasta ja samalla ehkäistä uusien rasvavarastojen kertymistä. Cho-Yung vihreä tee myös auttaa nostamaan energiatasoja sekä puhdistamaan suolistoasi haitta-aineista ja huonoista bakteereista. Tehokkaimpien lopputulosten saavuttamiseksi tee tulee nauttia osana terveellistä ruokavaliota ja säännöllisen liikunnan yhteydessä. Tällöin Detox-resepti voi parhaiten kohdistua kehon rasvavarastoihin sen sijaan, että se yrittäisi vain hajottaa ruoansulatukseen tunkeutuvaa rasvaa.

Cho-Yung detox teen juominen voi auttaa sinua tuntemaan olosi virkistyneeksi ja uudistuneeksi. Pienetkin muutokset ruokavaliossasi voivat auttaa sinua vähentämään syömäsi energian kokonaismäärää, millä voi olla suuri vaikutus terveyteen. Säännöllinen liikunta on myös tärkeää. Arjen pienet valinnat yhdessä kehoa puhdistavan teen kanssa voivat auttaa sinua nauttimaan terveellisemmästä elämästä.

Miten voin hyötyä tuotteen käytöstä?

Cho-Yung puhdistava tee sisältää herkullisen aromin lisäksi runsaasti hyviä ominaisuuksia:

 • Herkullinen yrttitee tarjoaa sekä vihreän että mustan teen positiiviset vaikutukset
 • Voi tehostaa rasvan käyttöä kehon polttoaineena
 • Puhdistaa suolistoa haitta-aineista ja kemikaaleista
 • Voi tehostaa aineenvaihduntaa ja ruoansulatuksen toimintaa
 • Voi ehkäistä rasvan varastoitumista kehoon
 • Nostaa energiatasoja kofeiinin tapaan ja virkistää mieltä
 • Yhdistelmä luonnollisia ja korkealaatuisia ainesosia tarjoaa aisteja hivelevän teehetken
 • Täynnä antioksidantteja ja hyviä ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja
 • Voi rauhoittaa ja parantaa olotilaa

Cho-Yung teen valmistus

Cho-Yung-yrttiteen valmistaminen on erittäin helppoa. Laita vain teepussi lempikuppisi pohjalle ja lisää joukkoon kiehuvaa vettä. Anna teen hautua 5 minuutin ajan, jotta vaikuttavat ainesosat pääsevät vapautumaan veteen. Haudutuksen jälkeen voit nauttia teetä esimerkiksi rentouttavan kirjan äärellä!

Luonnolliset ainesosat

Cho-Yung teen tärkeimpiä ainesosia ovat: Oolong-tee, lootuksenlehti, ginseng, cassia-siemenet, hampunsiemenet sekä stevia. Nämä ainesosat toimivat saumattomassa yhteistyössä auttaakseen puhdistamaan ruoansulatusjärjestelmää ja samalla polttamaan rasvaa. Jokaisella ainesosalla on omat erityiset vaikutuksensa, mutta yhdessä haudutettuna ne auttavat tehostamaan aineenvaihduntaa, virkistämään oloa sekä puhdistamaan elimistöä haitta-aineista.

Oolong teelehtiä
Oolong teelehti
Aromaattinen oolong-tee sisältää runsaasti antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja. Lisäksi se sisältää luonnollisesti elimistöä puhdistavia orgaanisia yhdisteitä. Oolong tunnetaan sen tehokkaasti rasva-aineenvaihduntaa säätelevästä ominaisuudesta. Yleisesti uskotaan, että Oolong-teen säännöllinen kulutus voi vähentää liikalihavuutta, sillä se aktivoi tiettyjä entsyymejä, jotka lisäävät rasvasolujen toimintaa kehossa
Lootuksenlehtiä ja lootus-kukka
Lootuksenlehti
Lootuksenlehti voi auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja tehostaa ruoansulatuksen toimintaa, mikä tekee siitä erinomaisen ainesosan detox teessä. Alunperin kiinalaisessa lääketieteessä hyödynnetty lootuksenlehti voi myös edistää painonpudotusta ja maksan toimintaa.
ginseng-juuri ja tee
Ginseng
Tämä ainesosa tarjoaa kofeiinin tapaan energiaa ja tukee elimistön normaalia hyvinvointia. Lisäksi se tunnetaan antioksidanttisista ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Ginseng voi ehkäistä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä sekä alentaa ja tasapainottaa verensokeria.
cassia siemeniä
Cassia-siemen
Tämä ainesosa on käytetty ainesosa elimistöä puhdistavissa detox-teissä, puhdistavan ja suolistoa rentouttavan ominaisuutensa ansiosta. Lisäksi se voi auttaa ehkäisemään rasvan ja hiilihydraattien imeytymistä. Sen sisältämät uutteet voivat myös auttaa alentamaan verenpainetta.
hampunsiemenet
Hampunsiemen
Korkean kuitupitoisuuden ansiosta hampunsiemen voi edistää ruoansulatuksen toimintaa ja edistää näin elimistön puhdistumista. Lisäksi hampunsiemen voi lieventää muun muassa kuukautisten ja vaihdevuosien oireita. Näiden superfood-siementen sanotaan myös ehkäisevän tulehduksia ja mahdollisesti pitävän jopa syövän loitolla.
stevian lehdet
Stevia
Stevia antaa cho-yung teehen makeutta ilman lisättyä sokeria. Stevia tunnetaan vähäenergisenä ja glukoosittomana makeutusaineena, joka sopii myös diabeetikoille.