Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Collagen Pro Sport Plus

Edistyksellinen ravintolisä

Yhteenveto

Kaipaatko keinoja vähentämään liikunnanjälkeistä palautumisaikaa ja tukemaan luuston ja nivelten hyvinvointia? Collagen Pro Sport Plus on edistyksellinen ravintolisä, joka on tehty puhtaasta hydrolysoidusta tyypin I & III kollageenista ja muotoiltu kätevään, helposti nieltävään tablettimuotoon. Tuote ei sisällä maitotuotteita, gluteenia tai laktoosia ja soveltuu aktiivisen elämäntyylin omaaville ja tehokasta liikuntaa harrastaville päivittäiseksi ravintolisäksi.

  • Ideaali kuntoilijoille sekä sinulle, joka nautit aktiivisesta elämäntyylistä
  • Tukee luuston ja nivelten hyvinvointia
  • Valmistettu puhtaasta tyypin I & III hydrolysoidusta kollageenista
  • Voimakas 5000 mg päivittäinen annos
  • Ei sisällä maitotuotteita, laktoosia tai gluteenia

Kollageenin lisäksi Proto-col Collagen Pro Sport Plus-tabletit sisältävät runsaasti ihmiselle elintärkeitä aminohappoja, jotka auttavat sinua palautumaan vaikeimmistakin liikunnallisista suorituksista ensiluokkaisesti. Collagen Pro Sport Plus-tabletit käyttävät vain puhtainta mahdollista kollageenia tukemaan elimistön päivittäistä toimintaa. Jokainen tabletti sisältää 1000 mg kollageenia ja viiden päivittäisen tabletin jälkeen annos nousee huikeaan 5000 mg, mikä on optimaalinen annos tukemaan elimistön sidekudosten hyvinvointia.

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Palautuminen kollageenin avulla

Kollageeni on kehon sekä kudosten yksi tärkeimmistä rakentavista proteiineista ja kattaa 25-35% koko elimistön proteiinikannasta ja siten n. 30% koko kehomme massasta. Sidekudokset muodostavat suurimman osan niistä kehon elementeistä, joita käytämme aktiivisesti liikkuessamme, kuten lihaksista, nivelsiteistä, jänteistä, rustosta sekä luista. Kollageeni on siis tärkeä osa liikkujan elimistön toimintaa ja tukee päivittäisiä liikuntasuorituksia erinomaisesti.

Kun elimistö käy läpi raskaan liikuntasuorituksen kehon sidekudoksissa oleva kollageenin tuotanto vähentyy, mikä voi johtaa kiputiloihin sekä lihasten, nivelten ja luiden jomotukseen. Kollageenin vähentymiseen voivat toki vaikuttaa myös geenit sekä ikä, minkä vuoksi lisäravinteiden nauttiminen on aina suositeltavaa. Lisäkollageenin sisällyttäminen ruokavalioon on hyödyllistä etenkin sinulle, joka harrastat aktiivisesti liikuntaa, sillä se vaikuttaa positiivisesti liikunnan jälkeiseen palautumiseen nopeuttaen sitä. Lisäkollageeni myös aktivoi niveliä ja helpottaa niiden toimintaa ja tukee lihasten kasvua sekä laajenemista.

Collagen Pro Sport Plus

Kollageenin merkitystä elimistössä ei tulisi vähätellä, etenkin jos olet aktiiviliikkuja. Proto-col ymmärtää tämän ja kehitti siksi ravintolisän, joka koostuu vain parhaimmista kollageenilähteistä. Ravintolisätabletit sisältävät puhdasta hydrolysoitua tyypin I & III kollageenia tehden siitä erinomaisen lisän aktiivisen henkilön päivittäiseen ruokavalioon.

Lisäksi Proto-col on tietoinen, että kollageenilisäravinteiden tulisi olla erilaisia riippuen siitä, mitä tarkoitusta varten ne on kehitetty. Ruston, luiden ja nivelten korjaamiseen elimistö tarvitsee huomattavasti enemmän kollageenia kuin esimerkiksi ihon, kynsien tai hiusten hyvinvointiin. Tästä syystä jokainen annos Collagen Pro Sport Plussaa sisältää 1000 mg kollageenia, joka viiden päivittäisen tabletin myötä nousee 5000 mg kollageenia, mikä auttaa sinua aktivoimaan kehon palautusprosessia ennennäkemättömällä tavalla. Tabletit soveltuvat sekä miehille että naisille, ovat helposti nieltäviä eivätkä ne sisällä maitotuotteita, laktoosia tai gluteiinia.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat - Hydrolysoitu kollageeni

Muut ainesosat - Kalsiumvetyfosfaatti, Magnesiumstearaatti

Kuinka tuotetta käytetään?

Collagen Pro Sport Plus-ravintolisä on ensisijaisesti suunniteltu sinulle, joka omaat aktiivisen elämäntyylin ja kuntoilet ahkerasti, mutta tuote sopii myös aloittelijoille! Tabletit ovat erinomainen lisäravinne liikunnan jälkeiseen palautumiseen. Suositeltu kollageenilisä aktiiviselle liikkujalle on noin 3-5 grammaa päivittäin otettuna juuri ennen nukkumaanmenoa. Lisäravinne on hyvä ottaa juuri ennen unta, sillä ensimmäiset kaksi tuntia unisyklistämme on aikaa, jonka keho käyttää päivästä palautumiseen. Tästä syystä suosittelemme ottamaan Collagen Pro Sport Plus-ravintolisää viisi tablettia päivässä juuri ennen nukkumaanmenoa saadaksesi suositellun 5000 mg päivittäisen annoksen. Jokainen pakkaus sisältää 150 tablettia, joten paketti on suunniteltu kestämään 30 päivää.

Ohjeita

Collagen Pro Sport Plus on edistyksellinen ravintolisä, joka on tuotettu korkeiden laatukriteerien mukaan ja se on näin ollen turvallinen elimistölle. Se ei sisällä maitotuotteita, laktoosia tai gluteiinia. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan pakkausselosteen ainesosaluettelon tarkasti, jotta vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta ravintoaineallergioilta. Tuote ei sovellu kasvissyöjille tai vegaaneille. Jos olet raskaana tai reseptilääkekuurilla, konsultoithan lääkäriäsi ennen ravintolisän käyttöönottoa.

Collagen Pro Sport Plus Edistyksellinen ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt kollageenilisää nyt kuukauden ajan ja fitnessiä harrastavana, 5x viikossa liikkuvana tämä todella vähentää palautumisaikaa. Vaikka kuinka venyttelisi, aina seuraavana päivänä jomottaa. Tämän avulla aamut on ovat muuttuneet miellyttävimmiksi!

M Minna
Vahvistettu Osto

Laadukas lisä, tosi vahva annostus. Kelpaa kyykätä kun tietää että palautumista on tehostettu parhaalla mahdollisella tavalla.

U Urho
Vahvistettu Osto

Tehokas tuote josta on paljon hyätyä koska harrastan juoksua

I Ian

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä