WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

D3-vitamiini 4000IU

365 kpl | Tehokas koostumus
WeightWorld

D-vitamiinin tiedetään olevan tärkeässä asemassa monien elintoimintojen kannalta. Se muun muassa tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä ylläpitää luuston ja hampaiden terveyttä. Tämä rasvaliukoinen vitamiini on yksi hyvinvoinnin tukipilareista.

WeightWorldin valmistamat D3-vitamiinitabletit sisältävät vahvan annoksen tehokasta ja elimistöön hyvin imeytyvää Kolekalsiferolia. Hanki tehokkaat D3-vitamiini tabletit koko vuoden tarpeiksi, jotta voit nauttia aurinkovitamiinin hyvää tekevistä vaikutuksista jokaisena vuodenaikana, satoi tai paistoi.

 • Tehokkaat 4,000 IU D3-vitamiinitabletit
 • Hyvin imeytyvän Kolekalsiferolin lähde
 • 1 tabletti päivässä
 • D-vitamiini ylläpitää luuston terveyttä
 • Ei sisällä GMO-ainesosia, gluteeniton & maidoton
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
14.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miksi tarvitset WeightWorldin D3-vitamiinia?

D3-vitamiini on hyvinvoinnin kannalta olennainen vitamiini, sillä se osallistuu luuston, hampaiden ja lihasten terveyden ylläpitämiseen, ja tukee lisäksi kalsiumin sekä fosforin imeytymistä. Kuitenkin vain muutamat ruoka-aineet, kuten rasvainen kala, liha ja kananmunat sisältävät tätä tärkeää vitamiinia, ja suurin osa vitamiinista saadaankin auringonvalolle altistumisen kautta.

D3-vitamiini tunnetaan myös kolekalsiferolin nimellä. Tämä D-vitamiinin muoto on sama kuin se, jota iho tuottaa luonnollisesti auringonvalolle altistumisen seurauksena. WeightWorld D3-vitamiinitabletit ovat tehokas kolekalsiferolin lähde.

Terveellisen ruokavalion ja päivittäisen auringonvalolle altistumisen lisäksi puhdas ja vahva D3-valmiste on hyödyllinen lisä tarpeellisen D3-vitamiinitason takaamiseksi.

Tärkeimmät hyödyt & ominaisuudet

WeightWorldin tehokkaat 4,000 IU D3-vitamiinitabletit ovat erinomainen kolekalsiferolin lähde. Hyvin imeytyvä kolekalsiferoli tarjoaa D-vitamiinin tärkeimmät hyödyt, ja osallistuu elimistön solunjakautumisprosessiin sekä lisäksi:

 • Immuunijärjestelmän normaalin toiminnan tukemiseen
 • Luuston ja hampaiden terveyden ylläpitämiseen
 • Kalsiumin ja fosforin imeytymiseen
 • Veren kalsiumtasoihin
 • Lihastoiminnan ylläpitämiseen

Kenen kannattaa käyttää sitä?

Vuodenaikojen ja ilmaston takia monet ihmiset eivät saa tarpeellista D-vitamiiniannosta auringonvalosta, eikä ruokavaliostakaan ole monessa tapauksessa tarpeeksi apua. Mutta aurinkovitamiinin saaminen on mahdollista myös heille, jotka eivät pääse nauttimaan auringosta joka päivä. D-vitamiini on hyödyllinen myös kaikille, jotka tahtovat tukea terveellisiä elämäntapoja sekä ruokavaliota. Nämä puhtaat ja tehokkaat 4,000 IU D3-vitamiinitabletit ovatkin erinomainen lisä aivan jokaiselle.

Käyttöohje

Ota 1 tabletti päivässä aterian ohessa, jotta saat tarvittavan määrän D-vitamiinia. Koko vuoden tarpeisiin riittävän pakkauksen ansiosta voit tarjota kehollesi aurinkovitamiinia 365 päivän ajan, etkä joudu miettimään uuden pakkauksen hankkimista ennen kuin ensi vuonna!

Ainesosat: Täyteaineet (Dikalsiumfosfaatti, Mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (Kolekalsiferoli), Paakkuuntumisenestoaineet (Magnesiumstearaatti, Silika)

Lue Lisää
D3-vitamiini 4000IU 365 kpl | Tehokas koostumus

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös