• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days)

Piparmintun makuinen kookosöljy-purskuttelu

maxmedix

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Coconut Splash voi auttaa sinua saavuttamaan valkoisemmat hampaat, raikkaamman hengityksen ja häikäisevän hymyn! Tämä 14 päivän kotihoito hyödyntää piparmintulla maustettua neitsytkookosöljyä valkaisemaan hampaitasi ja parantamaan suuhygieniaa. Kookosöljyt tunnetaan antibakteerisista ominaisuuksistaan, ja Coconut Splash on täydellinen askel kohti tervettä hymyä!

 • Hyödyntää suosittua Oil Pulling- eli “öljypurskuttelu”-tekniikkaa
 • Sisältää luonnollista piparminttua ja neitsytkookosöljyä
 • Auttaa parantamaan suuhygieniaa ja raikastamaan hengitystä
 • Auttaa poistamaan plakkia ja likaa, jolloin hampaat valkaistuvat
 • Täysin luonnollinen ja säilyntäaineeton tuote
 • Helppo 14 päivän itsehoito - käytä vain 1 pussi päivässä

Kookosöljyn suotuisat vaikutukset hampaiden terveyteen ovat vallankumouksellisen Coconut Splash-suuhoidon perusta. Coconut Splash on helppo tapa puhdistaa suuta, vähentää plakkia ja vahvistaa hampaita sekä ikeniä ilman kipua tai hammaslääkärireissuja. Vain yksi pussi päivässä voi auttaa sinua saavuttamaan valkoisemman ja terveemmän hymyn!

Lue lisää
Kesto: 14 Päivää
Koko: 14x10 ml
Maku: Piparminttu

Mitä on Oil Pulling?

Oil Pulling- eli öljypurskuttelu on jo satojen vuosien ajan tunnettuja tekniikka, joka voi parantaa suun terveyttä ja poistaa kuona-aineita suusta. Ennen hammastahnaa ja suuvesiä Oil Pulling oli luonnollinen tapa puhdistaa hampaat, ja se on edelleen yksi parhaita luonnollisia metodeja. Suuhygienia on erittäin tärkeää - ei vain hampaiden vaan myös kokonaisterveyden kannalta. Kaikki, mitä syöt, kulkee suun kautta, joten suuhygieniasta huolehtiminen on erittäin tärkeää.

Oil Pulling on käytännössä suunpesemistekniikka, jossa luonnollista öljyä “purskutellaan” suussa, mikä auttaa poistamaan bakteereita ja plakkia hampaista. Näin voit saavuttaa puhtaammat, valkoisemmat ja kirkkaammat hampaat. On olemassa monia öljyjä, joita käytetään yleisesti Oil Pullingiin, mutta hammasterveydelle suotuisten vaikutustensa ansiosta suosituimpia ovat auringonkukkaöljy, seesaminsiemenöljy sekä kookosöljy. Kookosöljy on kaikkein suosituin vaihtoehto, koska se sisältää antibakteerisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se voi tehostaa suuhygieniaa paremmin kuin muut öljyt.

Mikä on Coconut Splash?

Coconut Splash on helppo 14 päivän itsehoito, joka hyödyntää neitsytkookosöljyä tehostamaan hampaiden ja ikenien terveyttä. Coconut Splash hyödyntää muinaista öljypurskuttelutekniikkaa puhdistamaan, raikastamaan sekä valkaisemaan hampaitasi luonnollisesti. Coconut Splash auttaa sinua saavuttamaan kirkkaampien ja valkoisempien hampaiden lisäksi myös puhtaamman kielen ja vahvemmat ikenet. Kookosöljyn lisäksi Coconut Splash sisältää luonnollista piparminttumaustetta, joka raikastaa hengitystä ja saa suusi tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta hoidon jälkeen.

Kookosöljy
auttaa poistamaan likaa ja plakkia hampaista sekä vähentää suussa olevia bakteereita ja haitta-aineita. Lisäksi kookosöljy kirkastaa hampaita ja antaa luonnollisesti valkoisemman hymyn.

Piparminttu
poistaa pahaa makua suusta, auttaa raikastamaan hengitystä ja saa suusi tuntumaan erityisen puhtaalta ja raikkaalta.

Miten käytän Coconut Splashia?

Valloittavan Coconut Splash-hymyn saavuttaminen on helppoa. Avaa annospussi ja purista sen sisältö suuhun. Kookosöljy tuntuu aluksi kiinteältä, joten pyörittele sitä suussa vähän aikaa, jotta se lämpeää ja muuttuu nestemäiseksi. Purskuttele öljyä hampaiden välissä 5-15 minuutin ajan. Tämän jälkeen voit yksinkertaisesti sylkeä öljyn ulos ja nauttia piparmintunraikkaasta hengityksestä. Suosittelemme sylkemään öljyn lavuaarin sijaan roskikseen, koska se saattaa kovettuessaan aiheuttaa tukoksen.

Kookosöljyn hyödyt hammasterveydelle

Kookospähkinästä saatu luonnollinen kookosöljy sisältää antibakteerisia sekä antimykoottisia ominaisuuksia, joten se voi auttaa poistamaan reikiä aiheuttavia bakteereja suualueilta, joihin on vaikea päästä perinteisten hammasharjojen ja suuvesien avulla.

Kookosöljyä pidetään Oil Pullingiin käytetyistä öljyistä tehokkaimpana plakkien poistoon ja hampaiden valkaisuun. Neitsytkookosöljy voi auttaa sinua parantamaan suuhygieniaa helposti ja luonnonmukaisesti!

Turvallinen ja helppo käyttää

Kookosöljypurskuttelu on vuosia tunnettu tekniikka, jolla ei ole sivuvaikutuksia. Coconut Splash on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kuten aina, suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosalistan allergisoivien aineiden varalta.