WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

CoQ10 Puhdas

300 mg 90 kpl | Immuniteetti & aivotoiminta

Ikääntyessään moni saattaa huomata, että kehon luonnollinen vastustuskyky heikkenee prosessin mukana. Tämä ei kuitenkaan ole ylitsepääsemätön ongelma, sillä voit tukea elimistön toimintaa CoQ10 Puhdas -ravintolisän avulla. Tämä laadukas lisäravinne sisältää huikean määrän luonnollisia mikroravinteita, jotka pitävät huolta immuniteettisuojasta ja siitä, että voit tuntea suorituksesi tehokkaaksi joka ikinen päivä. WeightWorld on luonut nämä tehokkaasti imeytyvät 300mg CoQ10-kapselit, jotka elimistön on helppo sulattaa. Kapselit ovat erinomainen vaihtoehto vegaaneille ja kasvissyöjille, ja tarjoavat hyvää tukea suorituskyvylle 6 kuukauden ajaksi.

  • Auttaa tukemaan immuunipuolustusta ikääntymisen aikana
  • Tukee aivojen hyvinvointia
  • Nostaa elimistön CoQ10-tasoja luonnollisesti
  • 90 kapselia riittävät 6 kuukauden ajaksi
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • GMP
28.40
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä CoQ10 Puhdas tekee?

Lyhyesti sanottuna, CoQ10 Puhdas tarjoaa kehollesi sekä immuunipuolustusta että aivojen hyvinvointia tukevia mikroravinteita. CoQ10 on kaikille soluille tärkeä koentsyymi, joka auttaa suojaamaan elimistöä ulkoisilta haittatekijöiltä. Tämän ravintolisän myötä saat lisäannoksen tätä aktiivista ja kehoa tukevaa ainesosaa. Lisäksi CoQ10 osallistuu mitokondrioiden toimintaan ja ATP-syntaasiin, jotka on liitetty psykologiseen suorituskykyyn.

Kuinka voin tukea immuunijärjestelmää?

Sairastuessasi ja toipuessasi - tai välttäessäsi sairastumisen kokonaan - esiin astuu elimistön puolustuksesta vastaava immuunijärjestelmä. Tämä sisäinen järjestelmä työskentelee taukoamatta suojellen sinua pöpöiltä ja pitäen huolta kehosi terveydestä. Tehokas immuunijärjestelmä voi hyvinkin olla yksi hyvän ja pitkän elämän lähteistä, ja juuri tämän vuoksi markkinoilta löytyy runsaasti luonnollisia lisäravinteita ja vitamiineja, jotka voivat auttaa tätä puolustusjärjestelmää toimimaan parhaalla mahdollisella teholla. Mikä näistä sitten kannattaa valita? CoQ10-ravintolisän sanotaan olevan parhaimpien joukossa, sillä tämä koentsyymi on luonnollisen suojan tarjoava agentti, jota solut käyttävät suojautumistarkoitukseen sekä pysyäkseen puolustuskykyisinä. Ja tämän takia se on loistava lisäravinteiden ainesosa.

Miksi saatan tarvita CoQ10 Puhdasta

Jätetään CoQ10-koentsyymin monet hyödyt hetkeksi sivuun, ja katsotaan asiaa toiselta laidalta. CoQ10 tuotanto elimistössä nimittäin vähenee iän myötä, ja keho saattaa huomata heikentynyttä puolustuskykyä. CoQ10 Puhdas auttaa nostamaan CoQ10-tasoja sekä tukemaan kehon luonnollista immuunipuolustusta.

Skydd
Suojaava

CoQ10 Puhdas on loistava apu puolustamaan elimistöä ulkopuolisilta uhkatekijöiltä. Laadukas Ubikinoni CoQ10 on luonnollinen koentsyymi, jota keho käyttää tehostamaan immuniteettia ja vahvistamaan luonnollista puolustuskykyä, jotta voit tuntea olosi mahdollisimman hyväksi.

Vitalisering
Virkistävä

CoQ10 on luonnollisesti läsnä kehosi jokaisessa solussa. Sen määrä voi kuitenkin vähentyä ikääntymisprosessin myötä. WeightWorld tarjoaa ratkaisun, joka auttaa ylläpitämään luonnollista tasoa CoQ10 Puhdas -kapseleiden muodossa. Laadukkaat ainesosat eivät sisällä geneettisesti muokattuja organismeja.

Absorption
Hyvin imeytyvä

Tehokas CoQ10 Puhdas sisältää 300mg eettisesti tuotettua ja luonnollisesti fermentoitua Ubikinonia, joka tarjoaa parhaita tuloksia helposti imeytyvien kapseleiden avulla. Jokainen pakkaus sisältää 90 vegaanista kapselia ja tehokkaat 300mg annokset, joten voit nauttia hyödyistä 6 kuukauden ajan!

Ainesosat

Puhdas CO-Q10 (300mg), Piidioksidi, Magnesiumstearaatti, Mikrokiteinen selluloosa, HPMC kapselin kuori.

CoQ10 Puhdas - Käyttöohje

Käytä CoQ10 Puhdas -kapseleita seuraavasti: Ota yksi kapseli joka toinen päivä pienen vesilasin kera. Voit ottaa kapselin mihin aikaan tahansa ja joko tyhjään tai täyteen vatsaan. On kuitenkin suositeltavaa tehdä kapselin nauttimisesta rutiini, ja ottaa se aina samaan kellonaikaan. Jokainen pakkaus sisältää 90 kapselia, jotka riittävät 6 kuukauden jatkuvaan käyttöön.

CoQ10 Puhdas - Suositus

Tämä ravintolisä sopii sekä kasvissyöjille että vegaaneille, mutta muista tarkistaa ainesosalista mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Ravintolisä tarjoaa parhaita tuloksia silloin, kun sen tukena ovat tasapainoinen ruokavalio sekä liikunta.

Lue Lisää
CoQ10 Puhdas 300 mg 90 kpl | Immuniteetti & aivotoiminta

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.64% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Muistan joskus Tohtori Tolosen mainostaneen ubikinonia ja nyt kun sattui kohdalle, pistin tilaukseen. Positiivinen tuttavuus.

I Inkku
Vahvistettu Osto

Kammoksun tauteja, sillä minulla ne pitkittyvät pitkittymistään. Olen kokeillut varmaan kaikkia mahdollisia kapseleita ja jauheita vastustuskyvyn parantamiseen ja tähän jään!!

K Katja
Vahvistettu Osto

Uuden vuoden lupaus piti sisällään parempaa hyvinvointia ja sitä nyt lähdetään hakemaan CoQ10 kanssa.

M Magnus
Vahvistettu Osto

Laadukas & helppo tuote

M Malla
Vahvistettu Osto

Hyviä vegaanisia tuotteita on vaikea löytää, joten olen todella tyytyväinen tähän. Suosittelen 100%

I Irena
Vahvistettu Osto

En ole löytänyt toista vastaavaa joka sisältää mustapippuria, joten päädyin tähän ja olen ollut tyytyväinen

J Jaqueline
Vahvistettu Osto

laadukas mutta vähän kallis

C Catherine
Vahvistettu Osto

Hyvä laatu ja purkki riittää kauan

S Sabrina
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote

K Keli
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös