Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

CLA Geelikapselit

3000 mg 180 kpl | Tehokas rasvahappolisä

Yhteenveto

CLA Geelikapselit on CLA-ravintolisä, joka on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa sekä tarjoamaan luonnollisten rasvahappojen hyödylliset ominaisuudet hyvinvoinnin edistämiseksi. Tyydyttymättömät ja välttämättömät rasvahapot ovat loistava tapa kehon luonnollisen hormonitoiminnan tukemiseen ja voivat auttaa lukuisissa kehon toiminnoissa, kuten rasvan hapettumisessa. Ota 3 geelikapselia päivässä, ja huomaa kuinka nämä erittäin tehokkaat kapselit ovat helppokäyttöinen lisä päivittäiseen rutiiniisi.

 • Luonnollinen tuki painonhallintaan
 • Laadukkain CLA-rasvahappo
 • Sisältää runsaasti tyydyttymätöntä rasvaa
 • Helppokäyttöiset pehmeät geelikapselit
 • Tehokkaat 3000mg annokset
 • 180 annosta per pakkaus
 • Gluteeniton
 • Maidoton
 • ISO
 • Laktoositon

CLA:n hyödyt

Konjugoitu linolihappo eli CLA on luonnollisesti muodostuva välttämätön rasvahappo, jota yleensä saadaan hyvin ruokituista lehmistä. CLA on tyydyttymätön rasvahappo, ja vaikka rasva-sana saattaa kalskahtaa jonkun korvaan negatiiviselta - kannattaa muistaa että toisin kuin tyydyttyneet serkkunsa, tyydyttymättömät rasvahapot ovat sopivassa määrin nautittuna kehon hyvinvointia tukevia. Erityisesti CLA on ravinnesisältönsä ansiosta erityisen lupaava tyydyttymätön rasvahappo, joka tunnetaan lukuisista hyödyllisistä ominaisuuksistaan.

Painonhallinta

CLA on painonhallintaan erinomaisesti sopiva ainesosa, joka on useiden tutkimusten kautta yhdistetty rasvan poistumiseen kehosta. Lisäksi se on yhteydessä painonhallintaan erityisesti silloin, kun lihaskato on painonpudotusprosessin aikana estetty.

Tämä on erittäin lupaava asia, sillä toisinaan painonpudotus tapahtuu lihasmassan kustannuksella. Keho saattaa käyttää energianlähteenä lihasta rasvan sijaan, ja tämä on tietenkin erittäin ei-toivottu ilmiö silloin kun tavoitteena on liikunnan avulla muokattu keho.

Kehon tasapaino

Yksi harkitsemisen arvoinen ominaisuus on CLA:n rooli useiden muiden tyydyttymättömien rasvahappojen joukossa. Keho käyttää tämäntyyppisiä rasvahappoja hormonituotantoon, ja nämä luonnolliset kemikaalit säätelevät kehon toimintoja. Eräät hormonit voivat jopa osallistua painonpudotusprosessin nopeuttamiseen, jolloin voi muodostua yhteys, jossa tietynlaisen rasvan lisääntyminen kehossa saattaa johtaa toisenlaisen rasvan katoamiseen.

Aineenvaihdunta

Luonnollinen CLA on yhdistetty aineenvaihdunnan muutoksiin. Aineenvaihdunta on olennainen osa painonhallintaa, koska se säätelee kehon kykyä muuntaa ravintoa joko käyttöenergiaksi tai rasvaksi. Tämän lisäksi aineenvaihduntasi nopeus säätelee näläntunnetta, väsymystasoa, ruoansulatuksen nopeutta, sekä ruoasta saamiesi ravinteiden määrää.

Ainesosaluettelo

Konjugoitu linolihappo (CLA), Pehmeä geelikapseli: Gelatiini (Sika ja nauta), Glyseriini, Vesi ja Sorbitoli, BHA (Butyylihydroksianisoli), Propyyligallaatti, Puhdistettu soijaöljy.

Käyttöohje

Ota 3 CLA Geelikapselia päivässä. Jokainen kapseli tulisi nauttia runsaan veden kera, tasapainoisen aterian yhteydessä. Ethän ylitä päivittäistä annostusta.

Ohjeita

Lue ainesosaluettelo huolellisesti jos kärsit allergioista. Tuote ei sovellu kasvissyöjille tai vegaaneille. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

CLA Geelikapselit
CLA Geelikapselit

3000 mg 180 kpl | Tehokas rasvahappolisä

14.99€

+
Forskolin-kapselit
Forskolin-kapselit

1000 mg 60 kpl | Kasvipohjainen ravintolisä painonhallintaan

20.99€

+
Magnesiumsitraatti
Magnesiumsitraatti

180 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

20.99€

1 Tuote(tta)

14.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tuotetta oli yllättävän vaikea saada yhtään mistään. Näin ollen tilasin heti kunnon setin.(3x180). Tyytyväinen 😊

A Ann
Vahvistettu Osto

Olen tosi tyytyväinen tuloksiin. En uskonut että rasva voisi auttaa laihdutuksessa mutta niin se vaan on uskottava. Ja paremman olon saamisen lisäksi kiloja on todellakin karissut.

J Josefin
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt tätä nyt jonkin aikaa ja on kiva että voin ottaa vain yhden kapselin päivässä. Helppo tapa eikä unohdu niin herkästi!

V Valtsu
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöinen ja toimiva

A Ally
Vahvistettu Osto

Olen kokeillut paljon erilaisia laihdutusvalmisteita mutta tämä kuuluu suosikkeihini

T Trinity
Vahvistettu Osto

Vahvimmat ja laadukkaimmat löytämäni CLA kapselit

R Ruben
Vahvistettu Osto

Helpompi käyttää kuin kuvittelin, mutta hieman ärsyttävää ottaa 3 kpl päivässä

J Julie
Vahvistettu Osto

Kiitos.

E Elina
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote, helppo nielaista. Ostan kohta lisää.

T Tuula
Vahvistettu Osto

Kiitos!

A Anna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä