WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

D3 + K2 Vitamiini

180 kpl | Luonnollinen ravintolisä
WeightWorld

Tarvitsetko ravintolisän, joka auttaa sinua pitämään huolta sekä luustostasi että immuunijärjestelmän normaalista toiminnasta? Nämä D3 + K2 Vitamiinitabletit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän D3- ja K2 -vitamiineja jotka toimivat yhdessä ja auttavat tukemaan luuston normaalia terveydentilaa sekä immuunijärjestelmän toimintaa luonnollisella tavalla. Tehokkaat 4000iu & 100μg annokset tuovat lisätukea luustollesi ja immuniteetillesi vain 1 päivittäisen pikkutabletin avulla - kokeile jo tänään!

  • Laadukas ja luonnollinen ravintolisä
  • Tehokas 4000iu annokset
  • Luuston ja immuunijärjestelmän normaalin terveydentilan tueksi
  • 180 mikrotablettia
  • 6 kuukauden annokset
  • Sopii kasvissyöjille
17.75
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä ovat D3 + K2 Vitamiinitabletit?

Tämä luonnollinen ravintolisä sisältää D3- ja K2 -vitamiineja, ja tarjoaa monipuolisen vitamiinilisän luuston normaalia hyvinvointia sekä immuunijärjestelmän tukemista varten. Pienet mikrotabletit ovat todella helppokäyttöiset, ja kätevä lisä päivittäiseen rutiiniin.

Mitkä ovat niiden tärkeimmät hyödyt & ainesosat?

D3 + K2 Vitamiinitabletit sisältävät tehokkaan 4000iu annoksen luonnollista D3-vitamiinia. Jos kuulut niiden lukuisten ihmisten joukkoon, jotka eivät saa tarpeeksi auringonvaloa D-vitamiinin tuottamista varten, voi ravintolisä olla sinulle hyödyllinen. D-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää immuunijärjestelmän normaalin toiminnan kannalta, sekä luuston normaalin terveyden ylläpitämiseksi.

Lisäksi tämä luonnollinen lisäravinne sisältää lisäbonuksena 100µg annoksen K2-vitamiinia, joka osallistuu luuston hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi K2-vitamiini yhdessä D-vitamiinin kanssa varmistaa, että kalsium ei ainoastaan imeydy elimistöön, vaan päätyy luustoon, missä siitä on eniten hyötyä.

Kenelle D3 + K2 -tabletit sopivat?

D-vitamiinilisää suositellaan yleisesti luonnollisen immuniteetin tueksi. Tableteista lisäksi löytyvä K-vitamiini tekee siitä hyvän ravintolisän myös luuston normaalista hyvinvoinnista huolehtimista varten. D3 + K2 Vitamiini sisältää helposti nieltävät tabletit, jotka ovat vaivaton lisä kiireiseenkin päivään.

Käyttöohje

Ota 1 pikkutabletti päivässä vesilasin kera, ja mieluiten aterian ohessa. Tämä ravintolisä sisältää laadukkaita ja luonnollisia ainesosia, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue ainesosalista mahdollisten allergeenien varalta, tai varmista tuotteen sopivuus lääkärin kanssa. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

D3-vitamiini (Kolekalsiferoli 100,000IU/G), K2-vitamiini 2% MK-7, Mikrokiteinen selluloosa (MCC), Dikalsiumfosfaatti DC, Magnesiumstearaatti, Piidioksidi.

Lue Lisää
D3 + K2 Vitamiini 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös