Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

CoQ10 Puhdas

200 mg 120 kpl | Immuniteetti & aivotoiminta

Yhteenveto

Ikääntyessään moni saattaa huomata, että kehon luonnollinen vastustuskyky heikkenee prosessin mukana. Tämä ei kuitenkaan ole ylitsepääsemätön ongelma, sillä voit tukea elimistön toimintaa CoQ10 Puhdas -ravintolisän avulla. Tämä laadukas lisäravinne sisältää huikean määrän luonnollisia mikroravinteita, jotka pitävät huolta immuniteettisuojasta ja siitä, että voit tuntea suorituksesi tehokkaaksi joka ikinen päivä. WeightWorld on luonut nämä tehokkaasti imeytyvät 200mg CoQ10-kapselit, jotka elimistön on helppo sulattaa. Kapselit ovat erinomainen vaihtoehto vegaaneille ja kasvissyöjille, ja tarjoavat hyvää tukea suorituskyvylle 4 kuukauden ajaksi.

  • Auttaa tukemaan immuunipuolustusta ikääntymisen aikana
  • Tukee aivojen hyvinvointia
  • Nostaa elimistön CoQ10-tasoja luonnollisesti
  • 120 kapselia riittävät 4 kuukauden ajaksi
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Gluteeniton
  • Laktoositon

Mitä CoQ10 Puhdas tekee?

Lyhyesti sanottuna, CoQ10 Puhdas tarjoaa kehollesi sekä immuunipuolustusta että aivojen hyvinvointia tukevia mikroravinteita. CoQ10 on kaikille soluille tärkeä koentsyymi, joka auttaa suojaamaan elimistöä ulkoisilta haittatekijöiltä. Tämän ravintolisän myötä saat lisäannoksen tätä aktiivista ja kehoa tukevaa ainesosaa. Lisäksi CoQ10 osallistuu mitokondrioiden toimintaan ja ATP-syntaasiin, jotka on liitetty psykologiseen suorituskykyyn.

Kuinka voin tukea immuunijärjestelmää?

Sairastuessasi ja toipuessasi - tai välttäessäsi sairastumisen kokonaan - esiin astuu elimistön puolustuksesta vastaava immuunijärjestelmä. Tämä sisäinen järjestelmä työskentelee taukoamatta suojellen sinua pöpöiltä ja pitäen huolta kehosi terveydestä. Tehokas immuunijärjestelmä voi hyvinkin olla yksi hyvän ja pitkän elämän lähteistä, ja juuri tämän vuoksi markkinoilta löytyy runsaasti luonnollisia lisäravinteita ja vitamiineja, jotka voivat auttaa tätä puolustusjärjestelmää toimimaan parhaalla mahdollisella teholla. Mikä näistä sitten kannattaa valita? CoQ10-ravintolisän sanotaan olevan parhaimpien joukossa, sillä tämä koentsyymi on luonnollisen suojan tarjoava agentti, jota solut käyttävät suojautumistarkoitukseen sekä pysyäkseen puolustuskykyisinä. Ja tämän takia se on loistava lisäravinteiden ainesosa.

Miksi saatan tarvita CoQ10 Puhdasta

Jätetään CoQ10-koentsyymin monet hyödyt hetkeksi sivuun, ja katsotaan asiaa toiselta laidalta. CoQ10 tuotanto elimistössä nimittäin vähenee iän myötä, ja keho saattaa huomata heikentynyttä puolustuskykyä. CoQ10 Puhdas auttaa nostamaan CoQ10-tasoja sekä tukemaan kehon luonnollista immuunipuolustusta.

Ainesosat

Puhdas CO-Q10 (200mg), Piidioksidi, Magnesiumstearaatti, Mikrokiteinen selluloosa, HPMC kapselin kuori.

CoQ10 Puhdas - Käyttöohje

Käytä CoQ10 Puhdas -kapseleita seuraavasti: Ota yksi kapseli päivässä pienen vesilasin kera. Voit ottaa kapselin mihin aikaan tahansa ja joko tyhjään tai täyteen vatsaan. On kuitenkin suositeltavaa tehdä kapselin nauttimisesta rutiini, ja ottaa se aina samaan kellonaikaan. Jokainen pakkaus sisältää 120 kapselia, jotka riittävät 4 kuukauden jatkuvaan käyttöön.

CoQ10 Puhdas - Suositus

Tämä ravintolisä sopii sekä kasvissyöjille että vegaaneille, mutta muista tarkistaa ainesosalista mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Ravintolisä tarjoaa parhaita tuloksia silloin, kun sen tukena ovat tasapainoinen ruokavalio sekä liikunta.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

CoQ10 Puhdas
CoQ10 Puhdas

200 mg 120 kpl | Immuniteetti & aivotoiminta

25.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

25.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.33% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tuotteet ovat hyvinkin edullisia !

——————
Vahvistettu Osto

Muistan joskus Tohtori Tolosen mainostaneen ubikinonia ja nyt kun sattui kohdalle, pistin tilaukseen. Positiivinen tuttavuus.

I Inkku
Vahvistettu Osto

Kammoksun tauteja, sillä minulla ne pitkittyvät pitkittymistään. Olen kokeillut varmaan kaikkia mahdollisia kapseleita ja jauheita vastustuskyvyn parantamiseen ja tähän jään!!

K Katja
Vahvistettu Osto

Uuden vuoden lupaus piti sisällään parempaa hyvinvointia ja sitä nyt lähdetään hakemaan CoQ10 kanssa.

M Magnus
Vahvistettu Osto

Laadukas & helppo tuote

M Malla
Vahvistettu Osto

Hyviä vegaanisia tuotteita on vaikea löytää, joten olen todella tyytyväinen tähän. Suosittelen 100%

I Irena
Vahvistettu Osto

En ole löytänyt toista vastaavaa joka sisältää mustapippuria, joten päädyin tähän ja olen ollut tyytyväinen

J Jaqueline
Vahvistettu Osto

laadukas mutta vähän kallis

C Catherine
Vahvistettu Osto

En ole huomannut vielä suurta eroa

S Salha
Vahvistettu Osto

Hyvä laatu ja purkki riittää kauan

S Sabrina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä