Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

CoQ10 Plus

60 kpl | Tehoa vastustuskyvylle ja aivoille

Yhteenveto

Kun haluat boostata vastustuskykyäsi ja tukea sekä kehon että mielen suorituskykyä, voit hyötyä CoQ10 Plus-ravintolisästä. Se on vahvin Ubikinoni koentsyymi Q10-ravintolisä, joka sisältää runsaasti luonnollisia mikroravintoaineita, jotka varmistavat suojan sekä parhaan suorituskyvyn kehollesi joka päivä. Tämä ravintolisä on täynnä B1-, B6- ja B12-vitamiineja, jotka auttavat tehostamaan immuniteettiä. Lisäksi CoQ10 on ihanteellinen vegaaneille ja kasvissyöjille soveltuva kapselimuotoinen ravintolisä, joka täydentää iän myötä hupenevia CoQ10-varastoja, palauttaen elinvoimaisuuden ja sisäisen voiman.

 • Luonnollinen tuki vastustuskyvylle
 • Kohdistuu aivojen terveydelle
 • Sisältää kolmea ainutlaatuista B-vitamiinia
 • Palauttaa iän myötä menetetyn CoQ10:n
 • Bioperiini parempaan imeytymiseen
 • Soveltuu vegaaneille ja kasvissyöjille
 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • GMP
 • Osta 1 $22.87 $28.59
 • Osta 2 $41.16 $45.74 Säästät 10%
 • Osta 3 $54.90 $68.61 Säästät 20%

Mitä CoQ10 Plus tekee?

CoQ10 on luonnollinen ravintolisä, joka täyttää kehosi vastustuskykyä ja aivoja tukevilla mikroravinteilla heti sen nauttimisen jälkeen. CoQ10 on erittäin tärkeä komponentti, jota hyödynnetään kaikissa soluissa ulkoisten uhkien suojana. Koska CoQ10:n määrä vähenee iän myötä on tämä ravintolisä täydellinen pitkäkestoisen elinvoimaisuuden tarjoamiseen. Ottamalla tätä ravintolisää ja sen sisältämiä aktiivisia ainesosia pidät huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Sen lisäksi CoQ10 Plus:n sisältämät B-vitamiinit, erityisesti B12-vitamiini, tukevat aivoja ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Front view of weightworld's CoQ10 Plus capsules bottle

Kuinka tehostaa vastustuskykyä

Aina kun sairastut ja tervehdyt, on taustalla erityinen solujen järjestelmä, jota myös immuunijärjestelmäksikin kutsutaan. Tämä sisäinen järjestelmä työskentelee väsymättä suojellakseen sinua bakteereilta ja auttaakseen sinua voimaan hyvin. Vahva immuunijärjestelmä tarkoittaa myös parempaa elämänlaatua. Tämän vuoksi markkinoilla on valtava määrä luonnollisia vastustuskykyä boostaavia ravintolisiä ja vitamiineja. On kuitenkin vaikea tietää mikä niistä on paras. CoQ10-ravintolisiä pidetään yhtenä parhaimpina, sillä CoQ10 on luonnollinen soluja suojeleva aktiivinen ainesosa ja siten ihanteellinen lisä vastustuskykyä parantavissa tuotteissa ympäri maailman.

Miksi tarvitsen CoQ10 Plus-ravintolisää?

CoQ10:n tuotanto vähenee ikääntyessä, jonka vuoksi elimistösi alkaa jäämään paitsi sen suojaavista ominaisuuksista. CoQ10 Plus on juuri oikea ravintolisä, kun haluat täydentää CoQ10-varastoja sekä vahvistaa kehosi suojausta. Sen lisäksi sillä on monia muita hyviä ominaisuuksia, kuten:

Protection
Suoja

CoQ10 Plus on täydellinen suojaamaan kehoa ulkoisilta uhilta. Se on täynnä laadukkainta Ubikinoni CoQ10:a, joka on luonnollinen kehon vastustuskykyä ja puolustusjärjestelmää vahvistava koentsyymi.

Brain Health
Aivojen terveys

CoQ10 Plus-ravintolisää on täydennetty myös aktiivisilla aivojen terveyttä ylläpitävillä B-vitamiineilla, joista erityisesti B12-vitamiinin tiedetään vaikuttavan normaaliin psykologiseen toimintaan.

Absorption
Imeytyminen

CoQ10 Plus pyrkii lisäks tarjoamaan tehokkaimman mahdollisen vaikutuksen, minkä vuoksi siihen on lisätty mustapippuri-uutetta. Tämä uute sisältää aktiivisen ainesosan, Bioperiinin, joka lisää muiden ainesosien imeytymistä ja tehokkuutta.

Ainesosaluettelo

CO-Q10 Ubikinoni, Mustapippuri-uute, B1-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, Magnesiumoksidi, Magnesiumsitraatti, Hydroksipropyylimetyyli-selluloosa, Titaanioksidi, Mikrokiteinen selluloosa, Piioksidi, Magnesiumstearaatti.

Kuinka otan CoQ10 Plus-ravintolisää

Ota kaksi CoQ10 Plus-kapselia päivässä vesilasillisen kera. Voit ottaa kapselit koska tahansa, joko tyhjään tai täyteen vatsaan mieltymyksesi mukaan. On kuitenkin suositeltavaa ottaa kapselit aina samaan aikaan, jotta niiden ottamisesta muodostuu rutiini. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia, jotka riittävät noin kuukaudeksi.

Ohjeita

Tämä ravintolisä soveltuu vegaaneille ja kasvissyöjille. Lue ainesosaluettelo huolellisesti mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Jotta saat kaiken hyödyn irti, käytä ravintolisää tasapainoisen ruokavalion ja liikunnan ohessa.

CoQ10 Plus 60 kpl | Tehoa vastustuskyvylle ja aivoille

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.64% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Muistan joskus Tohtori Tolosen mainostaneen ubikinonia ja nyt kun sattui kohdalle, pistin tilaukseen. Positiivinen tuttavuus.

I Inkku
Vahvistettu Osto

Kammoksun tauteja, sillä minulla ne pitkittyvät pitkittymistään. Olen kokeillut varmaan kaikkia mahdollisia kapseleita ja jauheita vastustuskyvyn parantamiseen ja tähän jään!!

K Katja
Vahvistettu Osto

Uuden vuoden lupaus piti sisällään parempaa hyvinvointia ja sitä nyt lähdetään hakemaan CoQ10 kanssa.

M Magnus
Vahvistettu Osto

Laadukas & helppo tuote

M Malla
Vahvistettu Osto

Hyviä vegaanisia tuotteita on vaikea löytää, joten olen todella tyytyväinen tähän. Suosittelen 100%

I Irena
Vahvistettu Osto

En ole löytänyt toista vastaavaa joka sisältää mustapippuria, joten päädyin tähän ja olen ollut tyytyväinen

J Jaqueline
Vahvistettu Osto

laadukas mutta vähän kallis

C Catherine
Vahvistettu Osto

Hyvä laatu ja purkki riittää kauan

S Sabrina
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote

K Keli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä